Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CITITORII MULȚUMESC PENTRU AJUTOR

„Am rămas singură, cu boli care mă răpun” (Scrisoarea: „Nu mă sperie foamea sau frigul, ci faptul că nu am bani pentru tratament”, F. AS nr. 1379)

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop, dragă redacție,

Mă numesc Benu Maria și am 63 de ani. M-ați ajutat în vara anului 2017, când soțului meu i se de­tectase o tumoră canceroasă. La scurt timp a murit. Am rămas singură, cu boli care mă răpun. Am fibrila­ție atrială permanentă, hiper­ten­­siune arterială gradul III, risc înalt, boală cronică renală, steatoză hepatică, diabet insu­li­no-dependent, boala Ba­se­­dow. Trăiesc dintr-o pen­sie de 1204 lei. Nu am posibi­litatea să îmi cum­păr medi­camente și nici să ajung la un medic spe­cialist cardio­log. Îngri­jindu-mi soțul ani de zile și pe mama mea dragă, mi-am neglijat sănă­tatea. Stre­sul zilei de mâine îmi agra­vează și mai mult bolile. Un nou ajutor din par­tea fun­dației dvs. ar în­semna pen­­tru mine o șansă uriașă. Mă mul­țu­mesc cu oricât.

Vă doresc atât dvs., cât și colectivului redac­țional, sănătate! Fiți binecuvântați și dvs., și citito­rii acestei reviste cu suflete mari de aur. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească în aceste vremuri grele, pe care le trăim cu toții!

Cu multă stimă și recunoștință,

BENU MARIA – str. Eroilor, bl. 4A, sc. C, et. 1, ap. 5, loc. Zimnicea, jud. Teleorman, cod 145400

(Anexez acte medicale, cupon de pensie, adeverință de venit de la ANAF, certificatul de deces al soțului și anchetă socială.)

„Dumnezeu să vă răsplătească pe măsură” (Scrisoarea:”Sunt deznădăjduit. Nu mă lăsați singur pe lume”, F. AS nr. 1469)

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Numele meu este Adăscăliței Marius Cris­tian, locuiesc în Brăila și vreau să vă mulțu­mesc pentru aju­torul acordat, prin bunătatea cititorilor și-a fundației „Formula AS”. Dum­ne­zeu să vă ajute și să vă răsplătească pe măsură. Situația să­nătății mele s-a mai ameliorat, dar tot îmi mai cumpăr me­dicamente. Ar fi un noroc pentru mi­ne să se mai găsească cineva care să mă mai ajute, pentru a învinge boala definitiv. Până atunci, eu vă mul­țumesc din tot sufletul și vă do­resc mul­tă sănătate.

ADĂSCĂLIȚEI MARIUS CRISTIAN – str. Viforului nr. 33, cartier Chercea, Brăila, jud. Brăila

„În viața ei, năpăstuită de boli, a răsărit o nădejde” (Scrisoarea:”Am luptat singură pentru ca acest copil să trăiască”, F. AS nr. 1469)

Sunt Muntean Gheorghița din Pitești și cu lacrimi în ochi vreau să vă mulțumesc pentru ma­rele bine pe care i l-ați făcut ne­po­țelei mele, Mun­tean Denisa Maria, în vârstă de 7 ani. În viața ei năpăstuită de boli a ră­sărit o nădejde. Cu banii dvs. am putut urma tratamentul pentru surditate bilate­rală profundă și probleme la ambii ochi.

Le mulțumesc din suflet tuturor oamenilor care ne-au ajutat și celor care o ajută în conti­nuare pe nepoțica mea să audă și să vadă. Dum­nezeu să vă lumineze viața, să vă ocro­tească și să vă dăruiască tot binele din lume.

Fericire, iubire și binecuvântare!

MUNTEAN GHEORGHIȚA – str. Naum Râmniceanu nr. 2, bl. G1, sc. C, ap. 4, Pitești, jud. Argeș, tel. 0747/67.09.13

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian