Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Sunt mulţumită şi uluită, pentru că doar Torserul, în sfârşit, m-a ajutat!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1061 din­ 14.03.2013

„Tensiunea oculară mi-a revenit la limitele normale”

Sunt pensionară, dar am profesat 40 de ani ca medic. Problema mea cea mare era glaucomul, care mă chinuie de multă vreme. Se impunea o intervenţie chirurgicală, cu care eu n-am fost deloc de acord, din cauza altor probleme oftalmologice, aşa că am început să caut metode alternative de rezolvare. În scrisorile utilizatorilor dispozitivelor Torser am găsit simptome comune cu cele ale bolii de care sufăr, ceea ce mi-a dat încredere să-l încerc şi eu, cu toate că experienţa profesională m-a făcut să caut explicaţii logice ale vindecărilor, pe care nu le-am găsit… La început, mi-am comandat un aparat Torser, l-am folosit conform cărţii tehnice, iar tensiunea oculară mi-a revenit la limitele normale, la ochiul stâng (cel mai afectat). Totodată, într-o lună şi jumătate mi s-a reglat şi tensiunea arterială. Mi-am mai comandat un Torser, pentru că mă descurcam destul de greu cu unul, trebuind să-l tot mut de la un ochi la altul. Interesant este că boala pare să fie în regres, după ultimele analize făcute la clinica de oftalmologie la care mă tratez. Le mulţumesc celor care au inventat Torser-ul pentru că, în mod concret, ajută oamenii în foarte multe probleme de sănătate.

POPOIU MARIANA (76 ani) – Bucureşti

„Torser m-a scăpat de durerile provocate de ciclul menstrual”

În primul rând, vreau să vă spun că sunt super-încântată de Torser. Îl am de două luni şi chiar m-a ajutat. Aveam de ceva vreme dureri articulare apărute în urma folosirii aerului condiţionat, iar acum aceste dureri au dispărut fără urmă. Înainte de fiecare ciclu menstrual aveam dureri aşa de mari, că trebuia să iau o mulţime de medicamente şi calmante. Vă spun sincer că Torser-ul m-a scăpat de durerile premenstruale! Ultima dată, ciclul mi-a venit normal, fără pic de dureri şi fără să fiu nevoită să mai iau vreun medicament. Am folosit dispozitivul şi când eram răcită (simţeam dureri în zona pieptului şi tuşeam). L-am pus pe piept, m-am învelit cu o pătură şi imediat am adormit. Când m-am trezit, durerile nu mai erau, iar tusea dispăruse. De-atunci, îl folosesc şi când lucrez la calculator, pentru că mi-a dat mare încredere. Sunt foarte mulţumită de cum mă simt de când am Torser-ul şi-l recomand cu caldură la toate personele cu care discut sau care au diverse probleme de sănătate.

MIHAELA SURDU (30 ani) – Făgăraş

„Torserul a fost cel care, în sfârşit, m-a ajutat!”

Am avut o fractură urâtă de gleznă, care a necesitat trei ani la rând câte o operaţie. Cea de-a treia mi s-a făcut în Ungaria, prin mari intervenţii, de o echipă de specialişti veniţi de pe întregul continent. După ultima operaţie, doctorii nu mi-au mai recomandat nimic – doar să am mare grijă de acest picior. Doar că, după câteva ore de stat în picioare, glezna începea să doară foarte tare, până la insuportabil. Am aflat despre Torser de la colegii mei, care păreau interesaţi de acest aparat rusesc, dar aveau oarecare reţineri, aşa că mi-au zis că mă lasă pe mine să-l încerc prima. Am comandat Torserul şi l-am folosit, fixat într-o şosetă, cu partea frontală pe glezna bolnavă. După două luni de tratament cu Torser, pot sta în picioare şi câte 10 ore, glezna nu mă mai doare aproape deloc. Sunt mulţumită şi uluită, pentru că problema mea cu glezna era destul de serioasă şi doar Torserul, în sfârşit, m-a ajutat. După acest tratament reuşit, sunt convinsă de metodă şi de puterea acestui aparat. Nu vă spun părerea colegilor mei, care şi-au cumpărat toţi câte unul, şi şi-au rezolvat problemele cu care se confruntau. Îl recomand cu încredere celor cu afecţiuni similare, iar dvs. vă mulţumesc din tot sufletul că l-aţi adus pe piaţa din România!

CORINA FĂCĂU (46 ani) – Timişoara

„Nu-mi vine nici mie să cred, dar mama parcă este acum alt om”

La mama mea, Torserul a avut efecte miraculoase. În vârstă de 80 ani, starea ei generală nu era deloc bună. Avea ameţeli groaznice, tensiunea de jos era mereu mare, iar de când a murit tatăl meu, nu mai avea poftă de mâncare şi nopţi la rând nu dormea. A încercat tot felul de tratamente, dar totul în zadar. A urmat şi diverse cure naturiste – cu spirulină, ulei de cătină, lecitină şi altele, fără niciun rezultat… Acum o lună i-am luat un Torser şi nu-mi vine nici mie să cred, dar mama parcă este acum alt om. I-a revenit pofta de mâncare – pe unde mă întâlnesc cu ea, o văd tot timpul ronţăind câte ceva. Nu mai are nici ameţeli, iar noaptea doarme foarte bine. De multe ori (fiind obişnuit să aibă insomnii), mă duc să verific dacă nu cumva a păţit ceva şi plec mirat şi fericit văzând-o cum doarme. Torserul a ajutat-o şi la o problemă cu piciorul. În tinereţe a făcut o anestezie pentru operaţia de apendicită şi de atunci piciorul drept i-a rămas amorţit, fără simţ. Iar cu timpul, a fost din ce în ce mai rău, că nu-l putea îndoi din genunchi. Când mergea, parca îl arunca. Acum, văd că merge mult mai bine şi mi-a mai zis că şi vede mai bine decât înainte. Foarte multumiţi suntem de Torser şi vă mulţumim mult că aţi realizat aşa o minune de aparat!

GHEORGHE AURELIAN (55 ani) – Suceava

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian