Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 21-27 ianuarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Soarele proaspăt intrat în semnul Vărsă­to­rului ne îndeamnă să le spunem acestora „La mulți ani!”. Ne vom manifesta mai hotărât individua­li­tatea, dar vom fi înclinați să o punem în slujba unei cauze sau a unei idei. Mercur retrograd, de asemenea în Văr­să­tor, ne ajută să ne dăm seama ce greșeli am făcut în trecut în acest sens și cum le putem corecta. Marte pă­răsește luni semnul Săgetătorului, unde s-a mani­festat cam intempestiv și fără să dea atenție detalii­lor sem­ni­fi­cative, dar ne-a întărit încrederea în noi, pre­cum și credința. De marți intră în Capricorn, po­ziție optimă pentru această planetă care ne ajută în lu­area de­ciziilor. Astrologic vorbind, spunem că mi­cul malefic se găseșe aici „în exaltare”. Deciziile pe care ni le inspiră aici sunt îndrăznețe și ponderate în același timp, ajutându-i pe Capricorni (mai ales) să se remarce drept campioni ai riscului calculat. Ce­­­lelalte zodii care au de profitat mult de pe urma a­ces­­­tui plasament sunt Fecioara, Taurul, Racul, Scor­pio­­nul și Peștii. Mercur aduce de miercuri nu­mărul de pla­nete în Capricorn la 4 (celelalte fiind Marte, deja pomenit, Venus și Pluton), iar energia lor pune ac­cent pe reușita pro­fesio­nală și statutul social.

Semnele cardinale:

BERBECII încep să se vadă cu mai mulți prieteni, chiar dacă discuțiile se pot trans­forma pe alocuri în dezbateri aprinse. Așa veți verifica și trăinicia amicițiilor. Fiți atenți la vo­lan luni. Nu e exclus să picați din nou într-un context favorabil, în carieră, pe care anterior l-ați ratat.

RACILOR le vine tot mai greu să lucreze la relația de parteneriat, fie ea de cuplu sau asociere. Motivul îl constituie compor­ta­mentul celuilalt. În urma unei analize, puteți relua cu șanse mari o afacere. De semnat este însă bine să semnați de abia de joi încolo.

BALANŢELE care au investit în edu­ca­ția copiilor sau într-un talent creativ, încep să vadă rezultate, de joi. Preocupările le­gate de casă și de familie trec pe primul plan, înce­pând de marți.

CAPRICORNII scapă de influențele unor inamici ascunși, de marți încolo. Asta vă ajută atât din punct de vedere financiar, mai ales dacă examinați actele din urmă până miercuri inclusiv.

Semnele fixe:

TAURII, care au tot ezitat cu privire la continuarea sau întreruperea unor studii sau călătorii peste hotare, se vor simți în stare să ia o decizie fără echivoc în acest sens, începând de marți.

LEII au de-a face cu un partener de cuplu sau de afaceri mai hotărât ca până acum, odată cu intrarea Soarelui în Vărsă­tor. E bine să duceți până la capăt discuțiile în contradictoriu pentru a obține claritate. De marți, puteți lua decizii bune privind colaboratorii dvs.

SCORPIONII fac bine dacă se ocupă de reparații prin casă, până miercuri, cu con­diția să nu se bage personal pe rețeaua de electrici­tate. Amicii vă ajută de marți să luați o decizie bună, majoră.

VĂRSĂTORII devin mai energici odată cu prezența Soarelui în semnul lor, dar sunt încă Gică Contra în discuții. Vă e mai ușor să aveți o atitudine temperată de miercuri încolo. În culise se agită fără știrea dvs. prieteni și dușmani deopotrivă. O lămurire poate veni de marți.

Semnele mutabile:

GEMENII aflați la drum lung sau care au examene pot să aibă oarece dificultăți cu actele sau comunicarea până miercuri inclusiv. Înce­pând de marți, aveți posibilitatea de a lua hotărâri adecvate cu privire la niște afaceri mai complexe.

FECIOARELE au parte de zile mai puțin turbulente în familie, de luni încolo. In­ves­tiți mai multă energie la serviciu, dar până miercuri nu e exclus să vă mai ciondăniți cu vreun coleg. În privința unei povești de amor tare compli­cate, Marte vă ajută de marți să faceți o alegere.

SĂGETĂTORII mai pierd o parte din energia insuflată de Marte, de luni încolo, dar pe de altă parte vă scade și agitația. E timpul să vă concentrați asupra luării unei decizii referitoare la sursele dvs. directe de venituri. Evitați certurile cu amicii până miercuri inclusiv.

PEŞTII, răsfățații marelui benefic Jupiter, pot trezi invidii tocmai din acest motiv. Efectul lor poate fi contracarat mai ușor începând de joi. Întâlnindu-vă cu prietenii, veți putea face alegeri inspirate.                                 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian