Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut un remediu naturist pentru boala Crohn”

Foto: Shutterstock

Stimată redacție, în primul rând vreau să vă felicit pentru conținutul revistei pe care o reali­zați. O citesc de mulți ani, cu aceeași plăcere. Vă rog să publicați apelul meu către cititorii și spe­cialiștii „Formulei AS”: se cunoaște vreun trata­ment natu­rist pentru a vindeca boala Crohn? Am fost diagnosticată cu această boală acum doi ani și rezultatele tratamentului alopat întârzie să apa­ră. Vă mulțu­mesc anticipat. Cu drag,

SILVIA D. – București

„Fiului meu i s-a găsit un chist pe splină”

Sunt o cititoare fidelă a revistei și încerc cu disperare să găsesc un tratament naturist pentru fiul meu, în vârstă de 17 ani. Anul trecut se tot plângea de dureri abdominale. Am ajuns cu chiu, cu vai la spital, unde a fost diagnosticat cu chist hidatic splenic. A fost operat, dar în timpul inter­venției s-a văzut că era de fapt vorba de un chist esen­­țial, și operația nu a fost dusă la bun sfârșit. Medicul mi-a explicat că nu i s-a putut îndepărta chistul, pentru că ar fi trebuit să-i scoată splina cu totul. Acum, la o nouă ecografie, s-a constatat mă­rirea chis­tului, iar chirurgul a propus înde­păr­tarea splinei. Aș dori un tratament naturist pentru diminua­rea chis­tului, fără intervenție chirurgicală. Cu mulțumiri,

CRISTINA V. – Cluj

„Am gastrită erozivă antrală”

În august am fost diagnosticată cu gastrită erozivă antrală. Fac tra­tament cu Controloc și Moti­lium, dar arsurile și durerile nu au înce­tat. Am continuat apoi cu Nexium, și durerile persistă. Ce-mi reco­man­dați? Am nevoie de un medic foarte bun sau de alt tratament? Vă mulțumesc și aștept ajutorul dvs.!

SIMONA F.

„Caut un tratament natural pentru adenom de prostată!”

Vă rog să mă ajutați și pe mine cu un trata­ment din plante. Am 48 de ani și am fost diag­nos­ticat cu adenom de prostată. Urinez des, atât ziua, cât și noaptea, de 4-5 ori. Micțiunea începe dificil, cu jet urinar slab, întrerupt, golire in­com­pletă a ve­zicii. La început, am luat tratamentul prescris de medic (Avodart, Omnic Tocas și Fo­kusin), care a ameliorat situa­ția o perioadă, dar acum doctorul mi-a recomandat operația. Nu vreau să mă operez! Vă rog din tot sufletul, aju­tați-mă cu un tratament naturist, nu vreau să ajung în spital!

AUREL S. – Arad

„Sora mea are coxartroză la ambele șolduri”

Fiind o cititoare fidelă a a­ces­tei publicații, m-am gândit să cer un sfat minunaților cititori, de la care am aflat multe reme­dii de-a lungul vre­mii. Sora mea, în vârstă de 61 de ani, a fost diagnosticată cu coxartroză la am­bele șolduri. Are du­reri insuportabile și nu vrea să se ope­reze. Este singură, nu are asigurare me­dicală și nici po­si­bi­lități materiale pen­tru a-și plăti pro­­tezele, de aceea vă rog să-i reco­man­­dați un trata­ment na­turist care să-i aline dure­rile. Vă mulțumesc an­ticipat!

CLAUDIA – București

„Fiul meu nu are deloc poftă de mâncare”

Apelez cu mare încredere și speranță la sfatul specialiștilor dvs. Fiul meu are 23 de ani și este ex­trem de slab – la 1,86 m are 51 de kilograme. Și-a făcut analizele pe care i le-a dat medicul de familie și toate au ieșit bine. A fost internat și la „Parhon”, suspectându-se o afecțiune tiroidiană, dar medicii nu au depistat vreo problemă. Nu are deloc poftă de mâncare, mă­nâncă foarte puțin, dar nici puținul ace­la nu-l asi­milează. A luat tot felul de vita­mine și produse pentru poftă de mâncare, dar fără niciun rezultat. Dacă cineva știe vreun tratament, îl rog mult să îl ajute. Ce să facă să se îngrașe? Mulțu­mesc mult și sper ca cineva să ne dea un sfat!

ILEANA C.

„Cum pot scăpa definitiv de ulcer?”

Aș dori să vă cer și eu ajutorul, în care am mare încredere. Pro­blema mea este ulcerul, asociat cu o dischinezie biliară. Fac tratament cu Amoxicilină, Omeprazol, No-Spa și Liv 52, dar nu m-a ajutat până acum, și am nevoie de sfaturi și tratamente noi. Aș fi fericită să scap definitiv de ulcer, pentru că durerile groaznice de stomac, chiar dacă nu sunt permanente, îmi fac viața grea. Vă mulțumesc!

CORINA L.

„După cauterizarea unei răni, am făcut infecție pe colul uterin”

În urmă cu trei luni am suferit o cauterizare pe colul uterin, în urma căreia medicul mi-a inter­zis relațiile sexuale timp de trei săptămâni. Am respectat interdicția, dar ulterior am remarcat ușoa­re sângerări în urma contactului, iar acum am aflat că am o infecție a colului. Mă puteți aju­ta? Aștept răspuns de la cineva care a fost în si­tuația mea sau un spe­cialist ginecolog. Menționez că am 28 de ani și am un copil, născut natural. Vă mul­țumesc!

P. T.

„Am o cicatrice cheloidă”

Acum 5 ani am fost operat de un chist mandibular. Ulte­rior, cicatricea s-a mărit, deve­nind o cicatrice gigant che­loidă. Am încercat tot felul de trata­mente, fără niciun rezultat. Ce îmi puteți recomanda? Vă mul­țumesc!

DAN R.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian