Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 8-14 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Soarele și Mercur în Rac ne adâncesc nevoia de-a ne simți conectați cu familia și îndeosebi cu trecutul. Ne face bine să depănăm povești despre momente din copilărie sau despre strămoșii noștri. Marte cel temperamental, recent intrat în zodia Tau­rului, nu se simte prea bine în acest semn, în care trebuie să-și controleze firea năvalnică și să se ocupe de chestiuni practice. Tot discuțiile cu cei din familie vă pot lămuri cu privire la felul în care puteți valorifica niște proprietăți, dar cu condiția să le purtați de luni încolo. În cea de-a doua parte a intervalului, Venus și Neptun vă pot face să uitați de treburile pe care le aveți și să puneți distracția pe primul plan. Fiți atenți în trafic și la ce consu­mați. Miercuri, când avem parte de Lună plină în Ca­pricorn, am face bine să ne cruțăm oasele, în spe­cial genunchii. Nu e o zi bună de mers la den­tist. În schimb, organismul dvs. asimilează ușor să­rurile minerale. Manichiura sau pedichiura făcută acum se realizează ușor și iese frumos. La serviciu sun­teți apreciați dacă dați dovadă de disciplină și rigu­rozitate. În familie, pot fi discutate și rezolvate probleme principiale, dar ne vine greu să ne deschidem emoțional.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt plini de entuziasm în weekend și pot face planuri grandioase pentru întreaga familie. Asigurați-vă însă dinainte dacă ei nu au cumva deja planuri proprii. Miercuri și joi se duce o luptă între dorința dvs. de-a vă distra pe cinste și obligațiile profesionale.

RACII sunt tentați să scoată albumele din dulap și să se adâncească în trecutul atât de drag inimii lor, și e o idee bună să o facă. Dar prietenii trag de dvs., iar ieșirile cu ei vă cad de asemenea bine. Miercuri e cazul să vă mobilizați și să ascultați problemele perechii.

BALANŢELE sau șefii lor sunt prinși de niște probleme profesionale de o oarecare anvergură. Acestea vă pot strica însă sfâr­șitul de săptămână, căci nu vă puteți nici odihni, nici nu le rezolvați.

CAPRICORNII discută cu partenerul des­pre chestiuni de familie pe final de săp­tămână, doar că nu prea reușesc să cadă de acord. Măcar se exprimă niște puncte de vedere, care pot fi clarificate odată cu Lu­na plină, când    puteți pune la punct anumite chestiuni de fond.

Semnele fixe:

TAURII nu fac acum mare distincție între dragostea familială și cea priete­neas­că, ceea ce are efecte bune asupra am­belor tipuri de relație. Și unii, și alții vă sprijină în ceea ce întreprindeți, cu condiția să nu vă lasați duși de impulsivitatea lui Marte în semnul dvs.

LEII preferă momente de intimitate petrecute în sânul familiei ieșirilor zgo­mo­toase în lume. Ocazional, vă cad bine scurte întrevederi cu prieteni. Verificați însă ce vă spun aceștia miercuri sau joi, căci s-ar putea să fie neadevăruri.

SCORPIONII se simt bine dacă sunt plecați cu familia la drum lung. Desco­pe­riți cu plăcere locuri și oameni noi. Rela­țiile de parteneriat pot să înceapă să scârțâie, deoa­re­ce partenerul dvs. insistă tot mai mult să ia de­ciziile. O discuție rezonabilă poate avea loc miercuri.

VĂRSĂTORII încep să se preocupe de niște chestiuni casnice sau familiale, dar pot întâmpina opoziție din partea unui bărbat tânăr. Nu forțați lucrurile, situația se poate relaxa pe miercuri-joi. Tot miercuri, vă sfătuim să fiți reținuți față de femei.

Semnele mutabile:

GEMENII, însuflețiți de micul benefic Venus în semnul lor, se înțeleg cu toată lumea. Venus fiind și patroana banilor, pu­teți întâlni persoane dispuse să se lanseze în afa­ceri cu dvs.

FECIOARELE care au de lămurit niște probleme emoționale legate de copiii lor, de persoana iubită sau de un demers cre­ativ, vor reuși să ajungă la niște concluzii în preajma Lunii noi de miercuri. Vă ajută să vă consultați cu prietenii.

SĂGETĂTORII au dificultăți să-i facă pe prieteni să le accepte copiii sau persoana iubită. E mai bine ca cele două părți să nu se întâlnească pe final de săptămână. În cuplurile stabile în schimb domnește tandrețea.

PEŞTII care s-au lansat într-un proiect mai amplu n-ar trebui să se apuce să chel­tu­iască banii rezultați înainte ca ei să intre în cont. Mai bine ghidați-vă după sfaturile unor amici bărbați.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian