Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Sunt convinsă că durerile mi-au trecut numai cu ajutorul Torserului, deoarece n-am luat niciun alt medicament”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1060 din­ 07.03.2013

„Se simte mult mai bine de când foloseşte Torserul”

Noi suntem oameni bătrâni şi avem câte puţin din fiecare boală, însă mai rău era soţia mea, din cauza durerilor reumatice. Ea urmează în continuare tratamente alopate, dar de când are Torser durerile au început să dispară, are somnul mai liniştit şi se simte apărată de toate încercările negative. Şi-au luat Torsere şi copiii, ca să se apere de radiaţii, să fie mai liniştiţi, mai calmi şi mai cumpătaţi în ceea ce fac. Acum, relaţiile lor cu cei din jur sunt din ce în ce mai bune, asta arătând că, într-adevăr, ceea ce scrie despre acest aparat este adevărat. Torser îţi dă posibilitatea să te refaci din punct de vedere energetic, să gândeşti pozitiv şi te scapă de energiile rele ale oamenilor din jur. Noi, cel puţin, le folosim zilnic şi simţim diferenţa. La vârsta noastră, la bătrâneţe, sigur că avem mai multe probleme decât cei tineri, dar ei îşi pot apăra sănătatea, iar noi ne putem ameliora durerile… De curând am dăruit un dispozitiv unui om sărman, operat de cancer la vezica urinară, şi mi-a confirmat că se simte mult mai bine de când foloseşte Torserul. Sperăm ca toată lumea să aibă aceleaşi rezultate bune ca şi noi!

ENE PETRU (75 ani) – Buzău

„Cu Torser durerea dispare de fiecare dată, fără alte tratamente”

Sufăr de 4 ani de o artroză la genunchi şi la şolduri, care-mi dădea dureri mari. După ce mi-am cumpărat aparatul ăsta atât de lăudat, la câteva zile am simţit o înviorare puternică a corpului, iar starea de oboseală îmi dispăruse complet. Mă mai durea genunchiul din când în când, dar puneam Torserul în genunchiera elastică şi durerea se ameliora. Acum, pot să merg pe jos şi nu mai obosesc atât de tare, am devenit mai încrezător în mine şi mai puternic. Torser mă ajută şi în privinţa somnului (înainte, nu dormeam mai deloc şi ziua eram mereu somnolent): de când îl am, dorm ca un copil. La 18 ani am avut o răceală puternică, de care am scăpat, dar cu timpul (cam pe la 40 de ani) durerile au revenit: au început să mă doară muşchii pectorali, care se contractau puternic şi nu mai puteam să respir, fiind nevoit sa folosesc Miofilin. Acum, când simt că durerea se întoarce, pun Torserul pe plexul solar şi în 10 minute durerea dispare de fiecare dată, fără alte tratamente. I-am dat Torser-ul şi soţiei mele, pentru că, la fel ca şi mine, obosea foarte repede. Dispozitivul a ajutat-o şi pe ea. Acum este mult mai vioaie, iar când mergem pe jos încearcă să mă plimbe cât mai mult, zicându-mi: „Hai să mai mergem o staţie!”. Vă mulţumim că ne-aţi readus vitalitatea de la 20 de ani!

NĂSTASE PAUL (86 ani) – Bucureşti

„Mâinile i s-au mai dezmorţit, iar starea de nervozitate i-a dispărut”

Am o discopatie lombară veche, dar şi probleme cu tensiunea şi rinichii, din cauza unei complicaţii a ficatului. Înainte urinam foarte des, dar de când folosesc Torser urinez mai rar, iar tensiunea s-a mai reglat. Aveam şi o ameţeală de care am scăpat, iar rezultatele analizelor s-au îmbunătăţit considerabil. De ani buni mă trezeam prea devreme, în toiul nopţii, şi nu mai puteam să dorm, dar de când ţin Torser-ul sub pernă, am un somn liniştit. Aveam dureri de cap puternice, care nu-mi dădeau pace, probabil din cauza tensiunii ridicate. Astăzi, sunt ferm convinsă că durerile mi-au trecut numai cu acest aparat, deoarece nu am luat niciun alt medicament. Cumnatul meu, care avea parestezii ale membrelor superioare şi stări nervoase tot timpul, şi-a cumpărat şi el un Torser. Îl poartă la el de două luni şi mâinile i s-au mai dezmorţit, iar starea de nervozitate i-a dispărut şi este mult mai liniştit. Sunt foarte mulţumită de rezultate şi sper că starea mea de sănătate va evolua în bine, cu ajutorul acestui Torser. Vă mulţumesc!

BARBU MARIŢA (73 ani) – Piteşti

„Cu Torser, orice durere se ameliorează ca prin minune”

De câţiva ani nu mai dormeam noaptea, aproape deloc. Am mai suferit eu de insomnie de-a lungul anilor, dar acum se agravase foarte tare şi chiar nu ştiam ce să mai fac pentru a rezolva această problemă. Am comandat un dispozitiv Torser, pentru că în rest le-ncercasem pe toate. Cu aparatul acesta, am început să mă odihnesc încă din primele zile, iar acum chiar dorm perfect (îmi mai apar insomnii, dar foarte rar şi câte o oră, două). O altă problemă de-a mea era osteoporoza, diagnosticată în urmă cu patru ani, pentru care mă tratasem cu Bonviva. Ce-i drept, tratamentul mi-a stagnat deteriorarea masei osoase, dar mi-a creat foarte mari probleme gastro-intestinale: aveam esofagită de reflux, iar vezica biliară mă supăra foarte tare. Având probleme cu intestinele şi scaunul dereglat, port Torserul aproape tot timpul în zona abdominală. Acum mă simt mult mai bine, iar tranzitul intestinal aproape că s-a normalizat. De când am acest Torser, mi s-au ameliorat toate problemele, nu mai am nici dureri de bilă. Soţul meu avea şi el o sinuzită veche, din tinereţe. De câte ori mai are câte-o criză, pune Torserul pe frunte şi pare că sinuzita dispare, la fel ca orice altă durere. Soţul este mândru că a făcut această alegere şi că avem dispozitivul în viaţa noastră. I-am luat unul şi băiatului meu, de ziua lui, pentru că lucrează în domeniul calculatoarelor. Ziua îl poartă tot timpul cu el, iar acasă îl foloseşte şi nora mea, pentru copii, cu rezultate foarte bune. Eu nu ştiu ce m-aş fi făcut, dacă nu aveam Torserul! Îl recomand tuturor celor cu probleme asemănătoare, pentru că face minuni!

TOADER ANICA (66 ani) – Mehedinţi

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian