Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Caut un tratament naturist pentru cancer la sân recidivant”

Foto: Shutterstock

Dragă redacție, sunt o cititoare fidelă a „For­mulei AS” și vă rog din tot sufletul să mă ajutați, pentru că sunt în pragul disperării. Acum trei ani, am fost diagnosti­cată cu cancer la sân, am fost operată și mi s-a extirpat tot sânul. Am făcut apoi șase ședințe de cito­sta­tice și rezultatele analizelor au fost bune. Acum, boala a recidivat și am fost operată a doua oară. La biopsie mi-a fost pus diag­nosticul recidivă lo­cală cutanată pe cica­tricea postoperatorie. Am început săptămâna trecută ședințele de radio­terapie. Am 41 de ani, sunt o mamă singură și fiica mea este abia în clasa a XII-a. Nici nu știe ce spaime mă macină, pentru că are de dat examenul de bacalaureat și nu am vrut să o împovărez cu necazul meu. Vă rog să-mi recomandați un tratament naturist, care să împie­dice recidivele. Vreau să trăiesc măcar până îmi văd fiica la casa ei. Cu mulțumiri,

E. G. – București

„Băiețelul meu are reflux vezico-uretral”

Băiețelul meu, în vârstă de trei ani, a fost diagnosticat cu reflux vezico-uretral gr. 3, infecție cu E.coli. A făcut un tratament cu Ci­profloxacină timp de 10 zile, în luna Februarie, iar de atunci face tratament de întreținere cu Sume­trolin, o linguriță pe zi. Știți un remediu eficient pentru vindecarea definitivă a acestei boli? Vă mul­țumesc.

CRINA F. – Iași

„Sufăr de o boală de ochi: episclerită”

Stimată redacție, de doi ani su­făr de o boală a ochilor: episcle­rită. Am încercat mai multe tra­tamente prescrise de oftalmolog, dar ni­mic nu a dat rezultate. Vă rog să-mi recomandați un re­me­diu naturist pentru această afecțiune. Vă mulțumesc.

DOINA T. – Galați

„Fratele meu are urticarie provocată de căldură”

Fratele meu are 27 de ani și, în loc să se bucure de vară ca orice tânăr, stă mai mult în casă, iar aparatul de aer condiționat merge încon­tinuu. Motivul: când e prea cald, pielea lui se acoperă de pete mici și roșii, ca la urticarie, și începe să se scarpine, de-și lasă semne. Dacă știți vreun tratament naturist, vă rog să mi-l comuni­cați. Medicul i-a prescris Allegra, un antialergic, dar nu a dat rezultate. Vă mulțumesc.

BRÂNDUȘA D.

„Sufăr de diverticuloză sigmoidiană”

Dragă redacție, am 87 de ani și, pentru că m-am născut cu dolicocolon (intestinul gros e mai lung decât normal), am suferit toată viața de constipație cronică. Pentru că mă deranja din ce în ce mai mult, am făcut niște investigații și am aflat că am diver­ti­culoză sigmoi­diană, constipație rebelă la tratament. Niciun tra­ta­ment (laxative, ceaiuri, semințe de in…) nu m-a ajutat. Menționez că nu am gaze. Îi rog pe cei care au suferit de aceeași boală să-mi recomande ceva pen­tru a-mi putea regla tranzitul intestinal. Vă mulțumesc.

MARIA R. – București

„Mi s-a pus diagnosticul ozenă nazală”

Am 31 de ani și mi s-a pus diagnosticul ozenă nazală. Vreau să aflu dacă există un tratament naturist sau dacă a reușit cineva să se vindece de această boală. Medicul ORL mi-a prescris doar vitamina A ule­ioasă (picături nazale). În timpul tratamentului, boala s-a ameliorat, dar trebuie să-mi pun picături în nas toată viața? Cum între­rup tratamentul, boala revine. Simptomele sunt: dureri de cap, amețeli, eli­minarea permanentă a unor mu­cozități pu­ru­lente și uneori cu sânge. Vă rog din suflet să mă ajutați cu un re­mediu. Cu mulțu­miri,

MIRELA F.

„Mă balonez foarte mult, orice aș mânca”

Bună ziua. Mă numesc Teodor și am 51 de ani. În 2018, am fost operat la intestinul gros de un po­lip sig­moi­dian și mi s-au extirpat 25 cm din intestin. De atunci, mă balonez foarte mult, orice aș mân­ca. Necazul cel mare este noaptea: după un somn de trei ore, mă tre­zesc umflat și încep să eli­min ga­ze. Adorm din nou, dar la trezire sunt din nou balonat, cu senzație de vomă și fără poftă de mâncare. Am luat tot felul de medicamente care ajută digestia, dar fără vreun rezultat. Am slăbit mult, aproape 20 kg. Vă rog să mă ajutați cu un tratament naturist sau să mă în­drumați la un doctor bun. Vă mul­țumesc și vă doresc sănătate.

TEODOR T.

„De câțiva ani sufăr de insomnii crunte”

Sunt pensionară și de câțiva ani sufăr de in­somnii crunte. Am încercat să tratez insomnia cu somnifere prescrise de medicul psihiatru, dar au efect cel mult 3-4 ore și dau de­pendență. Am în­cercat și cu remedii naturiste – Sunătoare, Passi­flora, Tei –, dar fără rezultat. Cu spe­­ranța că mă veți ajuta cu sfaturi pen­tru rezol­varea acestei pro­bleme, vă mulțumesc.

S. P. – București

„Mi se face rău la vederea sângelui”

Am 20 de ani și am o fobie foarte puternică: mi se face rău la vederea sângelui și a acelor. Pur și simplu, leșin. Mi-e groază când doar mă gân­desc la ace. Îmi puteți da un sfat? Cum pot scăpa de această fobie ciudată? Vă mulțumesc.

DANA – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian