Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„De când foloseşte Torserul, nu a mai făcut deloc febră, iar amigdalele s-au dezumflat în câteva zile”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1065 din­ 11.04.2013

„Când îl dor genunchii, pune Torserul şi durerea i se ameliorează imediat”

Am cumpărat Torserul pentru o problemă mai veche: aveam mereu furnicături la ceafă, date de o spondiloză. Am pus dispozitivul pe gât, în zona cervicală, conform indicaţiilor din cărticică, iar durerea m-a lasat în numai o zi. Acum câteva săptămâni, din cauza discopatiei lombare de care sufăr de mult, am făcut o criză şi am rămas înţepenită. Am fixat Torserul la spate cu un brâu şi aşa am reuşit să merg până la piaţă şi să stau mai mult timp în picioare. Până şi insomniile pe care le aveam au început să dispară! În luna ianuarie, nepoţelul meu, de 4 ani, a făcut o amigdalită urâtă. Eu şi mama lui am hotărât să nu-l mai chinuim cu antibiotice (luase multe antibiotice sub formă de suspensie, pentru copii, dar fără rezultate) şi să încercăm tratamentul cu Torser. Imediat s-a simţit o diferenţă: nu i-a mai curs nasul, nu a mai făcut deloc febră, iar amigdalele au început să dea înapoi. Fiul meu, care are probleme pulmonare, a vrut să-l încerce şi el. Culmea, dar de atunci nu mai tuşeşte! Soţul meu, care are artroză, când îl dor genunchii, pune Torserul şi durerea i se ameliorează în circa o oră. Pe toţi din familie ne ajută! Datorită acestor rezultate, suntem foarte mulţumiţi de acest aparat.

ENE ALEXANDRINA (70 ani) – Suceava

„După tratamentul cu Torser, a spus că nu mai simte dureri şi că este mult mai bine”

Împreună cu câţiva vecini, ne-am hotărât să cumpărăm un pachet promoţional de patru Torsere. Eu mi-am dorit acest dispozitiv, având probleme cu diabetul şi cu inima (hipertensiune şi o depunere de calciu la aortă). De când am Torserul, starea mea s-a ameliorat şi mi s-a reglat şi tensiunea. Unul dintre vecinii mei avea probleme cu ficatul (hepatomegalie), iar după tratamentul cu Torser a spus că nu mai simte dureri şi că este mult mai bine. În plus, îmi povestea că atunci când mergea cu maşina (este şofer) la drumuri mai lungi, îi amorţea piciorul stâng şi nu mai putea să apese pedala ambreiajului. Acum, mi-a spus că a fost până în Republica Moldova şi nu a mai avut nicio problemă, Torserul fiind la el în buzunar. Şi ceilalţi vecini au spus că se simt mult mai bine de când îl folosesc. Pe sotia mea, care avea probleme cu picioarele, Torserul a ajutat-o foarte mult. Nu putea să meargă nici douăsute de metri, că îi apăreau durerile şi trebuia să se oprească, pentru a se odihni. De când are aparatul în geantă sau în buzunar, reuşeşte să meargă liniştită până la piaţă şi înapoi. Suntem amândoi fericiţi pentru rezultate, iar vecinii mei sunt foarte mulţumiţi că sunt în posesia acestui aparat.

SANDU MARIN (68 ani) – com. Şerbăneşti, jud. Olt

„După tratament, i s-au dezumflat picioarele şi a dispărut culoarea vineţie pe care o aveau”

Fiind de multă vreme alergică şi încercând tot felul de tratamente dar fără succes, mi-am zis: Ce-o fi o fi, n-am nimic de pierdut dacă încerc şi Torserul! Am făcut tratament cu el pe plexul solar şi acum mă simt foarte bine şi nu mai iau niciun fel de medicamente. Am şi o hernie de disc, iar de la nervul prins între vertebre îmi amorţea mereu degetul mare de la piciorul stâng. Uimitor, am pus Torserul pe coloană, unde ştiam că am problema, iar acum nu mă mai doare spatele şi nici degetul nu-mi mai amorţeşte! Şi somnul mi s-a îmbunătăţit simţitor, în urma aplicării lui! Îl pun noaptea sub pernă şi dorm mult mai profund. Ce mai, simt că-mi face foarte bine! Soţul meu avea picioarele umflate. După câteva zile de tratament cu Torserul, i s-au dezumflat picioarele şi a dispărut culoarea vineţie pe care o aveau. Suntem amândoi foarte mulţumiţi de Torser şi-l recomandăm cu căldură tuturor!

GEORGETA CRAIU (65 ani) – Constanţa

„Torserul mi-a închis rana, când merg nu mi se mai rupe pielea şi durerea este mult mai uşoară”

Am cumpărat Torserul pentru că am diabet şi am citit în Formula AS că a dat rezultate în cazuri similare. Nu am sperat să mă scape de boală, dar măcar să o amelioreze. Ceea ce s-a şi întâmplat! De circa 4 ani, aveam o problemă mai ciudată: în talpa piciorului mi s-a format o gaură care, atunci când mergeam, se spărgea şi începea să sângereze. M-am dat cu tot felul de unguente, mi-am pus cataplasme cu plante medicinale, dar nu se închidea nicicum! La 3 luni de când aveam Torserul, rana s-a închis. De atunci, când merg, nu mi se mai rupe pielea şi durerea este mult mai uşoară. Torserul mă ajută să fiu mai liniştit, iar atunci când mă doare capul, mă întind pe pat, îl pun pe frunte şi în câteva minute durerea dispare. Având diabet, circulaţia sanguină la picioare este defectuoasă. Când am dureri crunte, îl plimb pe picior şi ele dispar. Într-un cuvant, Torserul îmi alină mult problemele. De curând, şi soţia mea şi-a comandat un Torser, ea lucrând în domeniul calculatoarelor. Nu pleacă fără el la serviciu şi spune că de când îl are, nu-i mai obosesc ochii, îi ţine tensiunea sub control, o ajută la glanda tiroidă, şi-i dă o stare de confort, dacă este tensionată sau nervoasă. Suntem încântaţi de Torser, deoarece ne-a ajutat în toate problemele de sănătate.

PETRIŞOR BULETI (61 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pe www.torser.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian