Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Cum se poate vindeca rectita radică?”

Bună ziua. În 2017 am fost operată de neo­plasm de col uterin și am făcut cobaltoterapie. Anul trecut am început să am scaun cu sânge. De atunci lupt cu această problemă, dar fără rezol­vare. Diagnosticul este rectită radică – rectul a fost afectat de la raze pe partea dreaptă. Scaunele sunt dese, diareice, iar pe partea dreaptă iese me­reu o dâră de sânge și câteodată mici chegulețe. Am făcut spălături rectale, mi-am pus supo­zitoare, țin regim alimentar – niciun rezultat. Dacă îmi puteți da un sfat, vă mulțumesc anti­cipat.

D. T. – București

„După AVC, am rămas cu atrofie corticală”

În urma unui accident vascular cerebral am rămas cu atrofie corticală, care îmi dă, pe lângă amețeli puternice, greutate în mers și în vorbire. În ur­ma tratamentului efectuat până acum cu Nootropil, Ser­mion, Tanakan și Preductal, nu se simte nici o ame­liorare a bolii. Mă puteți ajuta cu un tratament naturist? Vă mulțumesc.

VALI SCURTU – Alexandria

„Cu ce preparat din plante pot înlocui Xanax-ul?”

Stimată redacție, vă mul­țumesc că existați. Cumpăr revista dvs. săptămânal și apreciez mult ceea ce faceți pentru oameni. Apelez la spe­cialiștii dvs. în sănătate să mă ajute cu un sfat privind în­locuirea medicamentului Xa­nax (alprazolam) cu preparate din plante sau homeopatice, deoarece Xanax-ul dă depen­dență. Menționez că soțul meu (62 de ani, fără probleme de sănătate), ia Xanax 0,25 mg, câte 1/2 tabletă, de două ori pe zi, pentru stări de agitație internă (parcă fierbe) apărute pe fond emoțional, care induc și tremur al mâinilor. Sta­rea emoțională puternică este aproape perma­nentă și apare la orice tip de solicitare. Men­ționez că a făcut investigații (RMN cerebral cu sub­stanță de contrast) și nu are Parkinson. În urma tratamentului cu Xanax se simte bine, dar am dori să continuăm cu produse naturiste/ho­meo­pate cu același efect, dar care nu dau de­pendență. Mul­țumesc pentru ajutor. Sănătate tuturor realiza­torilor revistei!

CORINA – Vaslui

„Am nasul înfundat de peste 20 de ani”

Stimată redacție, am o pro­blemă pe care nu mai știu cum să o re­zolv și de aceea vă cer aju­torul. Am nasul înfundat încă din copilărie. Am suferit o operație de polipi când aveam trei ani. Acum am 24 de ani și nopțile dorm foarte greu, trebuie să mă întorc de pe o parte pe alta. Am fost la medic de mai multe ori. Am luat fel de fel de tratamente, dar au efect doar pe moment. Am folo­sit picături pen­tru desfundarea nasu­lui, spray-uri, dar mi-am dat seama că pro­voa­că depen­dență și am re­nunțat. În tim­pul zilei e mai bine, dar seara când mă culc, e foarte rău. Toți mi-au spus că e vorba de polipi, nu e caz de opera­ție, că poate fi doar o ușoară obstrucție, dar nimeni nu mi-a ex­plicat să în­țe­leg și eu… Vă mulțumesc anticipat pen­tru orice fel de sfaturi.

AURORA D.

„Caut un leac pentru hipertrofie benignă de prostată”

Bună ziua, vă rog să mă ajutați și pe mine cu un remediu natural. Am 61 de ani și am fost diag­nosticat cu hipertrofie benignă de prostată. PSA-ul se încadrează în limitele normale, în schimb, urinez des, atât ziua cât și noaptea, de 3-5 ori, am și usturimi. Micțiunea începe dificil, cu jet urinar slab, întrerupt, golire incompletă a vezicii. La început am luat tratamentul prescris de medic (Avodart, Omnic Tocas și Fokusin), care a ame­liorat situația o perioadă. Poate să mă ajute cine­va cu un sfat, cu un remediu din plante: cum aș putea trata această boală? Vă mulțumesc anticipat și vă doresc succes în continuare, să puteți ajuta persoanele în suferință.

ION D. – Alba Iulia

„Copilul meu are micoză la nivelul scalpului”

Stimată redacție, copilul meu a fost diagnosticat cu micoză la ni­velul scalpului. Medi­cul nu ne-a dat amănunte, m-a întrebat doar dacă avem acasă câini sau pisici și i-a prescris o lună de tratament cu Nizoral (pastile), Triderm și Myco­spor (ungu­ente). La început, pielea capului s-a curățat bine, dar spre sfârșitul tra­tamentului, au apă­rut din nou cojițe, cu toate că am res­pectat întocmai indica­țiile medi­cului. Din ceea ce am citit și eu pe Internet am înțeles că se scapă foarte greu de această ciupercă și m-ar interesa un tratament mai puțin agresiv, poate chiar un trata­ment naturist cu rezultate. Vă mulțumesc!

CLAUDIA R.

„Cum pot scăpa de condiloamele acuminate?”

Am fost diagnosticat cu condi­loame acu­mi­nate, care îmi apar, periodic, la nivelul organelor ge­nitale. Am început tratamentul în urmă cu un an. Timp de 3 luni am luat Beta Mannam. Con­­diloamele le-am tratat cu Condyline, acestea căzând după o săptămână. În martie am făcut tratament cu Aciclovir, iar acum iau Ribomunyl. Vă rog să-mi recomandați un tra­tament cu care să scap definitiv de această problemă. Vă mulțumesc și vă doresc sănătate.

ANONIM

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian