Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Nici acum nu-mi vine să cred, Torser parcă-i mâna lui Dumnezeu!”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1056 din­ 07.02.2013

„Torser a tratat o infecţie de care nu am putut scapă cu niciun medicament sau unguent folosit”

Am 76 de ani şi starea mea de sănătate este, în general, bună. Am luat Torserul pentru că, la un moment dat, am simţit o stare de slăbiciune, eram lipsit de putere… L-am ţinut mereu lângă mine şi mă simt din nou bine. Dar marea mea mulţumire este că l-a folosit şi soţia mea, care a avut un accident vascular acum 17 ani, iar de doi ani de zile a rămas paralizată la pat. Faptul că stătea pe spate tot timpul a făcut să-i apară o infecţie pe spate, pe care nu am putut-o trata cu niciun medicament sau unguent folosit. Atunci, am încercat şi cu Torserul: i l-am pus la ceafă şi, mulţumim lui Dumnezeu, infecţia a dipărut în 3 zile şi nu a mai apărut de atunci. Vom folosi Torserul în continuare, pentru că pe noi chiar ne-a ajutat şi suntem mulţumiţi de el. Credem că această minunăţie a medicinii moderne merită investiţia!

BARBU TEODOR (76 ani) – Iaşi

„După trei luni, de când folosesc Torserul, nu mai iau medicamente deloc”

Am 49 ani, sunt din Brasov şi locuiesc în Italia. De 5-6 ani am dureri cumplite de spate, pentru care am făcut tot felul de terapii, în urma cărora nu am simţit mari schimbări. Mai mult, acum trei ani am fost operată de ruptură de tendoane, la umărul drept. Am cheltuit mii de euro pentru fizioterapie, acupunctură, masaje, tot felul de medicamente şi injecţii, dar durerile de care sufeream au rămas aceleaşi. Ajunsesem să iau zilnic picături de Fortradol – un medicament foarte puternic. Ultima metodă neîncercată la care am ajuns a fost Torser. După o lună de folosire a dispozitivului, au început să apară rezultate stabile: durerile au încetat aproape complet, iar după trei luni, de când îl folosesc, nu mai iau medicamente deloc. Nici acum nu-mi vine să cred, acest aparat parcă-i mâna lui Dumnezeu! Mulţumesc din tot sufletul pentru Torser!

MARIANA B. (49 ani) – Italia

„În câteva săptămâni cu Torser, au apărut semne certe de ameliorare”

În primăvara anului trecut, soţul meu a fost diagnosticat cu Parkinson şi o artroză care i-a încetinit mişcările. Un prieten de-al lui i-a recomandat să încerce tratamentul bioenergetic cu Torser. A început să aplice dispozitivul conform schemei din manual şi, în câteva săptămâni, au apărut semne certe de ameliorare. Ulterior a mai făcut o nevralgie şi o viroză, dar folosind Torserul, s-au rezolvat şi aceste probleme, ca prin minune. Îl pune pe zona afectată oricand îl doare ceva şi imediat totul revine la normal. Vă mulţumim mult, pentru că am avut rezultate bune cu acest minunat aparat şi-l recomandăm tuturor.

OPREA ION (76 ani) – Constanţa

„De când folosesc Torserul, sunt zile întregi când nu mai apare acel tremurat”

La insistenţele prietenei mele, am cumparat un Torser, pentru că de aproape şase ani am Parkinson. Este destul de neplăcută această afecţiune: aveam un tremurat pronunţat în fiecare dimineaţă şi vă imaginaţi ce greu îmi era să-mi desfăşor activităţile zilnice. De asemenea, mă mai durea şi ficatul, probabil din cauza alimentaţiei. De două luni, de când folosesc Torserul, sunt zile întregi când nu mai apare acel tremurat. L-am pus şi în zona ficatului şi la scurt timp durerea m-a lăsat complet. Vă mulţumesc mult pentru această invenţie!

ROXANA LUNGU (65 ani) – Bucureşti

„Zona pe care a fost pus Torserul s-a înroşit intens şi, brusc, durerea a dispărut”

Nu încetez să laud Torserul şi să vorbesc despre el ori de câte ori am ocazia, pentru că eu şi familia mea suntem foarte mulţumiţi de el. Soţia mea are o problemă veche cu nervul sciatic şi când a avut o durere puternică, l-a pus într-o bandă elastică pe locul dureros. După circa o oră, zona pe care fusese pus aparatul s-a înroşit intens şi, brusc, durerea a disparut. Şi mie mi-a fost de mare folos odată când, fără să-mi dau seama, am deranjat un cuib de viespi de lângă casă şi am fost înţepat de o viespe mare. Din auzite, ştiu că dacă te înţeapă mai multe viespi dintr-alea mari, poţi chiar să mori! Aveam dureri cumplite, dar m-am gândit imediat la Torser şi l-am pus pe locul înţepăturii. Durerea s-a ameliorat rapid, iar locul pe care am pus Torserul a rămas învineţit timp de vreo două săptămâni (cred că acolo a rămas veninul localizat şi nu i-a mai dat voie să se împrăştie în corp). Am mai folosit Torserul şi pentru dureri (de spate, de cap sau musculare) şi totul, de fiecare dată, revine la normal. Tare mult mă bucur că avem un asemenea aparat şi-l recomandăm cu drag şi încredere tuturor.

VLAD CONSTANTIN (65 ani) – Călimăneşti

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian