Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 11-17 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Lucrurile încep să arate bine pentru țara noas­tră, deoarece marele benefic Jupiter, trecând prin Pești, ne activează simțul dreptății. El se în­dreap­tă către Luna țării noastre, întărindu-ne sim­țul iden­tității naționale, precum și dorința de a-i ajuta pe cei defavorizați de soartă. Această im­pli­care socială este subliniată de armonia dintre Uranus (planeta socialului și a prieteniei) și Jupiter. Pe plan personal ne bucurăm de relații familiale și sociale sănătoase, avem mai multă în­credere în noi înșine, mai multă credință, și găsim puterea de-a face schimbări po­zitive în viața noas­tră. Mercur părăsește luni semnul Capricornului, deci până atunci ar fi bine să dis­cu­tăm problemele profesionale cu șefii sau să ne no­tăm idei legate de carieră. Odată trecut în Vărsător, Mercur va abor­da o notă mai puțin serioasă în co­municare, dorin­du-și conversații animate cu prie­tenii și multă interacțiune socială. Aceasta din urmă e stimulată și de apropierea Lunii pline din Leu, care se pe­trece miercuri. Cei care au probleme cardiace ar trebui să evite eforturile mari, la fel și cei cu pro­bleme legate de coloana verte­bra­lă. Per­soanele mai timide prind curajul să se ex­prime, cele mai înfipte însă riscă să de­vină arogante.

Semnele cardinale:

BERBECII care au de luat hotărâri stra­tegice privind cariera le pot comunica cu ușurință șefilor sau semna contracte până luni.    Este posibil să primiți sfaturi bune în acest sens de la cineva pe care îl considerați un mentor. Miercuri nu doriți decât să vă distrați.

RACII pot avea un succes neașteptat, mai ales că nu sunt stânjeniți de obișnuita lor timiditate. Nu ezitați să ieșiți în față, veți fi remarcați cu ușurință. Este posibil ca grupul dvs. de prieteni să vă pună în valoare. Luna plină din Leu poate coincide cu o șansă de câștig.

BALANȚELE care au investit într-o afa­cere cu suișuri și coborâșuri pot beneficia de circumstanțe care le permit să o va­lo­rifice mai bine decât au sperat. E bine să discutați până luni anumite chestiuni familiale practice. CAPRICORNII mai au timp, până luni, să spună ce au de spus, cu onestitate și cla­ritate, ajutați de Mercur. Părerile dvs. sunt importante pentru cei din anturaj, ori puteți găsi dvs. un îndrumător. Miercuri e indicat să vă stăpâniți emoțiile puternice stârnite de Luna plină.

Semnele fixe:

TAURII își dau seama că, în fine, lucrurile neașteptate care li se întâmplă sunt îmbucurătoare, căci au tot fost bul­ver­sați. Susținerea prietenilor dvs. joacă un rol mare, în acest sens. Miercuri doriți să petreceți cu familia.

LEII devin tot mai energici, pe măsură ce se apropie Luna plină din semnul lor. Feriți-vă de eforturi ce pot solicita inima sau coloana. Aveți nevoie de dovezi de afecțiune. Cei care au o relație secretă le pot primi din plin.

SCORPIONII care aplică sfaturile ins­pirate ale partenerului de cuplu ori de afaceri au șanse mari să facă impresie șe­filor. Nu e exclusă o promovare, cu con­diția să fiți calmi cu șefii.   

VĂRSĂTORII vor fi în formă, în privința mâ­nuirii cuvintelor, începând de marți, când Mercur cel deștept intră în semnul lor. Combinația favorabilă a energiilor lui Jupiter și Uranus se poate lăsa cu un surplus de bani. Miercuri, partenerul dvs. vă cere multă atenție.

Semnele mutabile:

GEMENII pot negocia cel mai bine con­diții bancare sau legate de o afacere, ce implică mai multe persoane, până luni inclusiv. Și de semnat e bine să semnați până atunci. Șefii vă privesc cu multă bunăvoință. Miercuri e bine să evitați șofatul temperamental.

FECIOARELE care au de clarificat nis­caiva chestiuni cu persoana iubită ori cu copiii reușesc cel mai bine acest lucru până luni. Luna plină din Leu, de miercuri, vă poate face să vă simțiți însingurați și nesiguri pe dvs.

SĂGETĂTORII care își schimbă locul de muncă sau statutul profesional ar face bine să semneze documentele necesare până luni. Cei de-acasă nu se sfiesc să vă arate cât de mult țin la dvs., la fel și colegii. Miercuri vă puteți pune în valoare farmecul și cunoștințele.

PEȘTII navighează lin sub protecția lui Jupiter în zodia lor, ocrotiți în aceași timp de prietenii lor dragi. Aceștia din urmă pot fi responsabili pentru o turnură norocoasă și ne­aș­teptată a vieții dvs. Dacă aveți de rezolvat acte, e bi­ne să o faceți până luni inclusiv.       

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian