Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cititorii mulțumesc pentru ajutor

„Fetița noastră, Estera, s-a vindecat!” (Scrisoarea: „Fetița mea are nevoie de o intervenție urgentă pe creier!”, F. AS nr. 1457)

Suntem familia Crisbăseanu, Nicolae și Valentina, și vă aducem la cunoștință că prin Fundația dvs. și con­tribuția cititorilor, fetița noastră, Estera, și-a rezolvat problemele medicale și astăzi este vindecată total. Noi vă mulțumim din toată inima și Dumnezeu să vă răsplătească înzecit, pentru că ați suferit alături de noi la necazul nostru. Putem din nou să zâmbim: fetița noastră e sănătoasă!

Cu stimă și respect, vă mulțumim mult! Să fiți bi­necuvântați de Domnul Iisus!

CRISBĂSEANU NICOLAE – com. Spanțov, sat Stancea, jud. Călărași

„Ne-ați ajutat să nu murim de foame și frig” (Scrisoarea: „Ajutați-mă ca de Sfântul Crăciun să am ce pune pe masă!”, F. AS nr. 1445)

Vă scriu această scrisoare pentru a vă aduce mulțumiri și recunoștință, atât celor care faceți această revistă, „Formula AS”, cât și oamenilor care o citesc și se lasă îndemnați către bine. Mai ales când citești ru­brica „Cazuri de extremă urgență” ești copleșit de felul în care, din puținul pe care îl au, întind o mână de aju­tor celor necăjiți și bolnavi. Un ajutor salvator de viață, așa cum s-a întâmplat și cu noi, fiindcă ne-ați ajutat să nu murim de foame și frig astă iarnă. Mai ales eu, Mă­riora, care nu am nici un venit, și am 70 de ani îm­pli­niți, o duc foarte greu. Dar uite că bunul Dum­nezeu te ascultă, și dacă ai credință, îți trimite în ajutor îngeri de pe pământ. Aceia sunteți chiar dvs.

Vă mulțumesc, doamnă directoare Sânziana Pop, și le mulțumesc cititorilor acestui minunat ziar, care m-au ajutat financiar, aducând bucurie mare în casă. Să fiți răsplătiți!

MARICA MARIOARA – sat Conțești, com. Davidești, jud. Argeș

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian