Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 18-24 februarie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Acestea sunt zile deosebit de bune pentru țara noastră, atât din punct de vedere al consolidării sen­timentului de identitate națională, cât și al imaginii noastre în lume. Beneficiem de un context care ne permite să facem un enunț lipsit de agresivitate, dar ferm, despre cine suntem ca neam și ce ne dorim pen­tru viitor. Pe plan personal, armo­nia dintre Soa­re, Jupiter și Uranus ne ajută să ne facem înțeleși de către autorități (tați, șefi, profesori, guvernanți etc.), dar și să ne deschidem noi înșine mintea, câști­gând astfel o nouă perspectivă asupra realității, una mai cuprinzătoare și mai înțeleaptă. În felul acesta putem rezolva în mod corect și amiabil chestiuni le­gate de bani, de probleme legale sau care țin de con­vin­gerile noastre spirituale ori religioase. Este o pe­rioadă în care știm ce vrem și dispunem de energia necesară pentru a face schimbări. Pentru alții, schim­bările vin sub forma unor oportunități, care apar din senin. În oricare dintre variante, ele sunt spre bine –

Semnele cardinale:

BERBECII reușesc să îmbine viața spi­ri­tuală cu reușita materială. Faptul că lu­crurile merg bine în carieră vă dă răgazul să vă implicați în acțiuni caritabile. Chiar dacă devin obositoare, vă respectați și angajamentele sociale, iar Mercur vă ajută să faceți față acestor solicitări.

RACII continuă procesul de armonizare în relația de parteneriat, fie aceasta de cu­plu ori de asociere. De fapt, partenerul pa­re să se străduiască mai mult decât dvs. Se dreg și prieteniile care au avut suișuri și coborâșuri. La rândul lor, călătoriile sau studiile vă pot aduce mari bucurii sau realizări.

BALANŢELE netezesc relațiile de fa­mi­lie și pot ajunge să vindece în bună mă­sură probleme mai vechi. Proiectele pe care le desfășurați se dezvoltă frumos, ceea ce poate atrage rapid bani ori persoane dispuse să investească în calitățile sau afacerea dvs.

CAPRICORNII devin din ce în ce mai conștienți de forța lor interioară. Dacă pre­tențiile dvs. sunt moderate, puteți negocia cu ușurință contracte bune pe termen lung. Prin intermediul celor din anturaj, puteți cunoaște o persoană care vă cucerește.

Semnele fixe:

TAURII îi pot surprinde pe mulți prin ideile lor îndrăznețe. Aveți însă șanse ca pri­e­tenii cu care discutați pe acest subiect să se entu­ziasmeze și ei, ba chiar să se implice în concre­ti­zarea lor. Dacă vi se oferă ocazia să vorbiți public despre ele, nu ezitați s-o faceți.

LEII fac bine dacă ascultă cu atenție ce are de spus partenerul de cuplu ori de afa­­ceri. Astfel se poate crea o deschidere men­­tală față de modalități noi de-a vă crește pres­tigiul în lume fie pe plan social, fie în carieră. Puteți investi în această direcție.

SCORPIONII exercită o influență din ce în ce mai mare asupra celor din anturaj. Fo­­losiți-o cu înțelepciune și în interesul întregului grup, și rezultatele vor putea fi remarcabile și durabile în timp. Crea­ti­vitatea e pronunțată, iar da­că aveți copii, aceștia vă pot aduce surprize plăcute.

VĂRSĂTORII, exasperați de pro­ble­mele care le tot tulbură viața familială sau bunul mers al gospodăriei, pot găsi acum soluții ingenioase pentru a pune ca­păt unor ase­menea su­pă­rări. Cu Mercur în semnul dvs., vă faceți ușor înțeleși.

Semnele mutabile:

GEMENII au ocazia să scape de dușmani as­cunși. E posibil ca aceștia să se dea sin­guri de gol. Ori ca șefii dvs., în ochii că­ro­ra încearcă să vă coboare, să-și dea seama că sunt niș­te intriganți și să vă ofere o ditamai șansa de afir­mare.

FECIOARELE ar putea să se remarce în diferite moduri. Sunteți ajutați de multe as­pecte, care acționează în favoarea dvs., fie că sunteți studenți și faceți o impresie grozavă, fie aveți o apariție publică sau vă exprimați cre­ativitatea.

SĂGETĂTORII își trag seva mai mult decât oricând din familie. N-ar strica să vă uitați peste fotografii mai vechi sau să vorbiți cu ai dvs. despre evenimentele din copilărie. La serviciu puteți veni cu soluții originale foarte apreciate.

PEŞTII sunt priviți cu multă simpatie, mai ales de cei care ajung să îi cunoască în această pe­rioa­dă. Dacă folosiți acest, să-i spunem, exces de farmec cu măsură, puteți să-i aju­tați pe mulți dintre cei din anturaj. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian