Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Medicii au spus că trebuie să fac a doua operaţie, dar cu Torser simt că nu o voi mai face!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1059 din­ 28.02.2013

„Pot afirma că până acum, cât am purtat Torserul, problema mi-a dispărut în proporţie de 80%.”

Într-o zi, una dintre colegele de birou ne-a povestit că aflase de la cunoştinţele ei despre un dispozitiv militar rusesc care protejează de radiaţiile emise de telefoane, calculatoare, antene etc., dar care ajută şi în probleme de sănătate. Ne-am asociat mai mulţi colegi, pentru a beneficia de reducere, ne-am comandat dispozitive Torser şi am început să le folosim. După vreo lună, mie mi-a dispărut complet insomnia (înainte mă trezeam de câteva ori pe noapte şi mai adormeam doar cu televizorul pornit). Acum dorm bine, am un somn liniştit întreaga noapte, aşa cum dormeam la 25 de ani. Somnul are acum alt „gust”, este mai „dulce”. În afară de asta, aveam la genunchiul drept o problemă cu meniscul. Pot afirma că până acum, cât am purtat Torserul, problema mi-a dispărut în proporţie de 80%. Sunt sigur că toate aceste îmbunătăţiri în starea mea de sănătate s-au întâmplat cu ajutorul Torserului, pentru că nu ar fi putut fi coincidenţe chiar în ambele cazuri. Şi tonusul general e cu totul altul, îmi dispare starea de moleşeală, chiar dacă este vreme rea afară. Cu Torser, am alt chef de viaţă şi sunt mulţumit că l-am cumpărat!

PETRICĂ DUMITRU (60 ani) – Bacău

„Pun Torserul pe zona dureroasă şi-mi trece imediat”

Am făcut ani de zile naveta şi m-am ales cu o problemă reumatică la picior, din cauza curentului. Seara, când mă puneam în pat, începea să mă doară cel mai tare. Era ca o durere de măsele, pe nerv. Cu timpul, începuseră să mai doară şi încheieturile de la genunchi şi şolduri, mai mult atunci când mă ridicam de pe scaun. Acum, că am Torserul, îl pun pe zona dureroasă a piciorului şi-mi trece imediat. În copilărie am avut meningită şi, din cauza bolii am rămas foarte nervoasă şi cu insomnii cronice. Mă trezeam noaptea destul de des. Mă mai trezesc şi acum, de când am dispozitivul, dar adorm imediat înapoi. Îmi trec şi durerile de cap atunci când îl pun pe frunte sau pe creştet. Sunt foarte mulţumită de Torser!

RALUCA P. (54 ani) – Vârvoru de Jos, jud. Dolj

„Dacă uit cumva Torserul acasă, mă întorc imediat după el”

Am cumparat mai multe dispozitive, pentru întreaga familie, deoarece toţi eram mai mult sau mai puţin bolnavi. Vă întreb: cum credeţi că mă simt eu, dacă am tot timpul un Torser în buzunarul de la piept şi altul în zona coloanei? Vă spun eu: mă simt minunat, exact ca în tinereţe ! Acum, somnul meu este perfect, n-am mai dormit atât de mult şi de bine de ani buni. La coloană am o hernie de disc operată de mai mulţi ani, iar medicii mi-au spus că trebuie să fac şi a doua operaţie, că mi se sudaseră iar două vertebre, dar cu acest aparat simt că nu o voi mai face. Un Torser îl port tot timpul băgat într-un brâu, pe coloană, exact pe zona cu problema, iar celălalt în buzunarul de la piept. Chiar mă simt foarte bine. Dovadă că am ajuns să-l caut dimineaţa, iar dacă-l uit cumva acasă, mă întorc imediat după el. Şi la serviciu îl folosesc obligatoriu, în faţa calculatorului. Eu şi familia mea ne simţim minunat şi vă mulţumim pentru asta!

GEORGE UDREA (46 ani) – Brăila

„A pus Torserul într-o faşă, pe locul dureros şi doar aşa a putut să adoarmă”

Sora mea a căzut astă vară din pod (cam de la 4 m înălţime). Norocul ei a fost că nu şi-a rupt nimic, dar şi-a zdruncinat rău de tot corpul. A rămas cu o durere groaznică de spate, care-i cobora şi în piciorul stâng. A făcut tot felul de tratamente – pastile, unguente, kinetoterapie, dar totul în zadar! În timpul nopţii, durerea de picior nu o lăsa deloc să doarmă. I-am dat Torserul meu, l-a pus într-o faşă, pe locul dureros, şi doar aşa a putut să adoarmă. Nepoata mea este o fată frumuşică şi acest lucru făcea să fie foarte des „deochiată”. O suna mereu pe mama ei, s-o descânte. Chiar şi când era plecată în străinătate păţea la fel. I-am dat şi ei un Torser, îl poartă tot timpul cu ea şi acum nu mai are deloc acele stări neplăcute.

OANCEA ANIŞOARA (64 ani) – Piteşti

„Nu-i mai dau Torserul înapoi, pentru că m-a făcut bine!”

V-am sunat să mai comand un Torser pentru că, în primul rând, eu am rămas fără al meu şi, în al doilea rând, mai au mare nevoie de el şi alte persoane. Vecina mea m-a rugat să-i las ei Torserul meu cât timp sunt plecată, pentru că avea dureri puternice la umeri. A doua zi a rămas „mască” – Torserul i-a alungat complet durerea. Cumnata ei stătea la pat, datorită problemei la inimă şi a unor senzaţii de sufocare. S-a dus să-l încerce şi la ea. I-a pus dispozitivul pe piept şi, surpriză, efectul a fost foarte rapid: n-au trecut două ore şi aceasta a putut să se ridice din pat. De atunci, n-a vrut să se mai despartă de el, zicându-i cumnatei: „Spune-i, te rog, vecinei că nu-i mai dau Torserul înapoi, pentru că m-a făcut bine”. Dar femeia mi-a trimis banii, să nu-mi facă pagubă… Aşa am rămas eu fără Torser, dar mi-am comandat altul, ca să am şi eu. Vă mulţumim din suflet pentru binele pe care-l faceţi oamenilor!

IOANA OFRICIUC (72 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian