Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Mătușa mea are cancer la colon” (Răspuns pentru CRISTINA M., F. AS nr. 1481)

Foto: Shutterstock

Bună ziua, sunt un fidel cititor al revistei „For­mula AS”, nu-mi lipsește niciun număr de la apa­riția ei și în fiecare săptămână o aștept cu nerăb­dare. Prin scrisoarea prezentă, doresc să-mi ajut și eu semenii, răspunzând doamnei Cristina M. pentru mătușa dânsei, aflată în suferință, exact așa cum am fost și eu în urmă cu trei ani. Din cauza durerilor, a disconfortului cauzat de constipație și de diaree, nu mă puteam odihni, respiram greu, tușeam, obo­seam, nu aveam poftă de mâncare, slăbisem, iar sta­rea mea generală era foarte proastă. Așa am ajuns la medic. În urma controlului, am fost diagnosticat cu cancer de colon. Am făcut un RMN, iar rezulta­tul a fost mai rău decât mi-a spus inițial doctorul. Diagnosticul final a fost: cancer de colon și noduli pulmonari.

Menționez că nu am urmat niciun fel de proce­deu medical prescris, am avut încredere în revista „Formula AS”, din care poți afla cele mai bune sfaturi care, ca în cazul meu, chiar s-au dovedit a fi salvatoare. Tot căutând în arhivă, am aflat des­pre un tratament de la firma „Secret Herbs”, care constă în niște preparate naturale din plante și fructe de pădure, procesate în alcool de 22 de grade, pentru a le fi păstrate proprietățile naturale (știu asta pentru că am citit în prospectul ce a însoțit recipientele, atunci când le-am comandat telefo­nic). A fost o decizie salvatoare, care mi-a adus sănătatea pe care o aveam înainte. Îmbunătățiri am simțit încă din primele luni de administrare a tra­tamentului – nu mai tușeam, nu mai eram obosit, di­gestia începuse să se regleze, iar după 8 luni, medicii au fost sur­prinși. Nu mai aveam nici cancer de colon și nici noduli pulmonari – boala intrase în remisie.

Mulțumesc lui Dumnezeu că a avut grijă de mine și mi-a scos în cale, la timp,    aceste remedii din plante.

VASILE STANCIU – Oradea

„Fiul meu are stomatită de ani de zile” (Răspuns pentru SANDA – Craiova, F. AS nr. 1517)

Simptomele specifice can­di­dozei bucale sunt plăgile albe pe limbă, bubițele alb-găl­bui, aftele, usturimile, hale­na (mirosul urât al gurii), une­ori infecții urinare, dureri de cap. Urmare a antibio­ticelor, medicamentelor folosite fără protejarea cu Stamicin, Lynex etc., întreținută de o alimen­tație interzisă și pe fondul unei imunități scăzute, ciu­perca Candida albicans pro­duce candidoză bucală. Cereți sfatul medicului privind următorul trata­ment, care dă rezultate bune:

* Pimafucin, soluție 1 ml (un mililitru, echi­valent aproximativ cu un gram) se aplică pe limbă, cu ajutorul unui bețișor cu vată (care se schimbă la fiecare aplicare), din 3 în 3 ore, astfel: se aleg orele pe care le puteți respecta cu strictețe. Se aplică soluția pe limbă la ora 6, apoi la ora 9 și la ora 12. Între 6-12 se interzice folosirea oricărui aliment. Același procedeu se aplică la ora 13, la ora 16 și 19. Între 13-19 se interzice folosirea oricărui ali­ment.

* De trei ori pe zi, la 6.30, 13.30, 19.30 se ia o tabletă de Stamicin.

Masa se ia doar în intervalul de timp 12-13, apoi seara, după ora 20. Se face gargară: o lingură cu Mușețel la 250 ml apă fierbinte, apoi răcită. Se elimină din gură.

În timpul tratamentului nu folosiți niciun medi­ca­ment, laxativ, B-uri, vitamina C etc. Tratamentul pentru halenă, pentru creșterea imunității se va face după vindecarea candidozei.

* Halena (mirosul urât al gurii) va dispărea odată cu dispariția candidozei bucale.

Earl Mindell, în „Biblia vitaminelor”, prevede pentru halenă: Vitamina B3 (care acționează în B-complex, alături de B1, B2, B6, B12), 1 tabletă pe zi.

* Clorofilă, 1 tabletă, de trei ori pe zi.

* Acidofilus, 1 tabletă, de trei ori pe zi sau 1-2 linguri sub formă aromatizată.

* Zinc, 50 mg pe zi.

* Apă de gură „Floral” – Apicola sau 2 linguri Salvie/ Mentă/ Busuioc/ Roiniță/ Cimbrișor + 100 ml apă fierbinte, răcită.

* Tinctură de propolis 30%, 20-30 picături în 1/2 pahar cu apă, gargară, se elimină; Proposept, Apicola.

* 20 g Gălbenele + 10 g frunze Urzică Vie + 30 g Urzică Moartă + 20 g Coada-calului + 20 g Troscot. O linguriță amestec la 250 ml apă fier­binte, gargară, se elimină.

* Imunitate: Multivitamine cu multiminerale, primăvara și toamna: VitaMax (Centrum etc.), 1 tabletă pe zi, conține 23 vitamine + minerale. Calciu+Magneziu+Seleniu+Zinc, DoppelHerz – 1 tabletă pe zi; B complex, 1 tabletă pe zi.

* Afte – la nevoie, Aftibloc.

* Alimente interzise (3-6 luni): lapte, smântână, unt, caș, brânză fermentată, zahăr, miere, dulciuri, făină albă (pâine etc.), oțet, condimente, mezeluri, sucuri dulci din comerț, carbogazoase, cafea, ca­cao, alcool, cartofi, orez, migdale, alune, mezeluri de orice fel, afumături, carne grasă, prăjită.

* Alimente permise: Făină integrală (pâine etc.), mămăligă, legume de orice fel, carne de pui, curcan, pește – se pregătesc prin fierbere sau la cuptor, usturoi mult în mâncare sau înghițit fără a fi mestecat, 1-4 bucăți deodată, se­mințe de floarea-soarelui și de do­vleac, iaurt dietetic (apoi gargară), brânză de vaci (după ameliorarea candidozei și gargară), sucuri din legume/fructe, preparate în casă și băute imediat: să nu fie dulci, nici prea acre: morcovi + mere; sfeclă + mere + țelină; morcovi + mere + sfeclă + țelină; afine.

Multă sănătate!

Vă transmit alese gânduri de pre­țuire și de mulțumiri!

M. M. – Cluj

(Răspuns valabil și pentru MA­TILDA H., „Am dureri cau­zate de candidoza bucală”, F. AS nr. 1350)

„Ajutați-mă cu un remediu natural pentru cancer la colon” (Răspuns pentru DANIELA G. – Cluj-Napoca, F. AS nr. 1522)

Stimată doamnă, mergeți ur­gent și vă faceți colonoscopie, apoi căutați o cli­nică cu un chirurg specializat pe colon! Tratamentul naturist îl faceți după ce tumora a fost scoasă! Nu vă jucați cu colonul! Eu am fost operată în 2012, la vârsta de 52 de ani, la Spitalul Fundeni, de medicul Gabriel Mitulescu, și totul a decurs normal, fără alte complicații. În funcție de rezultat și de stadiul bolii, este posibil să faceți și citostatice! Nu vă fie teamă! Scoateți urgent proteina animală din ali­mentație! Credință în Bunul Dumnezeu și în sfinții Lui! Spovediți-vă și împărtășiți-vă înainte de a fi operată! Bunul Dumnezeu să vă ajute să treceți cu bine peste această încercare! Doamne ajută!

M. N. – Sinaia

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian