Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 3-9 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

– Weekendul este cu dus și întors, la propriu, de­oarece Mercur iese din mișcarea retrogradă și o por­nește direct, aflându-se în zodia Taurului. Cele mai mari dandanale se petrec exact în ziua în care planeta comunicării și a deplasărilor scurte face cale-ntoarsă. Bine ar fi să nu ne apuce tocmai sâm­bătă dorul de ducă. Nici măcar cu amicii ori rudele nu avem garanția că ne vom înțelege bine. Marele disciplinator, Saturn, stăpânul timpului, face același lucru, duminică. Sub scrutinul său s-ar putea să devenim acut conștienți de acele domenii din viața noastră unde stăm pe loc, sau care dintre meto­dele pe care le folosim în rezolvarea pro­ble­melor noastre ar trebui revizuite. E un proces de ree­va­luare, care a început în urmă cu vreo două săptă­mâni și care cul­minează acum. De luni încolo, Venus și Uranus, am­bele planete asociate cu prietenia, devin apro­piate în Taur, ceea ce ne poate face să întrezărim deja niște soluții, ori poate fi vorba despre un câștig neașteptat. Marte și Jupiter în Berbec ne conferă, în continuare, un tonus bun, încredere în propriile forțe și curaj în aplicarea unor soluții intuitive –

Semnele cardinale:

BERBECII nu greșesc dacă iau din urmă niște socoteli cu banii, pe final de săp­tămână. Uitați-vă la facturi restante sau dimpotrivă, la bani care vi se datorează. Evitați discu­țiile în contradictoriu, mai ales cu prietenii mai în vârstă. De marți, inițiativele dvs. sunt inspirate.

RACII, care sâmbătă nu se ofensează de spusele unor prieteni, pot pune lucrurile la punct de luni sau respectiva persoană își dă seama singură că a greșit. Dacă regândiți sau redirecționați niște investiții, puteți extinde un proiect profesional.

BALANŢELE aflate în pregătiri pentru o călătorie lungă ori care au de susținut examene s-ar putea să aibă ceva bătaie de cap, din pricina unor întârzieri ori piedici. Nu vă pierdeți răbdarea. Perechea dvs. vă susține și știe să vă bine-dispună.

CAPRICORNII nu se înțeleg bine cu persoanele din străinătate cu care intră în contact sâmbătă sau, dacă sunt la drum lung, pot avea probleme tehnice. Dumi­ni­că aveți tendința să vă lăsați descurajați de niște ches­tiuni bănești.

Semnele fixe:

TAURII ezită să spună „da” sau „nu’ în­tr-o chestiune de amor sau în privința unei relații de asociere. Ar fi bine să nu vă pronunțați până pe marți-miercuri. Ulterior se poate să găsiți niște soluții mult mai bune. Cineva care ține la dvs. vă ajută într-o manieră discretă.

LEII își văd spulberată odihna de sâmbătă tulburată de un șef supărat, dacă au uitat să rezolve o sarcină de serviciu. S-ar putea ca asta să vă oblige să anulați niște planuri cu perechea, furioasă că o neglijați.     

SCORPIONII au de luptat pe două fronturi. Pe de o parte, se poate ca sâm­bă­tă, comunicarea cu partenerul de cuplu ori de afaceri să fie defectuoasă, ducând la certuri. Se­niorii familiei vă calcă pe nervi duminică. Se între­vede însă un câștig financiar, însoțit de satisfacții.

VĂRSĂTORII simt că viața lor este blocată de diverse îndatoriri, de care nu știu nici cum să se mai achite, nici cum să scape. Nu vă lăsați cuprinși duminică de exas­perare, rezolvări există, dar vin mai încolo. Posibil din partea unor rude prin alianță, energice și amabile.

Semnele mutabile:

GEMENII nu se pot destinde, sâmbătă, aflând că oameni în care aveau încredere îi bârfesc. Dar nu răspundeți cu aceeași monedă, deși e posibil ca bârfele să fi dus la blocarea unor oportunități. Dar nu pentru mult timp. Prieteni influenți vin cu noi opțiuni.

FECIOARELE care așteptau cu nerăb­da­re o întâlnire romantică, sâmbătă vor fi dezamăgite, căci dintr-un motiv sau altul, s-ar putea să nu aibă loc. Dumi­ni­că vă apucă grijile cu privire la relațiile cu colegii.

SĂGETĂTORII au multă treabă cu par­tenerul de cuplu ori de afaceri. Nu vă pla­nificați însă vreo acțiune pe sâmbătă, căci se pot ivi încurcături. Duminica nu-i potrivită pentru ieșiri sau discuții cu rude în vârstă.

PEŞTII dornici de ieșiri au puține șanse ca acestea să fie reușite. Sâmbătă, pentru că o eventuală invitație ar putea fi anulată, du­minică, pentru că dvs. nu vă simțiți bine. În schimb, o inițiativă de afaceri se dezvoltă într-un ritm accelerat. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian