Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Ajutați-mă cu un remediu natural pentru cancer la colon!”

Foto: Shutterstock

Bună ziua, vă scriu în spe­ranța unui ajutor! Numele meu este Daniel, am 49 de ani și de 6 luni încerc cu disperare să gă­sesc un tratament naturist pentru cancer la colon. Problemele mele au început în urmă cu doi ani, când am început să am pro­bleme cu digestia, constipație, dureri. Așa am ajuns la medic, și în urma colonoscopiei, am aflat că aveam polipi pe colon. Fiindu-mi frică, am decis să nu mă operez. Deoarece nu am fă­cut nimic în privința acestor po­lipi, simptomele au început să fie din ce în ce mai supărătoare: nu aveam poftă de mâncare, am slăbit foarte mult, constipația persista, durerile, de asemenea. Așa m-am hotărât să mă operez de polipi, și în urmă cu șase luni, am ajuns din nou la medic. Atunci am aflat dureroasa veste că am cancer de colon. Vin cu rugămintea către cititorii dumnea­voastră, să mă ajute cu un sfat, cu un remediu naturist… Îi rog din suflet să-mi răs­pundă! Nu mi s-au dat speranțe și nu mai știu ce cale să urmez. Vă mulțumesc din suflet!

DANIEL G. – Cluj-Napoca

„Soțul meu suferă de ginecomastie, dar mi-e teamă să nu aibă cancer de sân”

Stimată redacție, acum patru ani, soțului meu i s-a umflat și i s-a în­tărit sânul drept. A făcut mai multe mamografii și, într-un final, a fost diagnos­ticat cu ginecomastie. Acum a început să aibă și dureri la sânul umflat. Vă rog din tot sufletul să-mi indicați un tratament naturist. Sunt speriată să nu aibă cancer de sân. De când are această problemă, soțul meu s-a închis în el, nu vrea să mai meargă la medic, nu vrea să audă de ope­rație… Menționez că are 46 de ani, nu bea, nu fumează și mănâncă sănătos. Vă mulțu­mesc!

OANA S. –    București

„Mi s-a depistat o piatră la prostată”

Mă numesc Marin, am 73 de ani și vă rog să publicați și scrisoarea mea, poate cineva care a suferit de aceeași boală îmi va spune cum s-a vindecat. Am o pia­tră în prostată, depistată acum un an, când am fost propus pen­­tru operație. Mi-e cam teamă, fiindcă fratele meu, după intervenția la prostată, a ră­mas cu o incontinență urinară gra­vă, ajungând să poarte pam­perși. Știe cineva alt leac? Vă mulțumesc pentru rețetele natu­riste pe care le publicați. Cu stimă,

MARIN – Covasna

„Am fost diagnosticat cu Parkinson”

Am vârsta de 83 de ani și apelez cu mare speranță la specialiștii revistei, poate mă vor ajuta cu un sfat. Am fost diagnosticat cu Parkinson acum un an, dar acum boala s-a agravat, deși fac tratament cu Isi­com și Selegos. Abia merg, am vor­bi­rea mult îngreunată, salivație abun­dentă, nu am putere deloc în mâna dreaptă, nu pot nici să închei un nasture. Mă puteți ajuta cu un remediu care să-mi amelioreze simptomele bolii? Scuze pentru scris, dar abia țin pixul. Cu recunoștință,

PETRE – Bârlad

„Cum se pot distruge chisturile de Blastocytis hominis?”

La un examen copropara­zitologic, băiatului meu, în vârstă de 11 ani, i s-au găsit chisturi de Blas­tocystis ho­mi­nis. Medicul i-a prescris un tratament cu Zente, care nu a avut niciun efect. Din contră, i-a provocat dureri mari de burtă. Există vreun remediu naturist care să distrugă aceste chisturi? În speranța că printre cititorii acestei reviste există per­soane care mă pot ajuta, vă mulțumesc anticipat.

ALINA – București

„Caut un tratament pentru eritem nodos”

Dragă redacție, am 39 de ani și vă scriu cu speranța că există cineva care ar putea să mă ajute într-o problemă de sănătate. Diagnosticul pus de medici este eritem nodos. Boala se mani­festă prin no­duli subcutanați, profunzi, dureroși, pe gam­be și pe membrele superioare. Am făcut trata­ment cu Lioton gel și Pentoxifilin, dar fără niciun re­zultat. În locurile unde sunt nodulii, pielea a căpătat o tentă roșiatică. Vă mul­țumesc și aș­tept răspunsurile dvs.

LUMINIȚA – Galați

„Nu mă pot vindeca de acnee polimorfă”

Stimată redacție, vă scriu cu speranța că mă veți ajuta să mă vindec. De ani de zile sufăr de acnee polimorfă cu stafilococ alb. Boala se ma­nifestă prin apariția unor coșuri mari pe față, gât și piept, foarte tari și care îmi produc multă du­rere la atingere. În toți acești ani am încercat foarte multe tratamente, inclusiv un vaccin pre­pa­rat la Institutul „Cantacuzino” din București, dar care nu au dat niciun rezultat. Dacă știți vreun trata­ment care mă poate ajuta, vă rog să-mi scrieți pe adresa revistei. Vă mulțumesc și doresc tuturor sănătate.

L. T. – Craiova

„Tatăl meu are sechele neurologice după intoxicații cu monoxid de carbon”

În ultimii zece ani, tatăl meu s-a intoxicat de două ori cu mo­noxid de car­bon, din cauza unor emanații de gaze de la sobă. A dat Domnul să scape cu viață, dar a rămas cu leziuni neuro­logice defi­nitive (cu zone de necroză la nivelul creierului). Dacă s-a mai con­fruntat ci­neva cu o astfel de situație și s-a re­cuperat complet, îl rog să-mi scrie pe adresa redac­ției. Cu mulțu­miri,

NATALIA – jud. Prahova

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian