Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Am fost diagnosticată cu papilomatoză vaginală” (Răspuns pentru ELENA T., F. AS nr. 1187)

Foto: Shutterstock

Cel mai rapid și eficient tratament îl constituie spălăturile cu mușețel. Nimic altceva. Băi cu infu­zie de mușețel, de câte 20 de minute în fiecare sea­ră. Dacă boala e foarte gravă, faceți spălături cu mușețel (alte plante irită) după fiecare urinare. Apoi, trebuie să faceți o dezintoxicare a organis­mu­lui. Beți ceai de sunătoare după fiecare masă. Multă sănătate!

VICTORIA F. – jud. Gorj

„Mă confrunt cu o salivație abundentă” (Răspuns pentru SERGIU – București, F. AS nr. 1410)

Stimate domn, dacă nu aveți probleme stomato­logice, atunci puteți beneficia de un tratament homeopatic, care este deosebit de eficient. Vă reco­mand să luați câteva granule de Mercurius solu­bilis CH9 (de la farmacia „Tei”, doar cu rețetă), 3-4 zile, și apoi să așteptați să vedeți cum vă simțiți. Multă sănătate!

Dr. SILVIA N. – București

„Hemoroizii îmi dau dureri groaznice” (Răspuns pentru VASILE N. – jud. Ialomița, F. AS nr. 1424)

Un prieten căruia i-am recomandat Crema natu­rală Castan sălbatic, de la „Steaua Divină”,    a avut plă­cuta surpriză să constate retragerea formațiu­nilor hemoroidale, până la comple­ta lor dispariție. Crema realizată pe baze naturiste, respectiv castane, ceară și rășină de brad, este des­tinată tratamentului hemoroizilor și fisurilor anale. Apreciez că vă veți putea trata cu această cremă efec­tuând aplicații locale de trei ori pe zi. Menționez că mai există în far­macii și unguentul Procto-Glyve­nol, produs în Elveția, care conține unele substanțe active chimiotera­peutice. Sau puteți folosi unguen­tele d-lui farmacist Bobaru. Vă doresc însănătoșire grabnică.

VALI M. – Timișoara

„Solicit un leac pentru poliartrită reumatoidă” (Răspuns pentru EUGENIA – Rm. Sărat, F. AS nr. 1446)

În poliartrita reumatoidă se produce acumularea în articu­lații a unor produși nocivi pen­tru organism, numiți radicali liberi. Radicalii liberi sunt mo­lecule de oxigen rezultate din procesele meta­bolice. Acțiunea lor este de a dis­tru­ge membranele celulare și proteinele structurale. Nu­mărul de radicali liberi este crescut dacă consu­măm alcool, fumăm, trăim în zone poluate, avem o viață stresantă. Studiile au arătat că seleniul are rolul de a neutraliza acești radicali liberi. Este foarte importantă folosirea unei forme organice de seleniu, de preferat legată de L-metionină, care îi asi­gură o absorbție de 100%. De aceea vă reco­mand să folosiți Bio-Seleniu+Zinc, care conține pe lângă aceste două minerale și vitaminele A, B6, C și E, un „cocktail” antioxidant ce ameliorează simp­­tomatologia din artrite, fără efecte secundare.

Dr. CLAUDIA C. – București

„La doar 2 ani, fetița mea are blefarită” (Răspuns pentru CRINA D., F. AS nr. 1476)

Există un leac foarte vechi pentru ochi, a cărui eficiență am constatat-o și eu: „laptele de țâță de femeie”, cum l-am găsit menționat într-o carte foarte veche a dr. Vasile Voiculescu. Apoi am auzit la maternitate când doctorița pediatru a recomandat unei mămici al cărei bebeluș făcea puroi la ochișori să-i stoarcă în ochi lapte din sân. Am folosit leacul și pentru copiii mei la orice iritație a ochilor. Pentru un alt copilaș, cu infecție severă la ochi încă din maternitate, efectul a fost incomparabil mai bun decât cel al antibioticelor… și mult mai ieftin. În prezent, acest băiețel nu mai are nimic. Deci, dacă aveți vreo cunoștință    care alăptează, apelați la ea. Puneți de trei-patru ori pe zi câte o jumătate de linguriță de lapte matern în fiecare ochi deschis, apoi ștergeți-l cu un tampon curat și păstrați tam­ponul pe ochi câteva minute. Laptele nu poate fi păstrat deloc, trebuie folosit imediat ce a fost stors din sân. Cel mai eficient e să fie stors direct în ochi. Tratamentul durează până dispare orice simptom, plus încă trei-patru zile. Atenție, mămica să fie de încredere, sănătoasă, fiindcă există boli grave (HIV, TBC) care se transmit prin lapte. Îi doresc fetiței multă sănătate!

CRISTINA B.

„Cum pot scăpa de nisipul de la rinichi?” (Răspuns pentru GEORGE T. – București, F. AS nr. 1500)

Stimate domn, iată rețeta pe care am încercat-o și eu și am scăpat de pietre și de nisip. Cumpărați de la biserică smirnă (tămâie) – are culoarea alb-gălbui-gri. Timp de 10 zile înghițiți dimineața, pe stomacul gol, câte o bucățică cât un bob de grâu, e bine să nu mâncați timp de una-două ore, apoi faceți o pauză de 30 de zile și repetați rețeta, după care faceți o ecografie. Important: aveți grijă ca la înghițire să nu atingeți smalțul dinților, puneți bobul de smirnă cât mai adânc pe limbă. Încercați cu încredere, nu veți avea nicio durere. Multă sănătate și să auzim de bine!

SABINA – București

„Pot scăpa de pneumococul faringian fără antibiotice?” (Răspuns pentru MIRELA, F. AS nr. 1509)

Pneumococul stabilizat în fa­ringe (cazul dvs.) este o bacterie din genul streptococilor, care a fost izolată pentru prima dată în anul 1881, din spută, de Louis Pas­teur, în Franța. Se găsește în flora orofa­ringiană normală, la majoritatea populației, dar poa­­te fi și un important agent patogen uman, al infec­țiilor pneumococice invazive și non-invazive, la copii și adulți. Această infecție poate avea ca factor de risc imunodeficiența, și așa se explică de ce nu ați avut rezultate concludente la tratamentul cu antibiotice.

Un remediu posibil pentru afecțiunea dvs. poate fi Imunoglobulina (Imunoinstant anti – Strepto­cocus pneumoniae), specifică combaterii pneumo­cocului, obținută de S.C. Romvac. Această soluție buvabilă se poate comanda direct de pe site-ul ofi­cial al ROMVAC, la adresa: https://imuno­instant. imunoinstant.ro și este expe­diată la domiciliu, prin curier rapid.

Pentru obținerea unui rezultat durabil, eu vă sfă­tuiesc din proprie experiență să urmați tratamentul 20 de zile. Soluția se bea conform indicațiilor care se găsesc în interiorul ambalajului.

Vă doresc multă sănătate!

MANUELA R.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian