Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

SOS – CAZURI DE EXTREMĂ URGENȚĂ

„Dragi părinți de copii, ajutați-ne!”

Stimată doamnă directoare Sânziana Pop,

dragă redacție,

Mă numesc Anghel Petruța-Florica, ma­mă a două fetițe: Andreea (20 de ani) și Loredana (14 ani); ne aflăm într-o grea cum­pănă. În 2010, Andreea a fost diagnosticată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucu­rești cu limfom Burkitt. Avea două tumori maligne pe ovare. După ce i s-au îndepărtat chirurgical, au urmat niște ani cu citostatice și radioterapie. În 2016, a mai făcut un control la Spitalul Fundeni, unde i s-a depistat un micronodul pulmonar. S-a intervenit chi­rur­gical și Andreea a învins această boală ne­miloasă, cancerul. Dar n-am apucat să ne adunăm de pe drumurile spitalelor, care au în­semnat și bani, și suferință, că o altă încercare ne-a fost trimisă de Dumnezeu, mai cumplită decât cea trăită cu Andreea. Fetița noastră cea mică, Loredana, după ce a acuzat dureri foarte mari de coloană și febră, a fost internată pentru investigații la spitalul „Victor Go­moiu” din București. I s-au găsit leziuni pe toată coloana vertebrală și tumori în măduvă. I se pune diagnosticul crunt: Sarcom Ewing stadiul IV (metastaze osoase, medulare), un cancer agresiv și rar, după cum ni s-a spus. Din aprilie, anul trecut, face citostatice și radioterapie. Le suportă foarte greu. I se dau calmante puternice, transfuzii de sânge. Draga de ea s-a mutat din spital în spital: Institutul de oncologie pediatrică București, apoi la Spitalul Fundeni. După opt ședințe de tra­ta­ment, se intervine în noiembrie, chirurgical, pen­tru extirparea uneia din metastaze. Se con­tinuă cu citostatice și radioterapie. Pe 31 ia­nuarie a mers pentru citostatice la Spitalul Cli­nic de copii „Victor Gomoiu”, iar apoi ra­dioterapie și continuarea tratamentului la spi­talul „Prof. Dr. Al. Trestioreanu” din Bucu­rești. Nu mai putem face față cheltuielilor cu dru­murile la spitale. Avem nevoie de un ajutor financiar. Eu am un venit de asistent social pen­­tru Loredana, Andreea are acum o indem­ni­zație de handicap de 375 lei, iar soțul meu lu­crează la Alexandria, la o firmă de cons­trucții.

Doamnă directoare, vă rog să ne ajutați și pe noi, așa cum ați ajutat atâția oameni aflați în neno­rociri.

Dragi ci­ti­tori ai revis­tei, părinți de copii, poate unii ați trecut sau treceți prin sufe­rin­țele cu care ne con­frun­tăm și noi, ajutați-ne cu cât de puțin. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu toate da­rurile Lui pe toți care iubiți aproa­pele și-i ame­liorați suferința!

Cu toată stima,

ANGHEL PETRUȚA-FLORICA – str. Eroilor, bl. 4A, sc. C, ap. 3, Zimnicea, jud. Teleorman, cod 145400

„Vă anunț cu tristețe că nu mai pot să cumpăr Formula AS”

Doamnei Sânziana Pop,

Ani la rând am așteptat cu nerăbdare să vină în fiecare săptămână ziua de joi, pentru a cumpăra de la chioșcul de ziare „Formula AS”. Din nefericire, în ultima perioadă, din cauza prețurilor care au explodat la medica­mente, alimente, întreținere, gaze, electri­ci­tate, nu mai dispun de bani pen­tru a cumpăra revista. Sunt peste 240 de lei pe an, o sumă neînsemnată pentru unii, dar pe care eu, la venitul pe care îl am (doar pensia), nu mi-o mai pot permite. Am aproape întreaga co­lecție, o comoară pentru singurătatea mea. Vă anunț cu tristețe că nu îmi mai pot permite să cum­păr „Formula AS”.

RUGEANU IULIA – Str. Trapezului nr. 11, bl. G35, sc. C, et. 4, ap. 33, sector 3, București, cod 032323

(Începând din Ianuarie 2022, aveți abo­nament gratuit la Formula AS și Asul Verde. Vă mulțumim că ne citiți!)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian