Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Urinez des și mult” (Răspuns pentru IUSTINA B., F. AS nr. 1453)

Foto: Shutterstock

Stimată doamnă, vă recomand medicamentul franțuzesc Driptane, pe care eu îl folosesc pentru o situație asemănătoare și de care sunt foarte mul­țumită. Efectul se va vedea de la prima pastilă luată. Multă sănătate!

ADRIANA – București

„Se poate vindeca uterul fibromatos fără operație?” (Răspuns pentru LAURA T. – Brăila, F. AS nr. 1459)

Neajunsurile semnalate de dvs. se bucură de o totală vindecare, prin preparatele pe bază de pro­po­lis, alte produse apicole și pul­beri de plante, pe care le pre­­parăm în pro­priul nostru la­borator. Tra­tamentele se adre­­sea­ză aproape tuturor bolilor de la nivelul orga­nelor de reproducere, atât la fe­mei, cât și la bărbați. Rezultate se ob­­țin în următoarele afecțiuni: micoze, le­zi­uni, infecții va­ginale, cistite, metro­ane­xite, incontinență urinară etc. De ase­me­nea, tratarea hemoroizilor prin pro­­du­sele amin­­ti­te duce la vindecarea de­plină a zonei bol­nave. În ceea ce pri­veș­te tratamentul ade­­­nomului de pros­ta­tă, ad­mi­­nis­tra­rea su­pozitoarelor pre­­parate din pro­polis și pul­bere de plan­­­te con­du­ce la tămă­du­irea prosta­tei și, în fi­nal, la dis­­pa­­ri­ția adenomului. To­tul cu con­di­ția apli­­­că­­­rii întocmai, cu răb­­dare și per­se­­ve­­ren­ță, a procedurilor pre­­­­văzute în în­dru­­ma­rul ce însoțește tratamentul pro­priu-zis.

ANDY LICIU – București

„Cistita interstițială îmi provoacă dureri insuportabile” (Răspuns pentru CORNELIA – Galați, F. AS 1471)

Dragă redacție și dragă Cornelia,

Sunt și eu o cititoare tânără, iar vreme de trei ani m-am confruntat cu dureri groaznice din cauza acestei cistite interstițiale. Nu am reușit cu nimic să scap, cu nici un antibiotic sau altceva recoman­dat de către me­dic. Într-o zi, am citit în revista „Formula AS” despre o doamnă care avea infecții urinare și recomanda un tratament naturist. Am sunat la telefonul respectiv, și în urma convorbirii, am co­man­dat și eu tratamen­tul, eu fiind din Alba. La doar două zile după tra­tament, au început să se ame­lioreze simp­tomele de ustu­rime, dar am continuat vre­me de trei luni, iar acum sunt pe deplin sănă­toasă. Tratamentul este ur­mătorul: Antibi, Betu­tabs, Bio­­licaps și Mycelcaps (toate sunt produse finlandeze). Tra­ta­mentul l-am primit de la Ca­binetul „Lacrima Naturii”, din București, tel. 0766/48.82.02.

Acum, după doi ani, sunt fericită, am mai născut un copil și nu mai am nici o infecție. Dacă dorești să te ajut și cu alte informații, poți să îmi scrii la adresa de e-mail: [email protected]

Vă doresc tot binele din lume!

ELISA MELESCAN

„Spondiloza cervicală îmi provoacă amețeli” (Răspuns pentru GINA, F. AS nr. 1477)

Pentru problema dvs., vă recomand gimnastica gâtului, astfel: șezând pe un scaun sau pat, faceți următoarele mișcări cu capul:

1. Lăsați bărbia în jos și ridicați-o spre tavan.

2. Culcați-vă capul când pe umărul stâng, când pe cel drept.

3. Rotiți capul la stânga, apoi la dreapta.

4. Priviți peste umăr cât mai în spate, alternativ stânga, dreapta.

5. Puneți mâna stângă pe ceafă și trageți de cap pe spate, opunând rezistență cu mâna. Repetați cu dreapta.

6. Rotiți umerii în față, apoi în spate. Repetați fiecare mișcare de 10-15 ori, de trei ori pe zi. Feriți-vă de curent și răceală la ceafă și spate.

Mie mi-a fost de mare folos. Foarte bune sunt tinctura și alifia cu untul-pământului, pentru masaj (firma „Albuț Remus”, tel. 0745/30.59.15. Răspun­de prompt la comenzi).

Să vă fie de folos!

ION VLĂSCEANU – Cluj-Napoca

„Am fost diagnosticat cu proctită ulcero-hemoragică” (Răspuns pentru SANDU R. – București, F. AS nr. 1479)

În urmă cu 12 ani, am avut pro­bleme cu hemo­roizii interni și externi, de ajunsesem să nu pot dormi de durere și să am sângerări la fiecare scaun. Am încer­cat cu tot felul de unguente, dar degeaba. La sfatul unei co­lege, am mers la o clinică privată din oraș, unde s-ar spune că am avut parte de un fel de tratament chirurgical, care s-a dovedit com­plet ineficient și foar­te cos­tisitor. În „Formula AS”, am gă­sit la rubrica „Cititorii răs­pund”, sfatul unei persoane care a avut parte de aceeași suferință: după fiecare scaun, nu folosiți hârtie igienică, spălați-vă doar cu apă caldă, fără săpun, și vă ștergeți cu un prosop pe care îl folosiți doar în acest scop (la fiecare uti­lizare altul, curat). În acest fel, am scăpat în timp scurt de durere și sângerări. Dacă nu sunt acasă și am nevoie la toaletă, am grijă să am o sticlă cu apă, preferabil oricărui tip de hârtie. Eu am ajuns să am probleme cu hemoroizii din cauza scaunelor dese și prea lichide (acide). Nu mi-a explicat nimeni asta, am înțeles singură tot căutând remedii și so­luții. Constipația provoacă și ea astfel de probleme. În timp, am învățat să mă feresc și de alimentele care îmi dăunează. Ce m-a ajutat în momente de criză au fost supozitoarele – Cicatridină, un supo­zitor seara, după scaun, timp de zece zile. De ase­menea, am făcut și băi cu ceai de plante me­di­cinale: pelin, brusture, coada-șoricelului, mărul-lupului, salcâm, mușețel. Amestecul de plante (o mână plină) se opărește cu pa­tru-cinci litri de apă, se stre­coară când se răcește și se fac băi de șezut, cât mai calde. Tot în ceaiul fierbinte, am pus o punguță de tifon, în care am legat două-trei linguri de tărâțe de grâu. Vă doresc însănătoșire grabnică.

„Formula AS”, sunteți cei mai buni! (Foarte de folos arti­colul „Boala de reflux gastro­esofagian” și, de asemenea, fe­li­citări pentru sfa­turile dom­nu­lui farmacist Paul Tismaș, super-rea­liste).

TINCUȚA – Galați

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian