Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„De când folosesc Torserul, văd mult mai bine chiar şi fără ochelari! Am rămas uimit şi m-am convins de puterea acestui dispozitiv”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1064 din­ 04.04.2013

„După primele zile de tratament cu Torser, mâna a început să se dezmorţească şi deja putea să facă mişcări”

Eu nu am probleme grave de sănătate; doar dureri de cap lipsite de importanţă. Torserul l-am cumpărat pentru soţia mea, care avea într-adevăr mare nevoie de el. Îi amorţea brusc mâna dreaptă – aşa, fără niciun motiv. A încercat tot felul de tratamente, masaje, chiar şi acupunctură, dar amorţeala n-a cedat. Am primit Torserul, iar soţia mea a început să-l folosească imediat. După primele zile de tratament, mâna a început să se dezmorţească şi deja putea să facă mişcări lejere cu ea. De trei luni a început să facă un tratament special cu Torser: îl ţine în mâna afectată şi face exerciţii timp de două ore, cu mici pauze. De când îl foloseşte, a ajutat-o la mai multe afecţiuni: dureri de ficat, de stomac, probleme de articulaţii – le-a rezolvat pe toate. Şi somnul i s-a reglat, spre fericirea mea. Dacă înainte nu dormea nopţi la rând, acum pune Torserul sub pernă şi doarme liniştită, fără să se mai trezească în timpul nopţii. În trecut, a avut multe operatii (apendicită, fibrom uterin, iar din cauza calculilor biliari i s-a extirpat şi fierea). Toate acestea au dus probabil la scăderea imunităţii şi mereu era obosită, iar grijile o făceau foarte stresată. Torserul o ajută enorm, dându-i o stare de linişte trupească şi sufletească, o face mai veselă şi mai plină de viaţă. Suntem foarte mulţumiţi de Torser! Vă mulţumim pentru această minunată invenţie: aparatul Torser!

BURCĂ NICOLAI (70 ani) – Galaţi

„Torser mi-a dat o stare de calm şi echilibru”

Mi-am luat un dispozitiv Torser deoarece eram stresată şi neliniştită mai tot timpul. Încă din primele zile de utilizare, mi-a dat o stare de calm şi echilibru. Având probleme mari cu somnul, îl pun seara aproape de mine, pe notieră sau sub pernă, şi mă odihnesc profund. În timpul zilei, prin casă, îl ţin mereu în buzunar, iar când ies pe undeva, îl pun în geantă – nu pot pleca fără el. Când mă mai doare un genunchi sau o încheietură, îl aşez pe zona respectivă şi problemele se ameliorează în scurt timp. La sfaturile mele şi văzând rezultatele, băiatul meu a cumpărat şi el un Torser, pe care-l împarte cu soţia sa. Ei lucrează într-un laborator, iar acolo există multe aparate cu unde electromagnetice; sunt înconjuraţi de radiaţii. Nora mea îl pune pe birou ziua, iar acasă îl ţin noaptea sub saltea. Am discutat cu ea şi mi-a mărturisit că nu se mai simte aşa de încărcată de griji şi probleme. Este încântată, pentru că nici nu se mai „curentează” când se atinge de diverse suprafeţe, ca în trecut, şi are un efect benefic asupra lor. Suntem toţi mulţumiţi şi fericiţi că ne ajută şi ne relaxează, făcându-ne să ne simţim bine în orice situaţie.

ECATERINA CUCU (60 ani) – Slobozia

„Aveam hipertensiune arterială, dar cu Torser tensiunea a revenit la normal”

Torserul m-a ajutat mult în problema mea cu prostata; nu a vindecat-o, dar a ameliorat vizibil boala. Am observat că are efecte benefice asupra mea, mai ales la inimă: aveam hipertensiune arterială, dar acum tensiunea a revenit la normal. Oamenii de vârsta mea ştiu că, în timp, tot apar alte şi alte probleme, însă eu ţin Torserul mai tot timpul cu mine şi simt cum lucrează asupra organismului. Şi soţia mea l-a folosit cu succes: avea o stare de oboseală inexplicabilă, permanentă, care o dobora la pat. Fiind profesor la un liceu din oraş, trebuia să fie mereu activă în faţa copiilor. De când foloseşte Torserul, i-a dispărut starea aceea neplăcută de oboseală – de curând, chiar a început să mediteze un grup de elevi pentru bacalaureat! Torser i-a ameliorat şi durerea provocată de spondiloza cervicală, iar o durere de genunchi, apărută nu de mult, i-a dispărut tot cu ajutorul acestui dispozitiv. Îl recomandăm cu toată încrederea oamenilor cu probleme de sănătate şi le mulţumim celor care l-au creat şi l-au adus şi la noi în ţară!

CONSTANTINESCU IOAN (58 ani) – Oradea

„De când foloseşte Torser, merge mult mai rar la toaletă şi i s-au redus durerile”

Eu şi soţul meu avem o somnolenţă permanentă, provocată de insomnie. Având această problemă, stăteam la poveşti nopţi de-a rândul, iar a doua zi eram amândoi foarte obosiţi. De când avem Torserul, mai vorbim doar ziua, pentru că noaptea ne odihnim; putem în sfârşit să dormim liniştiţi. Am împrumutat Torserul unei prietene, grav bolnavă: fusese diagnosticată cu cancer la sân şi făcea chimioterapie. Psihic, era distrusă. Mi-a mărturisit că acum se simte mai bine, că are mai multă încredere în tratament şi în propriile puteri, în lupta cu boala. În trecut avusesem o problemă la ochiul stâng, care s-a rezolvat, dar am rămas cu mici dereglări de vedere. Am descoperit că Torserul m-a ajutat şi în acest caz: mă uitam la televizor fără ochelari şi vedeam literele mult mai bine, ceea ce m-a uimit şi m-a facut să cred cu tărie în acest dispozitiv. Şi soţul meu este de aceeaşi părere. El suferă de prostată şi ia medicamente de mai mulţi ani, dar fără îmbunătăţiri. Chiar se gândea să se opereze, pentru că nu mai suporta durerile. Torserul l-a ajutat, în sensul că merge mult mai rar la toaletă şi i s-au redus durerile. Suntem fericiţi că avem Torserul! Ne-a ajutat de fiecare dată!

BARBU ELENA (74 ani) – Bucureşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian