Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„A uimit asistentele, care s-au trezit cu el plimbându-se pe holul spitalului”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1058 din­ 21.02.2013

„Chiar din prima noapte cu Torserul sub pernă, somnul meu a fost liniştit, nu agitat ca altădată”

După părerea mea, astăzi nu se mai poate face nimic fără tehnologii noi. Sunt aproape obligatorii pentru a ne desfăşura activităţile. Zi de zi vorbim la telefon şi stăm ore în şir cu ochii în calculator. Cam asta am făcut şi eu în ultima vreme. De ceva timp am observat că mă simt din ce în ce mai obosit şi am început să am dureri de cap după lucrul la calculator. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă şi m-am informat cum aş putea să mă protejez. Aşa am ajuns la tehnologia utilizată în Torser, care m-a impresionat. Am cumpărat unul şi am început să-l folosesc. După câteva zile, m-am felicitat pentru achiziţie. Chiar din prima noapte somnul meu a fost liniştit, nu agitat ca altădată, iar la calculator lucrez acum fără să mă mai doară capul şi fără să mă mai obosesc la fel de mult. Chiar şi durerile articulare s-au ameliorat după tratamentul cu Torser. Acum, l-am dat şi soţiei mele, pentru că şi ea are multe probleme de sănătate. Vă mulţumim pentru ideea de a ne oferi un asemenea dispozitiv, capabil să ne facă atât de mult bine!

 PUIU CORNEL (38 ani) – Bucureşti

„Când vezi un Torser, nu poţi crede că poate face asemenea minuni”

Sunt una dintre persoanele care folosesc Torserul în familie. Vă mărturisesc că eu mi-am rezolvat problemele cu somnul, dar sora mea a fost mai mult decât mulţumită de acest aparat. Lua mereu Piafen, din cauza unor migrene cumplite. În crize, consuma şi 6-8 pastile pe zi! În timp ce a folosit Torserul (cam două luni), a luat doar câte patru pastile şi n-a mai făcut acele crize urâte de migrenă. Acum, chiar dacă îi mai apar dureri din când în când, acestea sunt suportabile şi – cel mai important – nu necesită pastile, nu mai are nevoie de ele! Cealaltă soră a mea (54 ani), avea şi ea o migrenă accentuată, pentru care folosea permanent Quarelin. Acum, mai ia pastile foarte rar. Însă Torserul a ajutat-o foarte mult în cazul unei dureri reumatice vechi, care a făcut să nu-şi mai poată mişca un picior şi pe celălalt să-l mişte foarte greu. Însă acum se simte bine, poate să meargă şi să-l mişte fără dureri, ceea ce este o mare realizare pentru ea. Eu consider, ca şi toţi ceilalţi din familie, că Torser este foarte bun. Când vezi cât e de mic, nu poţi crede că poate face asemenea minuni. Am mai încercat noi şi altele, dar fără niciun rezultat. Cu Torser suntem mulţumiţi că am mai scăpat şi noi de beteşuguri.

POPA VIOREL (62 ani) – Verguleasa, jud. Olt

„Mi-am amintit de Torser şi mi-am zis: acum e momentul să văd ce poate face!”

În primul rând, la mine şi la mama mea (80 ani), rezolvarea spectaculoasă cu Torser a fost în durerile articulare. Mama avea o artroză care o chinuia de ceva ani, dar acum îşi pune aparatul la genunchi şi se simte mult mai bine. Eu am simţit efectul lui vindecător când, fiind în avion, m-a luat o durere cumplită de genunchi, de nu ştiam ce să fac. Mi-am amintit de Torser şi mi-am zis: „acum e momentul să văd ce poate face!”. L-am fixat cum scria în broşură, cu partea frontală pe genunchi, iar după vreo 15 minute durerea a trecut. Fiind profesor de meserie, munca cu elevii făcea de multe ori să mă simt epuizată, stoarsă de puteri la sfârşitul fiecărei zile. Acum, având acest minunat aparat, mi-am recăpătat energia, nu mă mai simt moleşită, sunt calmă şi echilibrată în relaţiile cu elevii. În urma faptului că mi-am recăpătat echilibrul, am redus şi consumul de cafea. Am observat (eu, dar şi cei împreună cu care am luat pachetul promoţional de Torsere) că are efecte benefice şi în tumefieri sau umflături apărute în urma unor lovituri – le reduce durata de vindecare. Sunt foarte mulţumită de efectul Torser. Vă felicit pentru ideea de a ne informa despre existenţa acestui ajutor pentru sănătate, ce ne ţine departe de chimicalele din medicamente, pe care le introducem fără discernământ în organism. 

HORIA CONSTANTINA (52 ani) – Cluj-Napoca

„Torserul a contribuit enorm de mult la refacerea lui atât de rapidă”

Am cumpărat un Torser pentru băiatul meu, care este inginer şi lucrează în construcţii, într-un mediu cu mult stres, unde vorbeşte foarte mult la telefonul mobil. La un moment dat, a fost un accident pe şantier: un băiat a căzut de pe o schelă şi a fost într-o stare destul de gravă – medicii i-au spus că poate rămâne cu o semipareză. A stat în spital ceva vreme, dar refacerea lui era lentă. Atunci, băiatul meu s-a gândit să-i împrumute Torserul. După vreo două săptămâni, cât nu s-a dezlipit de Torser, acesta a uimit asistentele, care s-au trezit cu el plimbându-se pe holul spitalului. Se simţea mult mai bine. Noi suntem convinşi că Torserul a contribuit enorm de mult la refacerea lui atât de rapidă. Acum, băiatul meu l-a luat înapoi şi-l poartă mereu, ca să-l protejeze de radiaţii şi să-i dea o stare de bine. Suportă mai uşor stresul de la serviciu şi are mai multă energie. Mulţumim! 

SĂNDULESCU CRISTINA (56 ani) – Constanţa

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian