Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am avut foarte mari probleme cu tranzitul intestinal: multe scaune zilnice, cu dureri mari. După ce am început tratamentul cu Torser, s-a întâmplat ceva extraordinar!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1050 din­ 20.12.2012

„Am făcut eforturi financiare să-mi procur Torserul, dar nu regret nicio clipă!”

La Revoluţie am fost împuşcat în picior şi am pierdut foarte mult sânge (peste 3 litri!). Medicii m-au operat şi mi-au spus atunci că, datorită încetinirii ritmului cardiac şi a pierderii mari de sânge, voi avea bolile unui om cu cel puţin 15 ani mai în vârstă decât cea din buletin. Cu ajutorul lui Dumnezeu, al medicilor şi al soţiei mele, am reuşit să trec cu bine peste moment, dar n-am uitat ce-mi spuseseră medicii atunci. Anul trecut am citit despre Torser, m-au impresionat cazurile prezentate şi am decis să-l încerc şi eu. Primele semne că acest dispozitiv chiar funcţionează au fost la volan: uimitor, mă simţeam bine şi relaxat (înainte mă enervam foarte tare în trafic şi îmi creştea tensiunea), iar cu Torserul la mine sunt calm, tensiunea nu-mi mai creşte şi nu mă mai exteriorizez în nici un fel. Am doi nepoţi foarte sensibili la aerul rece, care răcesc des. Acum, când se mai întâmplă acest lucru, le pun Torserul sub pernă pe timpul nopţii şi dorm profund, respiră bine şi se refac foarte rapid. Am Torserul de ceva timp, iar întâmplarea a făcut să-mi fac o ecografie şi să constat cu surprindere şi nespusă bucurie că organele mele interne erau aproape perfecte – ceea ce este extraordinar, având în vedere ce-mi spuseseră medicii cu ani în urmă. Torserul chiar funcţionează! Să ştiţi că nu vreau să-i fac reclamă, eu am făcut eforturi financiare ca să-l procur, dar nu regret acest lucru, pentru că s-a dovedit că nu este o păcăleală. Bine-ar fi ca tot romanul să şi-l poată permite, să aibă unul în buzunar, oriunde merge. Acest dispozitiv este extraordinar!

PETCU ION (61 ani) – Bucureşti

„Ar trebui să-l folosească toată lumea, pentru că Torserul este uşor de aplicat şi foarte eficient”

Sunt medic şi am luat Torserul cu speranţa că-l va ajuta şi pe soţul meu, de 60 ani, care suferă de hipertrofie benignă de prostată. Acest lucru este fiziologic la bărbaţi, într-un grad mai mic sau mai mare, după o anumită vârstă. Urina foarte des noaptea şi din acest motiv nu se odihnea bine. Şi jetul era micşorat, iar ca urmare, urina destul de dificil. Înainte urmase un tratament naturist, dar de când a început să poarte Torserul, rezultatele au fost mult mai rapide. După o lună cu Torser nu mai are aceste probleme, nu se mai trezeşte noaptea şi se odihneşte bine. De asemenea, surprinzător, i s-a normalizat şi glicemia. Acum nu mai este veşnic obosit, chiar are putere mare de muncă (fiind pensionari, stăm mai mult pe la ţară şi lucrăm şi în agricultură). Consider că acest dispozitiv ar trebui să fie folosit de toată lumea, pentru că este uşor de aplicat şi foarte eficient.

ANESCU GABRIELA (59 ani) – Craiova

„După aplicarea Torserului, orice problemă dispare complet după maximum o jumătate de oră”

De când am Torserul, mă simt foarte bine. Îl iau cu mine în fiecare zi, pentru că am un serviciu cu mult stres şi am observat că de când îl am sunt cu totul alt om – mult mai relaxată şi mai calmă. Atât eu, cât şi soţul meu îl folosim când avem câte o răceală, dureri de cap sau orice altă problemă de sănătate. După aplicarea Torserului, orice problemă dispare complet după maximum o jumătate de oră. Îl imprumut şi colegilor mei, în astfel de situaţii şi efectul este la fel de benefic. Tatăl meu, în vârstă de 86 ani, are un reumatism cronic şi de fiecare dată când îl doare ceva, pune Torserul şi durerea dispare pe moment. Dar se bucură, săracul, că măcar şi pe moment, durerea dispare complet. Sunt foarte mulţumită că îl am şi-l recomand cu drag tuturor celor cu probleme de sănătate.

CLARA Z. (40 ani) – Braşov

„Acum, port Torserul permanent la mine, oriunde şi oricând”

Sunt operată de cancer la colon în stadiul 4 cu metastaze, din cauza cărora mi s-a făcut histerectomie totală, pentru că îmi cuprinsese şi organele utero-sacrate. După repunerea în tranzit (pentru că avusesem pungă), am avut foarte mari probleme cu tranzitul intestinal: multe scaune zilnice, cu usturimi şi dureri mari. După ce am început să folosesc Torserul, scaunele s-au rărit din ce în ce mai mult, iar acum nu mai ies deloc ziua, ci doar o dată, dimineaţa. Ceea ce s-a întâmplat este absolut extraordinar, pentru că nu mai puteam să plec ziua de acasă. Acum îl port permanent la mine, oriunde şi oricând! Sunt extrem de mulţumită de Torser şi mă bucur că Dumnezeu mi l-a scos în cale!

FLORENTINA MARCU (54 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian