Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac: Săptămâna 25 iunie – 1 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Viața e mai ușoară, cu Mercur direct în Gemeni: ne înțelegem cu oamenii, iar contracte rămase ne­re­zolvate pot fi, în fine, agreate și semnate în bune condiții. Sâmbătă, Neptun intră în mișcare re­tro­gradă, cum face în fiecare an. În ziua retro­gra­dației, e de dorit să ne ținem departe de orice tip de cal­mant, somnifer și pahar în plus, deoarece or­ga­nismul nostru are tendința de-a reacționa mai in­tens la stimuli de acest gen și urmarea ar fi un weekend de mahmureală. Duminică ne mai învio­răm, dato­rită intrării lui Venus într-un semn energic de foc – cel al Leului. Ea ne face să dorim să fim admirați, să ieșim în lume, să ne exprimăm creativ ori să ne jucăm cu copiii. Poate și să cheltuim ceva mai mult decât e cazul, căci micului benefic îi plac lucrurile frumoase și nu se sfiește să le cum­pere…

Semnele cardinale:

BERBECII deveniți pasionali și impul­sivi în amor și față de copii (efect al lui Marte în Leu), se domolesc de luni sub in­­fluența tandrei Venus. De acum încolo, crea­ti­vitatea dvs, poate atinge un vârf. Energia fizică lasă însă de dorit în weekend, când vă și concentrați mai greu.
RACII aflați în concediu ar trebui să renunțe la excursii pe apă, sâmbătă și du­minică, căci li s-ar putea face rău. De luni, vă apucați cu mai mult spor ca până acum de re­zolvarea anumitor chestiuni financiare. Începeți să abordați lucrurile cu mai multă diplomație.
BALANŢELE ar avea nevoie de o cură de detoxifiere, pe perioada sfârșitului de săptămână. Purtați de asemenea pantofi confortabili, deoarece labele picioarelor au tendința să se umfle. Prezența dvs. este tot mai dorită în cercurile sociale pe care le frecventați.
CAPRICORNII, de regulă atenți și con­trolați la volan, ar face bine să evite con­dusul pe final de săptămână. Dacă ieșiți cu amicii, nu consumați băuturi alcoolice, căci re­ac­ția poate fi mai intensă ca de obicei. O investiție mai îndrăzneață începe să dea roade de luni.

Semnele fixe

TAURII n-ar trebui să se ia după prietenii lor, care s-ar putea să-i împingă către un comportament prea lax. Mai ales în weekend, când prea multă îngăduință față de convenții poate fi taxată. În familie în schimb dom­nește o atmosferă afectuoasă.
LEII, îmboldiți de Marte să cu­ce­rească lumea, cel puțin pe aceea pe care o frecventează, o fac cu mai multă ele­ganță începând de luni, când Venus intră în semnul lor. N-ar fi de dorit să vă lăsați convinși pe final de săptămână să reveniți asupra unor contracte.
SCORPIONII se simt dezamăgiți, sâm­bătă și duminică, de compor­ta­men­tul per­soanei iubite sau al copiilor lor. Exa­mi­nați-vă atât propriile așteptări, cât și even­tualele tehnici de manipulare ale acestora. În carieră se în­trevede un salt.
VĂRSĂTORII trebuie să fie atenți sâm­bătă în pri­vința banilor. Există riscul să fiți pă­că­liți să semnați ceva în alți ter­meni decât fuseseră agreați verbal. Citiți cu atenție documentele. Partenerul, care a fost cam autoritar, devine mai cald și mai tandru cu începere de luni.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt fericiți că se pot înțelege în fine cu cei din jur. Mai puțin cu șefii, din cauza unor încurcături produse la serviciu, care s-ar putea să vă strice weekend-ul. Interacțiunea cu cei din anturaj devine tot mai plăcută.
FECIOARELE au parte de un inamic secret, care le atacă pe la spate. De luni însă, intrigile împotriva dvs. își pierd din putere, pentru că prietenii dvs. se asigură că cei care vă sapă groapa vor cădea singuri în ea.
SĂGETĂTORII care călătoresc sau sus­țin examene fac figură bună de luni. Felul în care vă comportați sau lucrurile pe care le știți vă atrag prieteni sau chiar o idilă de vară.
PEŞTII trec printr-o suceală emoțională la sfârșit de săptămână. Mulți dintre dvs. nici nu-și dau seama cum îi afectează acest lucru pe cei care țin la dvs. Decât să vă lăsați pradă unor emoții confuze, mai bine vă concentrați pe muncă.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian