Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Nu-mi venea să cred că-mi pot mişca mâna, numai cu ajutorul Torserului!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1055 din­ 31.01.2013

„Aveam o rino-sinuzită veche, care mă chinuia la schimbarea anotimpurilor, dar de când am Torserul respir bine şi nu-mi mai curge nasul deloc”

Am o muncă stresantă la firma la care lucrez. Probabil din această cauză mă simţeam obosit tot timpul şi aveam nopţi în care nu reuşeam să dorm mai mult de 3-4 ore. Aveam probleme şi cu prostata – mă duceam la baie de 2-3 ori pe noapte şi acest lucru mă deranja foarte tare. Tot auzind despre Torser de la diferite persoane, m-am decis să-l procur, cu gândul că-mi va fi şi mie de folos. Şi mă bucur nespus că am făcut-o. Acum sunt mult mai calm, constat că am mai multă energie decât înainte, iar somnul mi s-a reglat, este liniştit şi odihnitor. Prostatita s-a ameliorat şi ea vizibil, acum mai urinez o singură dată pe noapte sau deloc. Aveam şi o rino-sinuzită veche, care mă chinuia la schimbarea anotimpurilor, dar de când am Torserul respir mult mai bine şi nu-mi mai curge nasul continuu. Am împrumutat Torserul unui vecin de 76 ani, care nu mai avea putere. Nu mai ieşea nicăieri, stătea numai în curte, pentru că se simţea fără vlagă în el. Credeţi-mă, după numai trei săptămâni, i s-a îmbunătăţit enorm starea fizică. A început să iasă, chiar mi-a spus că a mers pe jos 3 km, până la piaţă! Mi-am dat seama că Torser rezolvă o mulţime de probleme! Chiar este adevărat ce se spune despre acest aparat!

RADU CONSTANTIN (48 ani) – Craiova

„Soţul meu nu se mai plânge de dureri şi cu ajutorul Torserului şi-a recăpătat mobilitatea”

Am luat Torsere pentru mine şi soţul meu, pentru că amândoi aveam probleme de sănătate. El avea mari dureri lombare şi o rigiditate accentuată a coloanei, din cauza căreia nu putea nici să se aplece. Eu aveam probleme cu somnul, încă de-acum câţiva ani. Nu ştiu din ce motiv, mă trezeam de câteva ori pe noapte şi stăteam aşa, pur şi simplu, cu ochii în tavan. Din cauza asta, eram mereu obosită şi iritată. De când avem aceste dispozitive, totul s-a schimbat în bine. Soţul meu nu se mai plânge de dureri şi şi-a recăpătat mobilitatea, iar eu am un somn mult mai bun, nu mă mai trezesc noaptea, dorm adânc şi mă odihnesc bine. Suntem amândoi mulţumiţi de Torser şi nu ne pare rău că am încercat acestă variantă, foarte benefică şi uşor de folosit.

NICULA RODICA (50 ani) – Orăştie

„Sunt foarte mulţumită de Torser deoarece mi-a vindecat artroza de la umăr!”

Am văzut prima dată un dispozitiv Torser la şeful meu, care tot îi lăuda efectele. Avea o tendinită care-i provoca dureri groaznice, pentru care făcuse şi kinetoterapie, dar nu rezolvase mare lucru. Dar de când avea Torserul, îşi mişca mâna cu mare uşurinţă. La început nu prea l-am crezut, dar văzând starea lui şi schimbarea în bine, m-am gândit să-l încerc şi eu. Problemele mele erau destul de vechi: aveam uneori crize de fiere şi – cel mai rău – un început de artroză la umărul drept, care-mi înţepenea toată mâna. N-o mai puteam ridica în faţă, nici s-o răsucesc spre spate sau s-o întind. Cu doi ani în urmă făcusem un tratament balnear la Eforie, cu nămol şi diverse proceduri cu curent, dar fără nici un rezultat. Sincer vă spun că îmi era greu să aprind şi lumina, pentru că nu ajungeam la întrerupător. La fel mă chinuiam şi când făceam baie; nu mă puteam ajuta de braţul drept. La vreo lună după ce mi-am luat Torserul, încercând din obişnuinţă să aprind lumina cu mâna dreaptă, am reuşit, fără să mă mai doară umărul. Mirată, am rotit-o apoi în faţă, spre spate, am ridicat şi am întins mâna fără nici o problemă. Nu-mi venea să cred că-mi pot mişca mâna, numai cu ajutorul Torserului!
Sunt foarte mulţumită, Torser mi-a vindecat artroza de la umăr! Când mă mai doare fierea, îl pun pe burtă şi în circa 10 minute durerea se calmează. Îi mulţumesc şefului meu, pentru că m-a convins să-l încerc.

ELENA DRAGOMAN (51 ani) – Constanţa

„Când am palpitaţii, pun Torserul 30 de minute în zona inimii şi se rezolvă”

Am avut multe probleme de sănătate. O parte din ele s-au ameliorat, iar altele s-au rezolvat de când am Torserul. Sunt operat de fiere şi aveam mereu dureri de ficat, dar acum mă simt mult mai bine. Din tinereţe am avut necazuri cu tranzitul intestinal, iar din cauza asta sufeream de constipaţie cronică. Cu tratamente naturiste şi cu Torserul în paralel, am rezolvat şi această problemă. Dar cel mai spectaculos efect l-a avut asupra somnului. De mulţi ani nu reuşisem să mă mai odihnesc cum trebuie. Acum dorm foarte bine, mă trezesc odihnit şi am multă energie dimineaţa. Pentru că mai sforăi când dorm, eu şi soţia mea dormim separat, aşa că nu puteam să folosim împreună dispozitivul. Avea şi ea probleme, în special cu inima, iar copiii i-au cumpărat şi ei un Torser. Acum nu se mai vaită de acest lucru şi are o stare generală mai bună decât înainte. Şi eu, când am palpitaţii, îl pun 30 de minute în zona inimii şi se rezolvă. Mă simt în siguranţă oriunde, având Torserul la mine. Suntem foarte mulţumiţi de aceste aparate şi le recomandăm tuturor persoanelor care au probleme de sănătate, pentru că sunt uşor de purtat şi chiar dau rezultate.

P. JAN (70 ani) – com. Pângăraţi, jud. Neamţ

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian