Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Apă minerală, dar naturală

Are un efect garantat de ener­gizare, atât pentru corp, cât și pentru obraz. Indiferent de sursa din care sunt colectate, apele minerale trec prin straturi de pământ cărora le sorb „ingredientele” prețioase: mag­ne­ziu, calciu, iod, fier și sulf. Ajunse pe piele, o hrănesc, o tonifică și o în­ti­neresc. Singura condiție este să evi­tați apele minerale gazoase, „in­jec­tate” cu bioxid de carbon.

Loțiune tonică

Se aplică pe față și pe corp, cu ajutorul unui tampon de vată sau prin pulverizare cu un recipient tip spray.

Fixarea machiajului

O pulverizare cu apă minerală fixează machiajul și previne deterio­rarea lui, făcându-l rezistent mai mult timp.

Mască cu argilă și apă minerală

Ingrediente: 3 linguri cu argilă, apă minerală.

Amestecați argila cu apă minerală până obțineți o pastă omogenă, sufi­cient de subțire ca să poată fi întinsă pe obraz. Se lasă să acționeze 20 de minute, apoi se spală, tot cu apă mi­nerală. Curăță, matifiază. Este exce­lentă pentru tenul gras sau mixt.

Mască cu drojdie de bere, miere și apă minerală

Ingrediente: 3 linguri cu drojdie de bere proaspătă, o lingură cu mie­re, apă minerală.

Amestecați drojdia de bere cu apa minerală, până obțineți o pastă, apoi adăugați mierea și amestecați până la omogenizare. Masca se aplică pe obrazul proaspăt spălat. Se lasă 20 de minute, apoi se spală. Are efect înti­neritor, de tonifiere și împros­pătare. Se potrivește pentru orice tip de ten.

Tratament pentru păr

Părului „ofilit”, lipsit de viață îi faceți un mare bine dacă ultima clă­tire, după înlăturarea șamponului, se face cu apă minerală din belșug. Pă­rul va fi revitalizat și revigorat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian