Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Tot ce se spune despre Torser, am trăit pe propria-mi piele”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1057 din­ 14.02.2013

„Avea mari probleme cu şoldurile; o dureau atât de tare, încât nu se mai putea apleca sau aşeza”

Am cumpărat Torsere pentru părinţii mei, care sunt mai în vârstă şi au mari probleme de sănătate. Mama (78 ani) are o spondiloză cervicală foarte veche, care i-a creat foarte multe probleme de-a lungul timpului. Din această cauză a ajuns la dezechilibre în mers ziua, iar noaptea, dacă încerca să iasă până afară, trebuia să o ţină cineva. Din cauza spondilozei, avea dureri mari de cap şi o senzaţie permanentă de greutate în zona capului. De asemenea, avea mari probleme cu şoldurile; o dureau atât de tare, încât nu se mai putea apleca sau aşeza. Cu mari speranţe, a început să folosească Torserul. La început, nu ştia ce să creadă, pentru că toate problemele i s-au acutizat în primele zile. Dar, treptat, a simţit cum începe să se simtă mai bine. Acum, şoldurile nu o mai dor deloc, apăsarea din zona capului a dispărut şi şi-a recăpătat echilibrul, în sensul că îşi propune o direcţie şi un punct şi ajunge exact acolo, fără dezechilibrul acela stânga-dreapta. Este foarte mulţumită de rezultate şi poartă Torserul tot timpul la ea, ziua şi noaptea, pentru că aproape totul a revenit la normal. Mii de mulţumiri!

MIHAELA MOISA (49 ani) – Arad

„Folosesc Torserul si nu mai am dureri de oase la schimbările de vreme”

Mă deranja foarte tare faptul că de ceva vreme nu mai aveam somn. Eram chinuită şi de o hernie de disc, pe care o ţineam sub control de mai mult de trei ani. Cum eu nu suport medicamentele (îmi fac rău la ficat), auzind de dispozitivul Torser, m-am hotărât să-l încerc. Deloc nu-mi pare rău c-am făcut-o, pentru că acum somnul meu este odihnitor, chiar dacă dorm doar cinci ore pe noapte! Nu mai am nici dureri de oase la schimbările de vreme şi, în general, mă simt mult mai bine. Pentru mine, Torserul este ca o bijuterie, un talisman care mă însoţeşte peste tot! Îl recomand cu tot dragul, tuturor…

POP CAMELIA (46 ani) – Braşov

„Torser i-a alinat durerile reumatice”

Am cumpărat un Torser pentru mama mea, de 76 ani, care are un reumatism cronic degenerativ. De vreo şapte luni, se chinuia rău de tot: avea dureri atât de mari, că nu se mai putea mişca deloc. Disperată de situaţie, a început terapia cu Torser. Încă din prima zi l-a aplicat pe zona coccisului, unde avea problema. După ceva timp, Torser i-a alinat mamei durerile reumatice din zonă şi i-a sporit, în acelaşi timp, mobilitatea coloanei vertebrale. Cu ajutorul Torser-ului, se simte mult mai bine: se poate mişca în voie prin casă şi este mult mai energică. L-am încercat şi eu, pentru că am un început de reumatism care se manifestă în special la coapse, atunci când se schimbă vremea, şi durerile au dispărut. Mi-am comandat şi eu un dispozitiv, pentru a-l avea alături în fiecare zi. Pentru noi, rezultatele sunt peste aşteptări! Recomandăm dispozitivul Torser cu căldură tuturor celor care se confruntă cu dureri reumatice şi alte probleme de sănătate.

VOICULESCU SANDA (53 ani) – Ploieşti

„Recomand Torserul tuturor femeilor care au probleme de menopauză”

Fiind la menopauză, mă „omorau” bufeurile. Femeile care trec prin aceste stări înţeleg foarte bine despre ce vorbesc… Am încercat fel de fel de soluţii, dar nu m-au ajutat prea mult. Vara cel puţin, pe căldurile de foc, pentru mine era infernal. Transpiram încontinuu, îmi schimbam hainele din oră în oră, prosoapele mele erau ude mereu, iar eu stăteam mai tot timpul sub duş. Vă imaginaţi ce greu era să plec undeva şi să port aceleaşi haine câteva ore. Am văzut Torserul la o prietenă de-a mea, care spunea că e foarte mulţumită de el. Mi s-a părut destul de interesant şi mi l-am luat şi eu. De când am Torserul, mă simt excelent. După prima săptămână, transpiraţia s-a diminuat semnificativ, apoi a scăzut în manifestare (au fost zile când nu am mai transpirat deloc!). Este o imensă uşurare pentru mine! De aceea, recomand Torserul tuturor femeilor care au probleme de menopauză. La mine a funcţionat perfect!

ELENA V. (49 ani) – Bucureşti

„Torser face «milioane», chiar are efecte miraculoase!”

La vârsta mea, majoritatea oamenilor au multe probleme de sănătate. Sunt medic veterinar şi, chiar dacă nu am studiat medicina umană, am habar de multe din suferinţele umane. Pe lângă alte afecţiuni, am o enterotoximie (ţine de glanda tiroidă), din cauza căreia îmi apăruseră nişte umflături urâte pe gât, de la lipsa de iod. Trebuia să port mereu o eşarfă la gât, să nu se vadă umflăturile inestetice. Pe lângă această afecţiune, aveam probleme şi cu vezica biliară, cu digestia şi multe altele. Întâmplător am auzit despre Torser şi, cu mari eforturi financiare, m-am hotărât să-l cumpăr. Mi-am zis să încerc şi acest dispozitiv, încurajată de declaraţiile celor care l-au folosit. Îl am numai de câteva luni şi este de necrezut câte probleme mi-a rezolvat. Părerea mea este că face „milioane” deoarece, până să-l am, dădeam o groază de bani pe medicamente. Chiar îmi era teamă să le mai iau, atât erau de multe! Acum folosesc Torserul ori de câte ori este nevoie şi mă simt cu totul altfel. Pot spune că are efecte miraculoase. Tot ce se spune despre Torser am trăit pe propria-mi piele şi sunt extrem de mulţumită!

POPESCU NINA (64 ani) – Brăila

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian