Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

DRAGOBETE – muzică și pupături

– Chiar dacă mare parte din ţară e încă acoperită de zăpezi, în sud au înflorit ghioceii, iar păsările şi-au început deja dan­sul de nuntă, amăgite de razele călduţe ale soarelui. Cum Fe­bruarie e luna iubirii, iau avânt şi serenadele, nu sub balcon, ca pe vremuri, ci prin cluburi sau baruri cochete, ba chiar şi într-un tramvai, aflat pe malurile Begăi, în Timișoara –

Călătorie într-o poveste: „Jazz in the Tram”

SLJazzing, inițiatori ai seratelor de jazz în locaţii inedite, revin week-end-ul acesta cu o propunere pentru pasionații de muzică jazz din Timișoara. Este vorba despre o plimbare muzicală cu Tramvaiul Turistic, ce străbate orașul de pe Bega în tovărășia îndrăgitului Adrian Nour, fostul concurent de la „Vocea României”. El va cânta live, acompaniat de Ciprian Pop, la chitară, și Adrian Flautistu, la contrabas, purtându-vă într-o lume roman­ti­că, pe care mulţi dintre noi am întâlnit-o doar în vise și-n cărţi. Și pentru ca experienţa să fie „de neuitat”, organizatorii vă oferă şi o pre­umblare în ma­șini de epocă, puse la dispozi­ție de către „Vin­tagecar”. Cum o seară romantică trebuie să fie neapărat însoţită şi de o cină pe măsură, vă veți putea răsfăţa cu un meniu dichisit, alcătuit în acord cu „Homemade Restaurant & More”.

Fie că sunteți iubitori de atmosferă de epocă, pasionați de muzica jazz sau pur şi simplu un cuplu de îndrăgostiți în căutarea unei experiențe inedite – cu toții sunteți așteptați sâmbătă seara, pe 12 februarie, şi duminică, pe 13, de la orele 19.00, la Sediul STPT din Timișoara.

(Biletele pentru eveniment se găsesc în re­ţeaua iaBilet şi au preţuri cuprinse între 388 lei cat. A – în care sunt incluse: plimbarea cu mașina de epocă, cina, de­gus­tare de vin „Cra­­mele Recaș” şi concertul sus­ținut de Adrian Nour trio; şi 262 lei, cat. B, în care sunt in­cluse cele de mai sus, mai puțin cina.)

Vunk, la „Hard Rock Café”

Că este Sf. Valentin sau Dragobete, nu contează prea mult, atâta vreme cât prognoza lunii Februarie anunță „avalanșe de iubire și șarje de artificii pe tavan”. Sau cel puţin aşa au prezis muzicienii for­mației Vunk. Dacă vă e dor să petreceţi o seară acompaniată de muzică bună, cel mai bine este să vă luaţi perechea şi să mergeţi luni, pe 14 fe­bruarie, la „Hard Rock Cafe”, în Herăstrău, pentru show-ul acustic numit sugestiv „Numai la doi”, oferit de Cornel Ilie şi Gabi Maga.

„Ce entuziasmați suntem să revenim pe scenă! Pe 14 fe­bruarie cântăm din nou, acustic. «Numai la doi» este un spec­tacol în care vom interpreta hituri Vunk și piese din perioada Vank, în variantele lor acustice. Vom fi doi prieteni buni în fața altor prieteni, povestind despre muzică și prietenie, între un pian și o chitară acustică”, a declarat solistul trupei, Cornel Ilie, care a înființat trupa Vunk în urmă cu 28 de ani, alături de Gabriel Maga, Nicu Sârghea şi Daniel Onel. Dar la acest pro­iect inedit, realizat „în sufra­gerie” – „Numai la doi”, o adaptare la situaţia pandemică Covid, au colaborat doar doi dintre membrii trupei, solistul Cornel Ilie şi chitaristul Gabi Maga. Materialul este însoțit de materiale video, filmate în „sufragerie”, pentru fiecare me­lodie, şi poate fi ascultat integral pe internet. Albumul acustic „Numai la doi”, lansat anul tre­cut, de Dragobete, conține 14 melodii, piese consa­crate ale trupei, precum hit-urile „Numai la doi”, „Scapă-mă de ea”, „Pleacă” sau „Prăjitură cu jeleu”, dar și „De azi încep să te uit”, o me­lodie lansată pe 19 februarie anul tre­cut, şi versiunea acusti­că a me­lodiei „Vino, du-te” cân­tată în duet cu Lidia Buble.

Indiferent dacă melodiile Vunk v-au însoțit prin aventurile verilor de mult trecute sau au intrat în viața voastră abia de curând, cei doi membri ai trupei vă așteaptă să le descoperiţi și în variantă un­plugged, chiar de „Ziua Îndră­gos­tiților”, la „Hard Rock Café”-ul din Capitală.

(Accesul la eveniment se face de la ora 19, iar concertul va în­cepe la ora 20. Biletele au prețul de 69 de lei, acces ge­neral, cu loc la masă, și se gă­sesc în reţeaua iaBilet.)

Horia Brenciu & HB Orchestra // Valentine’s Day Special Show

„Inimioare, inimioare, unde ne vedem noi oare?”

Foarte îndrăgitul Horia Brenciu a pregătit şi el un concert special de Ziua Îndrăgostiților, pe care şi-o va petrece tot în Herăstrău, pe scena Berăriei H. Artistul vine însoțit de a sa „HB Orchestra”, iar repertoriul va include hit-uri populare precum „Do What You Like”, „Fac ce-mi spune inima”, „A naibii dragoste”, „Hello”, „Inima nu vrea” și altele la fel de cu­noscute.

„Inimioare, i­ni­mioare, unde ne vedem noi oare, chiar lunea vi­i­toa­re?! 14 februarie, Berăria H! Eu vin cu trupa, tu vii cu iubita sau iubi­tul…”, scria Ho­ria Brenciu pe pa­gina lui de socia­lizare. Şi este chiar nerăbdător să-şi vadă fanii, căci din cauza res­­tricţiilor nu prea a avut ocazii să se vadă cu ei. „Abia aștept să cântam, să țopăim, să… de toate!… parcă nu ne-am văzut de o viață!”, spunea el.

(Accesul se face de la orele 17.30, iar spec­tacolul începe la 19.15. Biletele costă între 49 lei – Cat. C – părțile laterale cu loc la masă, şi 300 lei – Gold Ticket A+ – balcon, în fața scenei, cu loc la masă, include acces open bar & open buffet. Pot fi cumpărate online de pe www.yellow tickets.ro.)

Deoarece restricţiile Covid sunt încă în vi­goare, accesul la evenimente se face doar pe bază de certificat verde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian