Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Nu-mi vine să cred ce efecte a avut Torserul! Face adevărate miracole, este un dar de la Dumnezeu!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1076 din­ 04.07.2013

„Trebuia să fac injecţii cu Alflutop în picioare, pentru artroză reumatică, dar de când folosesc Torserul am uitat de dureri”

Am avut mari probleme – îmi apăruse un nodul la sânul drept (îl mai am încă), dar nu m-a mai supărat de când port Torserul şi parcă îl simt mai mic, la palpare. Picioarele mă dureau îngrozitor, nu mă puteam lăsa pe vine; nici acum nu mi-a trecut de tot, dar măcar pot să stau pe scăunel, să mulg vaca şi să-mi fac treburile prin gospodărie. Toată viaţa am stat în Bucureşti, dar ne-am mutat la ţară, ca să le lăsăm copiilor apartamentul. De când am auzit de Torser, i-am zis fiicei mele să-mi ia unul. Atunci trebuia să fac injecţii cu Alflutop în picioare, pentru artroză reumatică. După câteva săptămâni în care am folosit Torserul, vă spun sincer că mă simt extraordinar, am renunţat şi la injecţii. Nu chiar ca în tinereţe, ce-i drept (am împlinit, totuşi, 60 de ani, iar la vârsta asta bolile se strâng), dar nici Torserul nu poate să-ţi ia toate durerile aşa, deodată! Cu toate astea, un fapt rămâne cert: de când am Torserul, mă pot mişca mai uşor. După ce multă vreme abia mai puteam să-mi trag piciorul după mine, acum merg şi eu normal, ca tot omul! Pur şi simplu, de când folosesc Torserul, am uitat de durerea de picioare – la toţi le-am spus că numai cu ajutorul lui mă simt bine. La câteva luni de zile după mine, şi-a comandat şi soţul meu un Torser, pe care-l poartă la el non-stop şi se simte extraordinar, faţă de cum era înainte. Seara şi-l pune sub pernă şi doarme bine toată noaptea. Vă spun cu mâna pe inimă că nu m-am gândit c-o să mă ajute şi în problema nodulului de la sân, deoarece la început chiar şi cu Torser mă mai durea din când în când. Acum, port aparatul-minune în sutien toată ziua şi, spre bucuria mea, nu mă mai doare nodulul. Zilele trecute am fost şi la un consult ginecologic; cu ani în urmă avusesem câţiva polipi pe colul uterin şi de la o vreme aveam o jenă, aşa că am zis să văd cum se prezintă, să-mi fac un control, ca să stau liniştită. Spre mirarea mea, medicul mi-a zis că nu am absolut nimic! Dumnezeu ştie cum de-au dispărut, dar eu mă gândesc că tot Torserul m-a ajutat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a luminat să cumpăr Torserul, că fără el nu ştiu ce m-aş fi făcut! Cât mai avem de trăit, putem să ne facem viaţa mai uşoară cu acest dispozitiv, care face minuni! Consider că este o invenţie extraordinară!

NICOLAE ŞTEFANIA (60 ani) – Giurgiu

„Mereu făceam rinită alergică primăvara, îmi curgea nasul încontinuu şi strănutam, dar anul ăsta n-am mai avut nimic”

Înainte de a avea Torserul, mă trezeam foarte des noaptea (de 3-4 ori), din cauza prostatei, însă acum dorm mult mai bine, mă mai duc la baie doar o dată pe noapte. Am observat că mă ajută foarte mult şi în alergii – eu sunt alergic din tinereţe şi mereu făceam rinită alergică primăvara (îmi curgea nasul încontinuu şi strănutam), dar anul ăsta n-am mai avut nimic. De asemenea, dacă mă atingeam de o lămâie sau mâncam ceva gătit cu zeamă de lămâie, începea să mă mănânce tot corpul, îmi apăreau bubiţe şi mă mânca pielea îngrozitor, de mă scărpinam până îmi făceam răni. De când fac tratament cu Torser, nu mai am mâncărimi şi nici bubiţe nu-mi mai apar, cu toate că de Florii am mâncat şi eu un peşte preparat cu zeamă de lămâie! Soţia mea spune că şi ea este foarte mulţumită, pentru că avea probleme mari cu somnul, dar acum doarme bine şi se trezeşte odihnită dimineaţa.

VASILE POPA (71 ani) – Bucureşti

„Dispozitivul Torser are efecte pozitive asupra întregului organism!”

Am să vă povestesc ce s-a întâmplat cu bătrâna mea mamă, care are 92 de ani. De mult suferă de Alzheimer (demenţă senilă) şi are fixurile ei, dar a făcut o criză pe care nu a mai avut-o niciodată. A început într-o zi să mă scuipe, să mă înjure şi multe altele. Văzând eu că nu mă înţeleg cu ea, am plecat să aduc legume şi cele necesare pentru a prepara masa. Am început să curăţ ceapa, dar ea continua cu jignirile, ţipa şi nu ştiam cum s-o fac să tacă, iar atunci mi-am adus aminte de Torser (eu îl ţin într-un săculeţ, prins cu şnur, pentru că am probleme cu tiroida). Am luat dispozitivul aşa cum era şi i l-am pus la gât. Nu ştiu exact cât timp a trecut, dar nu foarte mult (circa o jumătate de oră), timp în care eu am făcut de mâncare, când mi-am dat seama că mama se liniştise. Nu ştiu cum s-a întâmplat, dar când m-am întors la ea în cameră, era cu totul alt om: îmi zâmbea şi era calmă. Mai mult de atât, mi-a zis să-i dau ei să cureţe cartofii, că eu nu ştiu să-i curăţ aşa bine ca ea! Am rămas perplexă, dar am luat-o cu mine în bucătărie şi am lăsat-o să mă ajute. Mie nici acum nu-mi vine să cred ce efecte a avut Torserul, în cazul ei! Face miracole, este un dar de la Dumnezeu, vă spun sincer. De atunci, mama ţine mereu Torserul la gât şi nu mai am probleme mari cu ea. Eu avusesem o infecţie urinară care tot recidiva, mă durea foarte tare burta în partea de jos, dar la analize s-a descoperit că, de fapt, am probleme la coloană. Mi-am pus Torserul pe şale, învelit într-un şal, şi după două zile nu m-a mai durut nimic, deci dispozitivul chiar are efecte asupra întregului organism. Eu, una, sunt foarte mulţumită de dispozitivul Torser! De când îl am, mă simt mult mai bine şi nici medicamente nu prea mai iau. Vă mulţumesc pentru această invenţie extraordinară!

ŞCHIOPU EMILIA (65 ani) – Alexandria

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian