Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

O tehnologie spațială în folosul pământenilor: ImunOcube

ImunOcube are cea mai mare eficiență în purificare pe plan mondial și e construit cu scopul să ajute la menținerea sănătății în condiții de viață moderne, obiectiv devenit azi o provocare, mai ales în contextul pandemiei de Coronavirus, care a făcut deja sute de mii de victime, a afectat profund viața a milioane de oameni pe plan mondial și împotriva căruia încă nu există un vaccin eficient.

Oamenii de știință din industria spațială au elaborat o tehnologie unică de
purificare moleculară, prin impulsuri de înaltă frecvență, pentru a fi utilizată pe
navele cosmice. După ani buni de funcționare pe Stația Spațială Internațională,
acest sistem s-a dovedit a fi cel mai eficient și singurul capabil să purifice aerul
chiar și în cele mai greu accesibile locuri – atât în modulele NASA, cât și în alte
compartimente ale navei. Două asemenea aparate au grijă permanent de sănătatea cosmonauților. Pe baza acestei tehnologii spațiale, brevetată în Rusia, SUA și Japonia, a fost elaborat ImunOcube – dispozitiv multifuncțional de purificare moleculară a aerului, a apei și a alimentelor, adaptat utilizării în condiții casnice.

Prin sistemul său unic de purificare moleculară, ImunОсube este capabil să distrugă virușii, bacteriile, sporii de mucegai, particulele chimice nocive sau alte toxine din aer și să elimine mirosurile neplăcute. La baza acestei tehnologii stă un principiu inovator: ImunОсube nu recirculă aerul prin cartușe filtrante, ca alte aparate de purificare, ci generează impulsuri de înaltă frecvență care acționează la nivel molecular, proces ce modifică structura moleculară a aerului și dă naștere unei reacții ecologice de purificare în urma căreia rezultă oxigen pur! Astfel, toate elementele de natură organică ce contaminează aerul, apa sau alimentele (viruși, bacterii, paraziți, spori de mucegai, hormoni de creștere etc.) sunt distruse, iar substanțele chimice nocive și metalele grele din aer sau apa de consum sunt descompuse în particulele simple, inofensive. Încă o precizare importantă: impulsurile de înaltă frecvență nu sunt nocive pentru organismul uman!

ImunOcube este un dispozitiv multifuncțional ecologic simplu de utilizat. Consumă doar 15 W pe zi, este garantat 10 ani, nu are nevoie de consumabile și nu necesită întreținere. ImunOcube poate fi procurat la un preț promoțional, iar livrarea este gratuită în întreaga Europă!

Informații suplimentare despre ImunOcube și aplicațiile acestui sistem inovator găsiți pe www.imunocube-romania.ro sau la telefoanele: +40724.285.505, +40741.636.085, +40724.292.367.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian