Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 10-16 decembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ieșirile sau excursiile întreprinse vineri și sâm­bă­tă se anunță atât distractive, cât și ins­truc­tive. Duminică însă, există riscul să vă ciondăniți cu cine­va din anturaj sau la drum. La începutul săptămânii, se petrec două schimbări de poziție ale planetelor. Prima constă în trecerea lui Mercur în Capricorn, unde devine rezonabil, practic și ca­pabil să struc­tureze idei și acțiuni pe termen lung. La cumpărături ne ajută să nu aruncăm banii pe fereastră. În dis­cuții, tindem să recurgem la argu­mente practice, de bun-simț. Tot luni, Marte trece din Scorpion, semn pe care îl stăpânește și unde se simte ca omul la casa lui, în Săgetător, unde forța nu i se pierde, dar are tendința de a se risipi. Dacă doriți ca afacerile și proiectele dvs. de cercetare să aibă același grad de eficiență, ar fi bine să nu vă lăsați furați de idei care vă abat de la scopul inițial. Ve­nus și Pluton formează o conjuncție strânsă în Capricorn, ceea ce pentru cele două planete ale banilor indică oportunitatea de-a fructifica optim anumite resurse. Poate fi vorba despre moșteniri, pe care până în prezent n-am știut să le valorificăm, sau de talente latente care acum ies la iveală. Viața intimă se poate intensifica, dar, atenție, sentimentele pot atinge o cotă obsesivă.

Semnele cardinale:

BERBECII o lasă mai moale cu afacerile de luni încolo. Doriți mai degrabă să că­lătoriți sau să participați la evenimente artistice. Aceste binecuvântate momente de destin­dere vă procură energia necesară de a vă dedica unor proiecte profesionale majore.

RACII trec printr-o intensificare aproape paroxistică a relației de cuplu sau de aso­ciere. De luni, mai cu seamă, e bine să as­cultați atent ce spune partenerul, pentru că astfel câștigați obiectivitate. O obiectivitate cu care puteți stinge inclusiv un conflict legal vechi.

BALANȚELE se simt bine alături de ru­de în weekend, mai puțin duminică. De vină e un personaj mai autoritar. Discuțiile cu cei din familie, privitoare la valorificarea unor moșteniri, pot duce la rezultate nesperat de bune.

CAPRICORNII trăiesc emoții de o inten­sitate greu de suportat. Puteți retrăi o po­ves­te veche de iubire sau să intrați în una de-a dreptul devoratoare, dar fiți atenți cum o gestionați.

Semnele fixe:

TAURII își doresc mai mult decât oricând pu­terea pe care o dă vizibilitatea. Se poate să atingeți acum un succes la care ați aspirat în urmă cu opt ani. Pentru aceasta e însă nevoie să cereți sfatul unei persoane obiective.

LEII care vor să-și dezvolte relațiile de parteneriat fac bine dacă se adresează unor experți. De exemplu, unui terapeut, cu privire la relația de cuplu sau unui consilier fi­nan­ciar, în cazul afacerilor. În relațiile cu colabora­torii, e necesar să îi motivați prin exemplu, nu autoritate.

SCORPIONII devin din ce în ce mai preocupați de obținerea unor noi surse de venit. E posibil ca cei din familie să vă pună în legătură cu oameni interesați de ce aveți dvs. de oferit. Dar și din discuțiile purtate de luni încolo cu amicii se pot lega proiecte pasionante.

VĂRSĂTORII se inspiră din ideile pri­etenilor care vor să lanseze acțiuni de grup sau proiecte umanitare. E bine să vă alăturați lor, pentru că astfel veți fi puși la adăpost de dușmani din umbră, care v-au subminat ani de zile. Prietenii pot dezamorsa lucrăturile lor.

Semnele mutabile:

GEMENII au parte de un partener de cuplu sau de afaceri simpatic vineri și sâm­bătă, care însă de duminică încolo devine tot mai dominator. De luni însă, vă va veni mai ușor să trasați limite fără a declanșa conflicte. Luați-o ca pe un masterat pe teme de comunicare.

FECIOARELE implicate deja în ches­tiuni familiale sau gospodărești pot intra de duminică în altercații cu bărbați din familie care cred că știu mai bine. Iubirea și relațiile cu copiii pot deveni cople­șitoare.

SĂGETĂTORII au prins deja curaj și au reușit să-și prezinte opiniile. Dar începând de luni, riscați să vă pierdeți din obiec­ti­vitate și să veniți ca tăvălugul peste partenerul de cuplu sau de afaceri. Nu forțați nota cu banii.

PEŞTII au făcut impresie bună prin ideile și acțiunile lor. Vedeți să nu vi se urce la cap și să nu pierdeți acest avantaj. Aveți gri­jă și ca, urmând sfaturile unor prieteni, să nu ajun­geți prea dependenți de ei. De luni încolo, începeți să câștigați detașarea de care aveți nevoie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian