Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 17-23 decembrie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– În zilele premergătoare Crăciunului ne putem schimba atitudinile sau părerile asupra mai multor lucruri. Mercur în Capricorn ne determină să cum­părăm cadouri mai degrabă practice, iar Venus în aceeași zodie se poate răzgândi de luni, când o por­nește în mișcare directă, asupra unor cumpărături de­ja făcute. Și în viața sentimentală se pot petrece transformări, cum ar fi să ne dăm seama de cali­tă­țile unor persoane de care ne-am despărțit la un mo­ment dat. Nu este imposibil ca unele relații din tre­cut să redevină actuale. E însă bine să luăm lu­crurile încet: de abia după finele lui ianuarie vom putea face alegeri în deplină cunoștință de cauză. Același tip de limpezire se poate petrece și cu privire la calea noastră profesională. Ne puteam aprecia mai corect însușirile și e posibil să realizăm că ceva ce am mai făcut în trecut poate fi reluat cu re­zultate promițătoare. Acest lucru se aplică în spe­cial cu privire la aptitudinile noastre creative. În con­se­cință, putem alege să ne întoarcem la o ocu­pație care ne-a făcut să ne simțim împliniți, în defa­voarea alteia, care ne aducea eventual mai mulți bani, dar fără bucurie. Cei mânați doar de ambiție și de ma­terialism s-ar putea să fie puși în situații în care să trebuiască să-și reevalueze scara de valori –

Semnele cardinale:

BERBECII riscă să se cramponeze de o reușită în carieră pentru care au muncit din greu. Situația poate fi similară cu una din urmă cu opt ani, deci alegeți cu grijă pornind de la ea. Marte în Săgetător vă oferă ocazia să ieșiți în față, iar optimismul dvs. este justificat.

RACII își regândesc relațiile de parte­ne­riat. Dacă e vorba despre cuplu, unde si­tuația s-a degradat în ultimii ani, s-ar pu­tea să aveți de îndurat o examinare la rece sau să vă îndreptați către cineva din trecut. În aso­cieri, se va pune problema cu cât a contribuit fiecare.

BALANȚELE încearcă să-și redefi­neas­că relațiile de familie. Acolo unde ați fost deosebit de legați de o persoană în mod subiectiv puteți face un pas înapoi, constatând că rude pe care le-ați agreeat mai puțin, au făcut, de fapt, semnificativ mai multe pentru dvs.

CAPRICORNII au nevoie de cineva care să-i ajute. De regulă, dvs. sunteți cei che­mați să preluați responsabilitățile altora, dar acum nu este vorba de responsa­bilități, ci despre felul în care v-ați con­ști­entizat și manifestat puterea. Excesiv? Sau ați dat-o altora?

Semnele fixe:

TAURII dornici să-și sporească popu­la­ritatea ar trebui să țină seama că ceea ce le asigură o imagine bună e tocmai na­tura­lețea. Cei care pleacă la drum de Crăciun se pot reîntâlni cu cineva din trecut sau cu prieteni, cu care au de reglat chestiuni bănești.

LEII care au investit excesiv într-un proiect de muncă ar face bine să-și obiec­tiveze atitudinea față de angajați. Se poate ca pentru dvs. respectivul plan să fie de o importanță covârșitoare, dar asta nu-i problema lor. Plus că ar trebui să vă menajați și sănătatea.

SCORPIONII au devenit probabil cam posesivi față de unele persoane din anturaj. Evitați să le impuneți un program și nu vă bosumflați dacă acestea preferă compania altcuiva. Mai este posibil și ca alții să fi pretins prea mult de la dvs. și să nu mai acceptați asta.

VĂRSĂTORII au tendința să facă re­gulile pentru cei din familie și să întâm­pine reacții clare de refuz. Cel mai bine e să vorbiți despre planificare, mai ales dacă petreceți un Crăciun comun. Feriți-vă de infecții urogenitale, respectați cu strictețe igiena și menajați-vă rinichii.

Semnele mutabile:

GEMENII petrec ultimele zile cu Nodul Nord (sensul vieții) în semnul lor. Ar fi bine să vă întrebați dacă ați reușit să evoluați la capitolul comunicare din iunie 2020 și până acum, în situații provocatoare. Anumite inves­tiții pot fi privite mai realist cu începere de luni.

FECIOARELE au de examinat în primul rând felul în care s-au poziționat în rela­țiile cu șefii, din iunie 2020 și până acum. Faceți-vă un bilanț. În relația de iubire sau în cea cu copiii, raporturile ar trebui reglate, cum a fost cazul și în urmă cu opt ani.

SĂGETĂTORII sunt însuflețiți de puter­nica energie a lui Marte, care le tra­ver­sează semnul. Nu e totuși cazul să vă bum­bă­ciți partenerul, chiar dacă v-a pus nervii la încer­care din iunie anul trecut. Păstrați-vă energia pentru a revizui o chestiune complexă legată de bani.

PEȘTII n-ar trebui să pornească de la pre­miza că, dacă sunt prieteni cu cineva, e normal ca persoana respectivă să tolereze încurcăturile pe care i le produce. Relațiile cu prie­te­nii vechi trec la rândul lor printr-un proces de rede­finire.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian