Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 10-16 iunie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Începem să dăm de capăt problemelor acumulate din urmă, mai ales celor care țin de viața noastră profesională sau de legăturile de prietenie. Pe final de săptămână, felul în care știm să comunicăm ne poa­te aduce o apreciere deo­sebită sau chiar o re­compensă materială la care nu ne-am fi gândit. O altă variantă este ca anumite lucruri pe care le gân­dim și le spunem altora să lase o impresie de neșters asupra lor. Un al treilea scenariu este ca­pacitatea pronunțată de a descifra mistere sau a descoperi se­crete bine ascunse. Acest aspect le este de un deo­sebit folos celor care lucrează în cercetare sau care fac investigații. Mercur reintră în Gemeni de marți, ceea ce ne permite să punem la punct niște probleme ivite între 11 și 23 mai, foarte probabil în legătură cu chestiuni administrative sau în relația cu apro­piații. În aceeași zi se petrece Luna nouă în Să­getător, care ne va deschide apetitul pentru studiu, pentru aprofundarea unor domenii care ne intere­sează din ce în ce mai mult, ori ne va determina să ne planificăm concediul de vară, mai ales dacă do­rim să plecăm în străinătate.

Semnele cardinale:                                             

BERBECII beneficiază atât de energia propriului lor stăpânitor, Marte cel cute­zător, cât și de cea a marelui benefic Jupiter. Aveți viziune, iar dacă doriți să faceți un pas radical înainte în carieră, întreprindeți demersurile necesare acum. Luați-vă însă marți o zi de răgaz.

RACII care socializează în weekend pot afla de la prietenii lor cât de profunde sunt față de ei sentimentele partenerului de cu­plu sau de afaceri. Iubire profundă, în pri­mul caz, loialitate, în cel de-al doilea. Ciuliți ure­chile la ceea ce se discută în culise, de marți încolo.

BALANȚELE au avut probabil anumite dificultăți în legătură cu o ieșire plani­fi­cată în intervalul 11-23 mai. Sau au fost probleme legate de un examen. În ambele situații, lucrurile pot fi corectate cu începere de marți. Cu ajutorul cuiva din familie, puteți optimiza o afacere.

CAPRICORNII au trecut prin îndoieli serioase cu privire la felul în care sunt percepuți în lume între 24 mai și 4 iunie. Acum însă primiți semnale potrivit cărora ceea ce ați zis și ați făcut atunci a fost bine, și pres­tigiul vă crește.

Semnele fixe:

TAURII o duc bine în această perioa­dă, în mod special sâmbătă și duminică. Vă simțiți apreciați, nu vă sfiiți să vă expuneți convingerile și puteți fi uimiți de impactul pe care îl aveți asupra celorlalți. Bănește vorbind, puteți reface niște contracte ratate între 11 și 23 mai.

LEII își demonstrează capacitatea de manageri. O faceți cu inteligență, cu ama­biliate, dar și cu o autoritate de necon­testat. Acest mod de a proceda vă sporește prestigiul social. Vă dați seama de asta și din res­pectul sporit cu care vă tratează cei din jur.

SCORPIONII nu și-au dat neapărat seama cât de mult le ridică mingea la fileu partenerul de cuplu ori de afaceri. Felul în care vorbește despre dvs. laudativ, dar fără exagerări, vă poate atrage încrederea unor investitori, dispuși să vă susțină afacerile actuale.

VĂRSĂTORII se gândesc să inves­teas­că în gospodărie, să pornească o afa­cere de familie sau să o extindă pe cea exis­tentă. Nu e deloc exclus ca acestor intenții să li se alăture cineva care să dorească să rămână însă în umbră. Un flirt început în mai revine în actualitate.

Semnele mutabile:

GEMENII stau la sfat de taină cu prie­tenii pe final de săptămână sau se dedică unor practici spirituale. În ambele va­riante, veți simți imediat rezultatul pozitiv. Deveniți întăriți și împrospătați.

FECIOARELE sunt înconjurate de ener­gii prietenoase. Una dintre ele este energia banilor, care vă pot parveni în urma unor activități creative, ori jucând. Afectiv vorbind, puteți avea de asemenea revelații pozitive.

SĂGETĂTORII se avântă cu încredere și bucurie în diverse distracții creative, care se pot dovedi însă și lucrative. Cei care-și doresc un copil îl pot concepe cu ușurință. Vă con­solidați atât sănătatea, cât și statutul față de șefi și colegi.

PEŞTII implicați într-un nou proiect fi­nanciar sau un nou serviciu au exact abor­dul care trebuie. Fiți atenți la sfaturile pe care vi le dau cei din anturaj, mai ales sâmbătă și duminică, căci acestea se pot dovedi, la propriu, ne­prețuite.      

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian