Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Zilele treceau, dar crizele n-au mai apărut. Treaba era clară: mă ajuta doar Torserul”

Text apărut în „Formula AS” nr. 1077 din­ 11.07.2013

„Cu ajutorul Torserului crizele dureroase s-au rărit şi s-au diminuat în intensitate”

Iniţial, am luat Torserul pentru fiica mea de 26 ani. Avea dureri mari de cap, pentru care medicii nu găseau nici o explicaţie. A fost la neurolog, a făcut şi RMN, dar nu s-a găsit cauza. După ce a folosit Torserul vreo două săptămâni, crizele dureroase s-au rărit şi s-au diminuat în intensitate. Acum este foarte bine: înainte de a avea Torserul, o durea capul zilnic; acum, dacă mai are câte o durere uşoară, la 10-12 zile! Îl ţine toată ziua la ea, iar seara îl pune sub pernă. Mi-am luat şi eu după aceea un Torser, deoarece lucrez într-un birou cu multe calculatoare şi toţi colegii mei au telefoane mobile. Mă durea şi spatele, din cauză că stau pe scaun toată ziua, dar de când am Torserul nu mai trebuie să mă dau cu unguent, deoarece problema s-a rezolvat. De curând, i l-am dat celeilalte fiice ale mele, de 23 de ani, pe care o chinuiau insomniile – de câţiva ani avea probleme cu somnul. Şi ea este încântată de efectul Torserului: de două săptămâni doarme ca un copil mic. Suntem foarte mulţumite de acest dispozitiv!

GABOR AURICA (49 ani) – Suceava

„Am folosit Torserul exact cum scria în carte şi i-am simţit imediat efectul”

Din păcate, mi-am pierdut Torserul şi sunt tare supărat, pentru că mi-a fost de mare ajutor. Când l-am primit, anul trecut, după ce am citit instrucţiunile din manual, l-am folosit exact cum scria acolo pentru anumite zone afectate ale corpului şi am simţit imediat efectul dispozitivului. În numai 3-4 zile am avut îmbunătăţiri majore la piciorul stâng, la care aveam un fel de semipareză. Acum merg foarte bine, pot să şi alerg pe distanţe scurte! Îmi pare nespus de rău că am fost neatent şi l-am pierdut, dar o să fac tot posibilul să-mi comand altul, pentru că mi-a rezolvat problema la picior.

SANDU C. (60 ani) – Bucureşti

„De atunci nu mi-a mai fost rău, cu Torserul nu mă mai sufoc”

În doi ani de zile, am fost dus la spital cu salvarea de cel puţin 10 ori, fiind foarte aproape „s-o dau în primire”. Totul mi se trage de la o operaţie la stomac, care mi-a lezat nervul simpatic al abdomenului. La începutul crizelor simţeam că mă sufoc, că nu mai am aer şi îmi creştea tensiunea. Odată am vrut să mă duc în pelerinaj la mormântul părintelui Arsenie Boca şi pe drum am vizitat mai multe lăcaşuri de cult. Când am ajuns la Mânăstirea Crişan, mi-a venit rău: am scuipat sânge, mi se ridicase lichidul din plămâni şi am fost dus la spital, la Brad. Nu m-am mai putut deplasa nicăieri, m-am dus acasă după externare. Când simţeam că începe să-mi fie rău, făceam duş cu apă rece ca să-mi revin şi luam Nitroglicerină încontinuu. Pe 1 ianuarie 2013 a venit la mine un prieten şi mi-a lăsat Torserul lui, zicându-mi să încerc neapărat şi această terapie. Am avut Torserul până în februarie. Când am început să-l folosesc, nu-mi venea să cred. Zilele treceau, dar crizele n-au mai apărut. Treaba era clară: mă ajuta doar acest aparat. Apoi mi-am comandat şi eu un Torser, deorece mi-a făcut tare bine, iar de atunci nu mi-a mai fost rău, cu acest aparat nu mă mai sufoc.

PETRESCU IOAN (62 ani) – Oradea

„Glicemia mi-a scăzut mult, după 4 luni de tratament cu Torser”

Am cumpărat dispozitivul Torser pentru că aveam dureri foarte mari la şoldul drept, din cauza unui început de coxartroză. După ce l-am folosit timp de o lună (l-am ţinut pe şold cât e ziua de lungă), durerile au încetat. Acum, port Torserul la piept, într-un săculeţ confecţionat de mine. Mai am şi un diabet de tip II, pe care-l tratez cu pastile, dar am observat că glicemia mi-a scăzut mult, după 4 luni de tratament cu Torser. Mama mea, care a împlinit de curând 82 ani, poartă permanent un Torser şi se simte foarte bine. Le povestesc tuturor despre acest dispozitiv, de câte ori am ocazia, pentru că eu şi famillia mea suntem foarte mulţumiţi de el. Sunt convinsă că Torserul merită pe deplin investiţia.

ANGELA POP (61 ani) – Baia Mare

„De când foloseşte Torserul, nu mai are probleme”

Toată familia mea foloseşte Torserul şi l-am recomandat tuturor prietenilor şi colegilor. Înainte de Torser, mă simţeam tot timpul obosită, cred că şi din cauza glandei tiroide. Acum mă simt bine, sunt mai relaxată, iar ultimele analize mi-au ieşit foarte bune. Pe mama mea a ajutat-o mult în crizele reumatice. O dureau oasele îngrozitor, îi era greu să se aplece şi nu mai putea să lucreze deloc prin grădină. După ce a folosit aparatul zi şi noapte, în aproximativ o lună a simţit efectul Torserului, i s-au alinat foarte mult durerile. De asemenea, de când are dispozitivul, mama n-a mai făcut nici o criză de astm. Tatăl meu avea şi el dureri de oase, probleme cu stomacul şi cu urechile, dar cu Torser se simte foarte bine. După ce şi-a făcut analizele, medicul de familie i-a spus că este „de nota 10”. Suntem foarte mulţumiţi de aceste dispozitive, care ne rezolvă problemele de sănătate!

VERONICA BORŢUN (38 ani) – Braşov

COMENZI TORSER: tel. 0733.595.162, 0720.134.685, 0720.148.308, 0740.364.243, 0754.257.988, 0745.359.778

Utilizatorii despre Torser Video:https://www.youtube.com/user/shipov1

Torser in Formula AShttp://arhiva.formula-as.ro/articole/torser

Informaţii suplimentare pehttp://torser-oferte.ro/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian