Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 6-12 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

În cazul în care am exagerat cu binele în week­end, de exemplu în privința mâncării și băuturii, Lu­na nouă din Leu de duminică ne va împinge să ne examinăm obiceiurile și eventual să le punem capăt celor contraproductive. Emoțiile sunt puternice, mo­tiv pentru care viața amoroasă devine pasională, în schimb, cea de familie poate deveni turbulentă. Marți, combinația nerealistă dintre energia lui Ve­nus și a lui Neptun ne poate face vulnerabili la min­ciuni, ori păcăliți în privința banilor. Miercuri avem o șansă de reușită, comunicăm convingător, dar reu­șita este direct proporțională cu atenția pe care o acordăm detaliilor. Venus în Fecioară și Pluton în Ca­pricorn ne pot aduce joi în cale un personaj fas­cinant. Dacă nu lăsăm ca fascinația să devină ob­sesivă, vom putea trăi o poveste de dragoste de du­rată. Firile ar­tistice pot fi inspirate să transmită o mare pro­fun­zime emoțională prin ceea ce produc acum. Per­soa­nele realiste, preocupate de bani, pot descoperi re­surse care pot să le îmbogățească.

Semnele cardinale:

BERBECII își canalizează cu spor ener­giile către rezolvarea problemelor prac­tice. Doar joi pot apărea neînțelegeri cu colegii pe tema unor amănunte. Proiectele executate cu atenție vă pot propulsa în carieră. Marți ar fi indicat să verificați cu atenție tot ce vi se spune.

RACII n-ar trebui să ia duminică decizii legate de bani, chiar dacă cineva încearcă să-i preseze în acest sens. Viața de zi cu zi intră într-un ritm tot mai trepidant. Marți nu trebuie să-i credeți pe cei care doresc ceva de la dvs. Joi vă recomandăm să șofați cu prudență.

BALANŢELE petrec mult timp alături de prieteni. Duminică, însă, unii dintre ei, probabil bărbați, vă pot călca pe nervi, pentru că-și dau importanță. Marți nu e exclus ca un coleg să vă provoace o neplăcere. Cu ajutorul celor din familie, puteți începe o afacere bună.

CAPRICORNII au nevoie de prudență, duminică, în privința unor investiții sau unei legături secrete. În ambele cazuri, poate ieși cu scandal. Fiți atenți marți la șofat și la documente – nu e zi de semnat. Imaginea dvs. are de câștigat dacă sunteți atenți la detalii.

Semnele fixe:

TAURII riscă să se certe cu cei din fa­milie, duminică. Lăsați de la dvs., mai bine decât să se deterioreze relațiile. Marți nu-i cazul să vă lăsați con­vinși de vreun amic să-i dați bani. Începând de miercuri, un proiect creativ se poate do­vedi și pe măsură de rentabil.

LEII ar trebui să fie modești, dumi­ni­că, altfel riscă să-i antagonizeze pe mulți. Nu vă lăsați convinși să dați nimănui bani, pe promisiuni, marți. Din punct de vedere pro­fe­sio­nal sunteți tot mai bine văzuți.

SCORPIONII se pot enerva rău pe unul dintre șefi, duminică. Dar indiferent ce face acela, nu luați decizii pripite. Ți­ne­­ți-vă departe de distracții costisitoare, dar mai ales de jocuri de noroc, marți. O afacere întreprinsă îm­preună cu partenerul și amicii ia am­ploa­re.

VĂRSĂTORII care au duminică tensiuni majore cu partenerul de cuplu ori de afaceri pot deveni incapabili să se concentreze ca lumea la serviciu, și astfel să piardă un avantaj. Nicio activitate legată de bani nu e recomandabilă marți. Cineva puternic vă ajută din umbră.

Semnele mutabile:

GEMENII au multe treburi pe-acasă, le­gate de gospodărie sau familie. Dar dacă trebuie să faceți vreo cursă duminică, nu vă grăbiți pe drum, căci există riscuri. Nu-i cazul nici să ieșiți cu prietenii. Sfătuiți-vă cu cei de-acasă cu privire la o investiție, apar idei bune.

FECIOARELE nu-și văd capul de treabă. Aveți grijă să nu neglijați pe cineva din familie, care are nevoie de dvs. Partenerul de cuplu ori de afaceri vă poate aburi marți, nu ce­dați. O speculație inteligentă, la care lucrați de o vreme, vă iese.

SĂGETĂTORII care călătoresc ar tre­bui să aibă mare grijă duminică, să nu se ia la harță cu cineva. Și opiniile ați face bine să le țineți pentru dvs. acum. Pro­fe­sional, vi se deschid mai multe opțiuni, nu vă pro­nunțați însă ferm pentru vreuna dintre ele, joi.

PEŞTII cu afecțiuni cardiace sau ale co­loa­nei vertebrale ar trebui să stea liniștiți du­minică. Nici cu colegii de serviciu nu-i bine să vă întâlniți. Marți ați putea induce în eroare pe cineva sau ați putea fi trișați dvs.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian