Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„N-am crezut că o asemenea boală cumplită poate fi vindecată atât de repede cu ajutorul Torserului”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1062 din­ 21.03.2013

„Mulţumim lui Dumnezeu că ne-a oferit şansa de a avea acest aparat”

Sufăr de osteoporoză de vreo 15 ani, pentru care am făcut tratament cu medicamente ce mi-au mai ameliorat boala. Dar pe lângă această boală, aveam spondiloză cervicală (care-mi înţepenea gâtul şi ceafa) şi gonartroză la ambii genunchi. Mi-a fost foarte foarte rău înainte să am Torser. Nu mă mai puteam ridica în picioare – trebuia să mă ţin de masă sau de scaun ca să mă ridic. De când am auzit de Torser la TV, de la d-l gen. Emil Străinu şi diferite persoane ce lăudau acest aparat, m-am gândit că mi-ar fi şi mie de folos. Am făcut comandă şi am luat 4 dispozitive, la care am primit unul gratuit. Pe toate le-am împărţit în familie, cu soţul şi copiii. Eu, de când am Torserul, mă simt foarte bine: mă ridic fără ajutor, urc scările mai uşor, iar starea generală de sănătate a devenit mai bună. Torserul mă ajută şi la ficat, care este obosit şi intoxicat de atâtea medicamente. Cu toţii suntem foarte mulţumiţi de efectele Torserului. Îi mulţumim lui Dumnezeu că ne-a oferit şansa de a avea acest aparat, cu ajutorul căruia ne simţim mai bine şi ne trăim viaţa cu bucurie. Ştiţi că, atunci când suntem bolnavi, nu ne putem bucura de nimic! Dar Torser este bun în toate problemele de sănătate! Eu, cel puţin, l-am folosit în situaţiile apărute şi de fiecare dată m-a ajutat foarte mult. Doamne ajută şi să fie de folos şi altora!

COSTEA OTILIA (65 ani) – Suceava

„Punea Torserul sub cearşaf, în zona picioarelor şi cârceii dispăreau imediat”

De mult timp am avut dureri de spate, dureri de muşchi şi dureri de cap însoţite de ameţeli. În plus, îmi apăreau nişte arsuri pe tălpi – mă înţepau şi le simţeam înfierbântate. Am Torserul de aproape 3 luni şi, drept să vă spun, sunt foarte mulţumit de el. Mi-au trecut acele dureri groaznice de cap, ameţelile s-au remediat, iar durerile de muşchi au dispărut. Avusesem şi o bronşită cronică din cauza căreia respiram foarte greu, iar când dormeam, sforăiam de nu se putea odihni soţia lângă mine. Dacă pun Torserul sub pernă, nu prea mai sforăi. Iniţial, am cumpărat un pachet promoţional de 2 Torsere, pentru mine şi sora mea. Ea suferea de o tuse seacă de ani de zile: o mânca în piept, în partea stângă şi tuşea mereu, dar nu expectora nimic. De când poartă Torserul mereu cu ea, tusea a început să se oprească. În ultima vreme, a avut probleme cu picioarele: îi amorţeau şi i se avea mereu cârcei, dar punea Torserul sub cearşaf, în zona picioarelor şi cârceii dispăreau imediat. Celor care suferă de aceste boli, le recomand cu toată căldura dispozitivul Torser, pentru că ne-am convins că funcţionează! Noi suntem foarte mulţumiţi de el!

BANU ION (75 ani) – Bucureşti

„Cum pun Torserul pe locurile dureroase, simt o căldură plăcută şi o stare de bine interioară”

Am avut gonartroză avansată, cu dureri la genunchi de abia mai puteam merge, iar scările nu reuşeam să le mai urc. Am încercat tot felul de tratamente, am făcut fizioterapie, dar durerile tot persistau, ba parcă se accentuaseră în ultima vreme. Într-o zi am hotărât să-mi cumpăr un Torser. Când l-am primit, l-am pus pe zonele dureroase, cum scria în broşură. Spre surprinderea mea, încetul cu încetul, am început să mă simt din ce în ce mai bine. Treptat, am început să îndoi genunchiul şi să mă sprijin în el. M-am convins că Torserul chiar funcţionează! Între timp, m-am operat şi de fiere, dar cu ajutorul Torserului am trecut mult mai repede peste durerile de după operaţie. Practic, simt cum lucrează: cum îl pun pe locurile dureroase, simt o căldură plăcută şi o stare de bine interioară. Fiica mea, văzând că mă simt mult mai bine, m-a rugat să-i comand şi ei un Torser. A început să-l folosească, iar durerile cervicale, starea de rău şi oboseala accentuată pe care le avea au dispărut în scurt timp. Suntem foarte mulţumite de Torser şi îl purtăm cu noi peste tot! Vă mulţumesc că existaţi şi ajutaţi oamenii!

DUMITRU VIRGINIA (79 ani) – Timişoara

„După câteva zile cu Torser ne-am revenit complet, fără să luăm antibiotice”

Am aflat despre Torser de la un vechi prieten, care a suferit un diabet groaznic. N-am crezut niciodată că un om care suferă de o asemenea boală o poate rezolva cu un simplu aparat, într-un timp atât de scurt. Acum, după aproape trei luni de zile, omul ăsta de 71 de ani face sport, mănâncă aproape orice, inclusiv dulciuri. Văzând toate acestea, foarte hotărât, am cumpărat şi eu două Torsere – unul pentru mine şi unul pentru tatăl meu, care are 84 ani şi suferă de reumatism (ca şi mine), stări de ameţeală, dureri la coloana vertebrală şi dureri la piciorul stâng, pe care-l simţea tot timpul rece. De când foloseşte Torserul, piciorul a început să i se încălzească, merge mai bine şi are somnul mult mai odihnitor. Acum trei săptămâni, o răceală de sezon ne-a doborât pe amândoi. Eram ameţiţi, tuşeam şi aveam o stare groaznică de rău. Cu ajutorul Torerului, după doar două zile ne-am revenit complet, fără să luăm antibiotice. Noi suntem uimiţi de acest aparat. Torser este ceva fantastic!

GHEORGHE AURELIAN (59 ani) – Sibiu

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian