Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Mi-a făcut tratament cu Torser trei seri la rând şi durerea de spate a dispărut complet”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1049 din­ 13.12.2012

„Simţeam cum absorbeam energie prin zona ombilicului, cum Torserul mă încărca”

De mult mă gândeam la Torser, pentru că văzusem câteva emisiuni la TV şi, după ce am citit şi marturiile celor care au acest dispozitiv, am considerat că decât să ajung prin spitale, mai bine să am grijă din vreme de sănătatea mea. Aveam unele probleme, ştiam că ceva e în neregulă mine, pentru că am lucrat în învăţământ şi, din punct de vedere bioenergetic, am avut mult de suferit. De asemenea, aveam şi insomnii cronice. Toate aceste probleme m-au determinat să cumpăr acest aparat. Când am primit pachetul, am şi pus Torserul pe mine, în timp ce citeam manualul. Atunci am văzut şi primele efecte: simţeam pur şi simplu cum absorbeam energie prin zona ombilicului, cum mă încărcam. Am început să folosesc Torserul conform instrucţiunilor din manual. L-am pus noaptea sub pernă şi de atunci dorm foarte bine, mă trezesc odihnită şi chiar ţin minte visele, ceea ce nu mi se întâmplase de multă vreme. Îl iau cu mine şi la cumpărături, la piaţă, peste tot. Ziua îl pun lângă sticla cu apă din care beau şi la apa cu care ud florile, pentru că am observat şi la ele o schimbare. Acum ceva timp am pus nişte seminţe de flori în pământ şi mă gândeam că le-am sădit cam târziu şi nu vor mai încolţi, dar udându-le cu apa energizată de Torser, au răsărit mai repede şi acum sunt foarte vioaie. Sunt foarte mulţumită de acest dispozitiv!

BABĂU FLORICA (60 ani) – Drobeta Turnu-Severin

„Mă relaxează profund, mă face să adorm mai repede”

Am luat Torserul pentru soţia mea, care are insuficienţă renală şi un astm bronşic din copilărie. Pentru acest lucru face injecţii cu Diprophos cam la 3-4 săptămâni, iar din acest motiv către ultima săptămână o dureau cumplit oasele şi articulaţiile. Acum, de când are Torserul, face Diprophos mai rar (cam la 5-6 săptămâni), fără să mai aibă dureri de articulaţii. Pentru că ia cortizon de 37 de ani, sistemul imunitar îi era afectat şi, cam la 2-3 ani, făcea câte o răceală urâtă, care se complica datorită astmului, până ajungea la pneumonie. Mereu ajungea în spital pentru vreo două săptămâni. De curând a făcut din nou pneumonie, dar de data aceasta a stat numai 5 zile în spital! Acum are un somn normal (8 ore), fără hârâiturile acelea din piept, şi se trezeşte odihnită. Uneori mai folosesc şi eu Torserul când stau în fotoliu, la TV şi simt că mă relaxează profund şi mă face să adorm mai repede. Acest dispozitiv este uimitor şi îl recomandăm cu căldură tuturor.

TUDOR NICOLAE (57 ani) – Bucureşti

„Cu ajutorul Torserului chisturile s-au diminuat la jumătate. Pot demonstra cu documente acest lucru!”

Primul meu contact cu Torser a fost acum vreo patru luni, când m-am trezit înţepenită de spate şi am rugat-o pe vecina mea să-mi facă un masaj cu unguent antiinflamator. Ea însă a venit cu un Torser şi mi l-a ţinut pe spate cam 30 de minute. Am simţit o căldură puternică în zona spatelui, apoi m-a învelit bine şi mi-a zis să stau liniştită. În noaptea aceea am reuşit să dorm şi eu, deoarece până atunci nu-mi găsisem poziţia de somn, din cauza durerilor groaznice de coloană. Mi-a facut acest tratament trei seri la rând şi durerea a dispărut complet. Văzând aceste minuni, m-am interesat mai bine de Torser şi mi l-am procurat şi eu. Înainte de a-l avea, fusesem la medic şi făcusem o mamografie, la care s-a constatat că aveam la ambii sâni două chisturi (de 15 mm şi 11 mm), fără formă, urâte, parcă radiau. Medicii mi-au zis că trebuie să fac puncţie, ca să vadă de ce natură sunt. Acest lucru m-a devastat. N-am făcut puncţia, n-am luat nici un tratament; m-am gândit să încerc alte metode. Având Torserul, l-am pus în timpul zilei în sutien – la început câte 25 de minute (cum scrie în manual), alternativ la ambii sâni, cam de 10 ori, până am ajuns la trei ore pe zi. Şi tot aşa, vreme de 30 de zile. M-am programat apoi la o ecografie (pentru că mamografie nu mai aveam voie să fac), tot la Institutul „Victor Babeş”. La examenul ecografic s-a constatat că chisturile scăzuseră în volum – de la 15, respectiv 11 mm, ajunseseră la 7, respectiv 5 mm, deci la jumătate! Pot demonstra cu documente acest lucru. Nedumerit, medicul m-a întrebat ce am făcut în acest timp şi i-am spus că am folosit o nouă invenţie ştiinţifică. Acum m-am mai liniştit şi folosesc Torserul în continuare pe zona sânilor, iar când merg la cumpărături, îl leg într-un pansament la spate şi aşa pot aduce sacoşele de la piaţă fără dureri şi oboseală. Vecina mea, de la care am aflat despre acest dispozitiv minunat, are 82 de ani şi-l poartă pretutindeni cu ea, e tot timpul vioaie şi se simte minunat. Recomand dispozitivul Torser din tot sufletul tuturor celor care au nevoie.

POPOIU LILIANA (63 ani) – Bucureşti

„Cu Torser, valorile glicemiei s-au normalizat şi nu mai iau Siofor”

Aveam diabet când am cumpărat Torserul. Valorile glicemiei oscilau pe la 170. Pentru acest lucru luam Siofor de 1000 mg. Când am primit dispozitivul, l-am prins cu o faşă elastică în jurul mijlocului şi nu l-am mai dat jos decât când făceam baie. Acum, valorile glicemiei s-au normalizat şi nu mai iau Siofor. În plus, mă simt foarte bine şi sunt plină de energie. Nu mă mai despart de Torser şi mă bucur că l-am cumpărat.

EMILIA JIANU (58 ani) – Vulcan-Băi

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian