Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Îmi duc zilele de azi pe mâine”

Stimată doamnă director Sânziana Pop,

Mă numesc Breazu Florentina și sunt din Bacău. Citesc ziarul „Formula AS”, ca să găsesc rețete pentru bolile care mă macină. Am văzut că sunteți oameni cu suflet mare, și ajutați per­soane nevoiașe și necăjite, așa ca mine. Sunt o femeie foarte bolnavă, fără niciun venit. Am diabet și fac insulină, am pancreatită și un singur rinichi. Nu am cum să-mi plătesc tratamentul, nu mă ajung cu banii, nu am pensie și nici un alt venit. Sunt singură, soțul meu m-a părăsit din cauza problemelor mele de sănătate. Vin cu rugămintea la creștinii care citesc aceste rânduri, să mă ajute și pe mine, ca să-mi duc zilele de azi pe mâine. La vârsta mea, de 73 de ani, îmi este foarte greu să mă descurc. Am o factură la gaz, de 1400 lei, pe care nu am plătit-o și nu mai am la ce să-mi fac ceva de mâncare. Vă rog să-mi luați și mie în considerare aceste rânduri, și poate mă ajutați cu cât puteți. Anexez și actele de boa­lă. Vă mulțumesc. Să fiți sub paza lui Dumnezeu!

BREAZU FLORENTINA – str. Alecu Russo, bl. 33, sc. G, ap. 4, Bacău, cod 600133

„Ce pot să fac cu o pensie de 800 lei?”

Stimată doamnă directoare,

Mă numesc Floarii Constanța, și în urmă cu câțiva ani am fost ajutată de două ori de Fundația „Formula AS”. V-am mulțumit și atunci și vă mulțumesc și acum. Banii pri­miți mi-au fost de mare folos, m-au salvat din po­vara dato­rii­lor și suferințelor. Cu mare rușine, revin la bunăvoința dumneavoastră, fiind foarte necăjită și suferindă. Am 67 de ani, și o pensie de 800 lei. Mă descurc foarte greu. Am trecut printr-un șir lung de operații, de stomac, de fiere și de fibrom ute­rin, care au lăsat urme grele: hepatită, hipo­glicemie, spondiloză și multe altele. Și ca și când nu a fost de ajuns, am și glaucom avansat, atrofie optică. Trebuia să-mi schimb ochelarii, dar din lipsa banilor nu pot. La întreținere am acumulat dato­rii de 36 milioane lei vechi, am fost dată în jude­cată. Ce pot să fac cu pensia mea de 800 de lei? Ce să plătesc întâi? E rușinos să cer ajutor, dar când soarta și destinul sunt cumplite, nu am cum să le fac față. Doamna Directoare, vă rog fru­mos, poate mă mai puteți ajuta. Să vă dea Dum­nezeu multă sănătate la întreaga redacție și la toți cititorii minunatei reviste „Formula AS”.

Atașez acte doveditoare.

FLOARII CONSTANȚA – str. Crișan, nr. 41, bl. V4, sc. 1, ap. 1, Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți, cod 220030, tel. 0751/42.02.00

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian