Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 4-10 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Tandemul Venus-Marte se mută din Ca­pricorn în Vărsător pe data de 7. Până atunci, ne ajută să avem o privire de ansamblu referitoare la ca­rieră și la statutul nostru în lume. Ne-ar fi de folos o revizuire a parcursului nostru înce­pând din    noiembrie 2021 și până în prezent. Cum ni s-au schimbat aspirațiile? Ce am constatat că ne lipsește ca să ne simțim realizați? În Vărsător, cele două planete rămân alături până către finele lunii, punând însă accent pe ieșirea dintr-o izolare pro­babil autoimpusă și reluarea unor legături de prie­tenie semnificative. Joi, Mercur cel sprințar pără­sește Vărsătorul, unde a stimulat comunicarea so­cială, intrând în semnul Peștilor, unde e așteptat de alte trei planete, care îl invită să țeasă îm­preună povești frumoase, unele mai realiste, altele de ador­mit copiii –

Semnele cardinale:

BERBECII beneficiază până duminică inclusiv de o capacitate decizională exce­lentă. Marte în Capricorn vă determină să faceți alegeri strategice pe termen lung privitoare la profesie. Asupra acestor decizii puteți discuta cu folos cu amicii începând de luni.

RACII tânjesc după ceva – nici ei nu știu ce – dar e ceva ce nu găsesc prin jur. V-ar prii o schimbare de mediu, o călătorie în străinătate sau în spațiul ideilor. Partenerul e cel care vă menține cu picioarele pe pământ, împreună cu colegii cu care sunteți prieteni.

BALANŢELE, mulțumite că au reușit să-și pună la punct și niște chestiuni legate de resursele familiale, dar și de relațiile cu cei dragi, se pot dedica în liniște activităților re­creaționale, începând de luni. Cei care au trecut printr-o criză de inspirație reușesc să o depășească.

CAPRICORNII încheie un lung proces (început în noiembrie 2021) de redefinire a propriei personalități. V-ar fi util să me­morați starea de echilibru natural de care mai beneficiați până duminică inclusiv. Ulterior, vine vremea să vă ocupați de augmentarea veni­tu­rilor dvs.

Semnele fixe:

TAURII care și-au dorit să devină mai populari sau mai vizibili pot trage o linie, până duminică, estimând până unde au reușit să ajungă. Încercați să vă mențineți pe platou. Între timp, îndreptați-vă eforturile în direcția carierei, căci acum puteți ieși din stagnare.

LEII mai au până duminică, pentru a finaliza cu succes fie un tratament împotriva afec­țiunilor lor cronice, fie un proiect profesio­nal solicitant, dar provocator. Acesta din urmă vă poate aduce mari satisfacții. De luni, e cazul să dedicați mai mult timp vieții de cuplu.

SCORPIONII își consolidează relația de cuplu, dacă ies împreună cu perechea în cercurile amicilor, până duminică inclusiv. Chestiunile casnice ori familiale, dintre care unele v-au scos peri albi în ultimul an și ceva, pot fi în fine deblocate și abordate cu succes.

VĂRSĂTORII continuă să se simtă bine în recluziunea autoimpusă din no­iem­brie, dar numai până luni. Venus și Marte împreună în semnul dvs. vă în­deam­nă să vă deschideți din nou către viața socială. De joi încolo există posibilitatea de a negocia sau semna contracte bune.

Semnele mutabile:

GEMENII care au pus pe picioare o afa­cere lucrativă, la care au muncit încă din noiembrie, se vor putea relaxa de luni încolo, cu pri­vire la productivitatea acesteia. De acum, vă apucă dorul de ducă, și călătoriile lungi, dacă le puteți întreprinde, se anunță frumoase.

FECIOARELE care s-au străduit mult să se evidențieze prin proiecte creative sau să dea cât mai multă consistență unei povești de amor ar trebui să se mulțumească cu nivelul atins până luni. Îndreptați-vă atenția, de marți, către profesie sau probleme legate de sănătate.

SĂGETĂTORII trăiesc momente de o apro­piere neobișnuită față de cei din fa­milia de proveniență. Interacțiunea cu ei îi va inspira în multe feluri. De luni începând, nu mai e cazul să luptați pentru noi surse de venit, ci să începeți să vă mai vedeți și cu cei din anturaj.

PEŞTII se pot dedica unor acțiuni de aju­torare a unor persoane vulnerabile, de exemplu vârstnici, începând de luni. Se poate ca acțiunile caritabile să fi fost inspirate de pri­eteni care s-au implicat încă din noiembrie în așa ceva. Comunicarea se îmbunătățește de joi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian