Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Cu ajutorul produselor dnei dr. Himovith, m-am vindecat de un cancer agresiv al colonului”

Foto: Shutterstock

Stimată redacție, v-aș fi recunoscător dacă ați putea să transmiteți mulțumirile mele doamnei doctor Himovith, care cu ajutorul produselor dom­niei sale m-a ajutat să scap de un cancer agresiv al colonului, cu recidivă la prostată. Povestea s-a petrecut în urmă cu mai bine de 3 ani, când am fost diagnosticat cu aceste afecțiuni. Nu pot să vă descriu în cuvinte acele zile negre prin care eu și familia mea am trecut. Dar cum probabil Dumne­zeu m-a iubit, mi-a adus pe tavă miraculoasele preparate ale acestei distinse doamne, despre care citisem în revista dumneavoastră. Este foarte greu să crezi și să iei o decizie, când te afli într-o situa­ție de cumpănă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am ales calea cea mai bună, și acum, după atâția ani, am uitat prin ce am trecut.

Sunt sigur că dacă această revistă, „Formula AS”, nu ar fi existat, și nu ar fi publicat atâtea tratamente și sfaturi în folosul omului, probabil că nici eu nu m-aș mai fi putut bucura de copiii și de nepoții mei.

Vă mulțumesc pentru că mă ajutați să-mi înde­plinesc și această dorință, de a-i mulțumi prin in­ter­mediul dumneavoastră doamnei doctor Himo­vith.

Vă salut cu respect,

DANIEL – Cluj

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian