Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 18-24 martie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Anul nou astrologic, guvernat de însuși marele benefic Jupiter, se petrece pe fondul unei conjuncții prietenoase între Venus și Marte în Vărsător, care ne întărește legăturile de prietenie și asigură o mai mare omogenitate societății. Acest eveniment îmbu­cu­rător pune capăt unui an guvernat de marele ma­lefic Saturn, planetă descrisă în vechime ca fiind „lipsită de noroc”. Echinocțiul de primăvară de pe 20 îl instaurează în locul său pe marele benefic Jupiter. Acesta îndepărtează rămășițele unor struc­turi depă­șite, ne ajută să câștigăm o perspectivă mai amplă și mai optimistă asupra existenței și ne dă de asemenea curajul de a rosti adevărul și de a ne mo­biliza în sprijinul unor idealuri. Întâlnirea dintre planeta co­municării, Mercur, și marele benefic, Jupiter, care se întâmplă luni, ne permite să abor­dăm probleme vaste, fără a pierde din vedere amă­nunte semni­ficative. Joi, când același Mercur se în­tâlnește cu Neptun, lucrurile sunt mai complicate. Balanța poate înclina fie către gândirea rațională a lui Mercur, dar astfel se pierde din inspirația nep­tu­niană, ori către aspirația mistică a visătorului Nep­tun, care nu poate fi realizată pe deplin decât cu ajutorul minții lucide mercuriene.

Semnele cardinale:

BERBECII continuă să se simtă cum nu se poate mai bine în compania prietenilor. După echinocțiu, vă vine ușor să vă evidențiați în acțiunile de grup. Visele dvs. pot avea o semnificație deosebit de profundă în acest interval. Nu e exclus să aveți vise profetice.

RACII încep să fie pasionați de o pro­vocare ivită în carieră. Spre deosebire de alte dăți, aceasta nu vă descurajează, ci vă ambiționează, și aveți toate șansele să-i dați de capăt. Ideile dvs. îi pot inspira pe ceilalți, mai ales dacă le exprimați în spațiul public.

BALANȚELE care se îndrăgostesc acum pot miza pe un început favorabil al unei relații, care se anunță de durată. La fel se întâmplă cu un eventual proiect creativ. Relația de cuplu se intensifică. Tendința de îngrășare nu poate fi evitată, doar ținută în frâu.

CAPRICORNII reușesc să-și echilibreze veniturile. Dvs. aveți înclinația să duceți un trai spartan, dar acum nu exagerați cu austeritatea. E posibil să vă alăturați unui anturaj format din oameni cu aspirații spirituale reale sau dvs. înșivă să fiți luați de ceilalți drept model.

Semnele fixe:

TAURII care au fost tratați cu ex­ce­sivă exigență de șefi constată că relațiile se îmbunătățesc, și aceștia țin din nou cont de opiniile dvs. E foarte posibil să vă simțiți mai „acasă” în mijlocul prietenilor dvs., mai ales al celor credincioși sau cu înclinații artistice.

LEII continuă să primească dovezi de afecțiune și angajare din partea parte­ne­rului de cuplu sau de afaceri. Această cer­titudine vă ajută să faceți un pas în față și să vă afirmați începând cu ziua de duminică.

SCORPIONII burlaci ar putea să des­co­pere iubirea vieții. Ori să-și dea seama că un copil al lor le-a moștenit un talent. O altă variantă e să vă descoperiți dvs. înșivă o în­zestrare remarcabilă. Poate fi vorba despre o calitate pe care o împărtășiți cu alți membri ai familiei dvs.

VĂRSĂTORII se simt în fine în stare să se confrunte cu anumite limitări, pe ca­re acum le pot depăși relativ ușor. O re­velație în acest sens o puteți avea dumi­nică. Vi se poate deschide ca prin farmec accesul la niște venituri substanțiale, ziua ideală fiind luni.

Semnele mutabile:

GEMENII aflați la drum lung sau care au de susținut examene pot face o impresie bună asupra celor din jur. Tovarășii de călătorie sau colegii ar putea să vă ia drept model. Buna reputație pe care o câștigați poate constitui baza unei promovări.

FECIOARELE primesc dovezi co­ple­și­toare de afecțiune sau de generozitate de la partenerul de cuplu sau de afaceri. Nu vă purtați ca și când vi se cuvin, manifestați-vă apre­cie­rea.   

SĂGETĂTORII își trag seva din familie. Discutați cu cei dragi despre copilăria dvs., talentele, dar și năzbâtiile pe care le-ați comis atunci. Asemenea discuții vă pot trezi înclinații latente și aveți numai de câștigat dacă le conștientizați.

PEȘTII sunt pe val, că tot sunt locuitori ai misteriosului ocean primordial, guvernat de Neptun, care se găsește în semnul dvs., alături de marele benefic Jupiter și de agerul Mercur. Aceștia vă ajută să vă exprimați talentele și spi­ritualitatea.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian