Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – Cazuri de extremă urgență

„Nu cer multe de la viață, ci să-l văd om mare pe copilul meu”

Dragă doamnă Director Sânziana Pop,

Mă numesc Niculae Cristina și mă adresez dumneavoastră cu speranța că mă veți ajuta în lupta pe care-o duc pentru supraviețuire. Acum, în prag de Sărbători, ar trebui să fim veseli, de-aceea există sărbători sau, cel puțin, așa le-am trăit eu până anul acesta. Doar că în luna ianuarie a aces­tui an, m-a lovit un mare necaz: mi-au fost des­coperite o tumoră la colon și metastaze la ficat. Din acea clipă, viața mea și-a celor dragi mie s-a dat peste cap cu totul! Am fost operată în luna ur­mătoare, când s-a și confirmat diagnosticul. Tre­buia să încep numaidecât chimioterapia, doar că în România n-a fost posibil acest lucru, deoarece una dintre substanțele necesare nu e folosită în protocolul medical din țara noastră, așa încât am căutat tratamente similare, cerând oferte de preț în Austria și Turcia. Am primit cel mai mic preț din Turcia, așa că acolo am decis să încep trata­mentul chimioterapic. Nu am putut urma decât trei luni acest tratament, căci ședințele sunt ex­trem de scumpe, iar rezervele materiale ale fami­lei mele s-au terminat repede! Am întrerupt, deci, tratamentul, până urma să găsesc alți bani, dar și pentru a face o nouă operație în România, de data asta de anus contra naturii. După ce m-am mai re­fă­cut, cu ajutorul lui Dumnezeu și-al unor cunoș­tințe foarte generoase, am putut relua drumurile în Turcia, din două în două săptămâni, la chimio­terapie. Rezultatele tratamentului au fost bune, ceea ce mi-a dat spe­ranța că-mi voi putea crește în continuare băiatul, care are acum 16 ani și care suferă enorm când vede că mama lui trece prin atâtea încercări și spaime. De curând, dom­­nul doctor care mă are în observație a decis că trebuie să mai urmez al­te 6 luni de tratament, tot în Tur­cia, numai că pentru aceste noi sedințe resursele mele financiare sunt inexistente. De aceea vin la dvs. cu marea ru­găminte, pe care v-o adresez cu ochii în lacrimi, de a-mi publica prezenta scrisoa­re, în speranța că oameni cu suflet mare, așa cum sunt toți citi­torii revistei dvs., mă vor sprijini financiar, ca să trec cu bine prin această încercare la care mă su­pu­ne Dumnezeu. Nu cer multe de la viață, doar să-l pot vedea om mare pe copilul meu, iar el să-și vadă ma­ma sănătoasă! Costul unei cure de tra­tament este de 1700 Euro, dar trebuie adău­gat și trans­por­tul, iar eu am nevoie de două astfel de cure pe lună.

În speranța că există cea mai mică posibilitate de a mă ajuta și pe mine, vă mulțumesc anticipat, și vă urez multă sănătate!

Vă atașez actele medicale care dovedesc spu­sele mele. Am deschis și un cont în care cei care do­resc să mă ajute să poată depune bani. Mă voi ruga pentru sănătatea fiecăruia în parte! Contul în lei este deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Mă­­gurele, Jud. Ilfov, titular de cont: Niculae Ele­na Cristina. Cod IBAN: RO56 RZBR 0000 0600 2268 6230.

Vă mulțumesc anticipat!

NICULAE CRISTINA – oraș Măgurele, județ Ilfov, tel. 0733/94.64.26

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian