Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„La 34 de ani, viața prietenei mele depinde de dializă”

Foto: Shutterstock

Vă solicit ajutorul într-o problemă deosebit de gravă. Prietena mea, în vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii, este într-o situație disperată. A suferit doi ani de rinichi, a trecut printr-un transplant nereușit, iar acum face dializă de trei ori pe săp­tămână. E cu moralul la pământ, nu mai are în­credere în medici și cred că doar dragostea pen­tru copilașii ei o face să nu se dea bătută. Îi rog pe cei care trec printr-o situație similară să-i scrie câteva sfaturi, să-i redea încrederea în viață și în vindecare. Vă mulțumesc și le doresc sănătate tu­turor!

CAMELIA F.

„Mama a fost diagnosticată cu porfirie acută intermitentă”

Stimată redacție, mama mea, în vârstă de 59 de ani, a fost mai mult bolnavă în ultimii zece ani. A avut pro­bleme și la inimă, și la ficat, dar în ultimii doi ani se confruntă cu dureri abdominale insuportabile, cauzate de porfiria acută inter­mitentă, o boală genetică. Medicul ne-a spus că mulţi pacienţi cu această afecţiune pot avea doar câteva crize pe parcursul vieţii, în timp ce alţii se pot confrunta frecvent cu atacuri ale acestei boli. Din păcate, mama se încadrează în a doua cate­gorie: face crize din ce în ce mai des. Vă rog din suflet să-mi recomandați un tratament naturist care să amelio­reze aceste dureri cumplite. Vă mulțumesc!

GINA P. – Iași

„Caut un remediu pentru angioedeme”

Vă scriu cu speranța că mă veți ajuta să-mi vindec fiul, în vârstă de 23 de ani, care suferă de angio­edeme – o formă de urticarie. A făcut mai multe tra­ta­men­te, dar niciunul nu l-a vindecat definitiv. Am mare în­credere în sfaturile ci­titorilor și ale specialiștilor dvs. Cu mulțumiri,

ANGELA C. – Sibiu

„Sufăr de polisinuzită cronică”

Bună ziua. Sufăr de mulți ani de polisinuzită cronică – o complicație a sinuzitei. Nici punc­țiile, nici tratamentele cu antibiotice sau antiinfla­ma­toare nu dau rezultate. Dacă știe cineva un tratament eficient, îl rog din suflet să mă ajute!

GEORGE T. – Galați

„În urma intubației prelungite, tata are stenoză traheală”

Stimată redacție, în luna mar­tie, tata s-a in­fectat cu Covid. A fost internat și – mulțu­mim me­dicilor și lui Dumnezeu – s-a vin­decat, după patru săptămâni grele pe care le-a petrecut la terapie in­tensivă. A fost intubat în toată această perioadă și știam că spe­ranțele de recu­perare în această fază sunt foarte mici. A fost cum­plit… După externare, tata s-a recuperat greu, dar în ultimul timp a început să aibă un șuierat la respirație. I s-a fă­cut o bronho­sco­pie și a fost diag­nos­ticat cu stenoză traheală post-intu­bație. I-a fost afec­tată traheea și acum medicul spune că tre­buie să se inter­vină chirurgical, pen­tru a îndepărta cicatricea de pe tra­hee. S-a mai con­fruntat cineva cu situația aceasta? La ce soluție a recurs? Tata se teme de operație, nu vrea „să-și taie gâ­tul”. Vă mulțumesc,

LAUR – București

„Caut un remediu pentru sindrom Crest”

Stimată redacție, fiul meu are 21 de ani și la 14 ani a fost diagnosticat cu sindrom Crest – o formă de sclerodermie caracterizată prin depu­nere excesivă de colagen la nivelul pielii, muș­chilor și organelor interne. De curând i-au apărut niște bătături care se sparg și elimină calciu. Medicul curant a spus că este calcinoză Cu­tis, asociată sindromului de care suferă. Îndrăznim să apelăm la bunăvoința celor care ne pot ajuta prin intermediul dvs., poate găsim un leac și pentru copilul nostru. Mulțumim.

FLOAREA – jud. Buzău

„Am o eczemă varicoasă”

Dragă redacție, am 51 de ani și sufăr de mai mulți ani de tromboflebită, iar de aproape doi ani, de o eczemă varicoasă. Mă îngrijo­rează faptul că, după toate trata­mentele, eczema se întinde, are o culoare roșie-violacee. Îi rog pe cei care s-au confruntat cu această pro­blemă să-mi comunice și mie leacul cu care s-au vindecat. Vă mulțu­mesc!

BRÂNDUȘA – Alexandria

„Sufăr de peladă”

Știu că suferința mea e infim mai mică în comparație cu cei care apelează la dvs., dar am în­credere că mă veți ajuta să mă vindec. Pro­ble­ma mea a început după un șoc emoțional – mi-am pierdut tatăl. Părul meu a început să cadă masiv, lăsându-mi „poie­nițe” pe scalp. Medicii m-au diagnosticat cu pe­ladă și mi-au prescris infiltrații locale cu hidro­cortizon acetat, Revalid, Calciu și Magneziu. Toate tratamentele au fost în zadar. Imediat ce se vin­deca un loc și-mi creștea părul, apărea o altă „poie­niță”. Am încercat și un remediu cu aloe și usturoi, dar degeaba. Cum mă pot vindeca? Știe cineva un leac eficient pentru această boală? Vă mulțumesc din suflet pentru orice ajutor.

ADELA – București

„Am polimiozită subacută severă”

Bună ziua. În urma unui tratament cu Corti­zon, mi-au fost afectați mușchii. Diag­nos­ticul este polimiozită subacută severă. Știe cineva un tratament naturist sau medicamentos pen­tru a­ceas­tă boală? Vă mulțu­mesc.

LUCIA – jud. Caraș-Severin

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian