Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 15-21 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Venus în Gemeni ne dă până luni impulsul de a ne distra alături de amici, fiind spon­tani și jucăuși. Mai apoi ne vine mai ușor să ne exprimăm și să pri­mim afecțiunea din partea celor din familie. Ne place să gătim acasă și să împărtășim bunătățile cu alții. Miercuri, avem nevoie de tactul venusian pen­tru a evi­ta anumite subiecte legate de strămoși, bani sau moșteniri, care ar putea tulbura această armo­nie. Ur­măriți, totuși, ce atitudine ia fiecare dintre partici­pan­­ții la o asemenea discuție, pentru a vă da seama de even­tuale sentimente ascunse, care pot ieși la su­prafață cu această ocazie. De miercuri, Mercur trece în Leu și asta ne face mai preocupați de noi înșine. Suntem mai puțin empatici și înțelegători cu cei din jur și dorim să ne evidențiem prin însușirile creative. E bine să încercăm să ne punem în valoare și să rămânem realiști în pri­vința așteptărilor. Des­tinul are o manieră aparte de-a ne confrunta cu ches­tiuni care implică prietenii și banii, putând im­plica ocazii de câștig, la care nu ne-am fi gândit, ori, dimpotrivă, să ne facă să suferim consecințele fap­tului că ne-am lăsat atrași de o cu­noștință, într-o aventură bănească.

Semnele cardinale:

BERBECII sunt tare prinși de chestiuni do­mestice. Poate într-atât, încât la începu­tul săptămânii neglijați niște obligații pro­fesionale, ceea ce nu ar fi de dorit. De miercuri în­cepeți să găsiți soluții creative în interacțiunea cu copiii sau în gesturile romantice din relație.

RACII se simt tot mai bine în carapacea lor, care ascunde un suflet sensibil. Venus vă ajută, la începutul săptămânii, să pri­miți corect observațiile făcute de parte­nerul de cuplu sau de afaceri, înțelegând că nu este vorba de o critică distructivă, ci de adevărul acestuia.

BALANŢELE care s-au implicat cu pa­siune într-un proiect profesional ce se poa­te solda cu un progres în carieră observă, de marți, că pot duce și o viață socială. Ac­ceptați deci invitațiile prietenilor. Fiți însă prudenți, dacă aceștia vă propun afaceri.

CAPRICORNII aflați într-o relație de parteneriat simt că persoana respectivă le acordă toată atenția și multă afecțiune. Abțineți-vă deci să o taxați, în­cepând de luni, pentru eventuale greșeli comise hăt, în urmă.   

Semnele fixe:

TAURII, încăpățânați sau tenace, după caz, se pot trezi în situații ciudate din pricina prietenilor. Poate fi o lecție de adaptabilitate neplăcută, dar utilă. Alți prieteni, în schimb, vă pot consola. De marți, vă puteți dedica unor chestiuni domestice, mărunte, dar necesare.

LEII trec în continuare printr-o perioa­dă în care îi pot pune pe alții înaintea lor. Vă puteți implica cu succes într-un proiect umanitar sau puteți sprijini pe cineva din familie. Nu vă neglijați însă îndatoririle profesionale. SCORPIONII nu prea mai știu cum să-și trateze partenerul de cuplu sau de afaceri. Acesta poate avea reacții pe care nici el însuși nu le pricepe. Dacă e cumva cu putință, plecați în străinătate sau într-un mediu complet diferit de cel actual, vă va ajuta să vă regăsiți.

VĂRSĂTORII sunt predispuși să se îndrăgos­teas­că, mai ales în weekend. Sau să se reîndrăgos­tească de cineva din tre­cut. Probabil că even­tualele dvs. rezerve sunt neînteme­iate. Persoana respectivă va reuși să comunice deschis cu dvs., cu începere de marți.

Semnele mutabile:

GEMENII se lasă în voia distracțiilor până luni inclusiv, sub influența micului benefic Venus în semnul lor. Dar dacă între timp le-ați lăsat pe cap niște chestiuni de serviciu unor colegi fără să-i avertizați, ei vă vor ține minte. FECIOARELE nu trec prin cea mai bună perioadă în privința drumurilor lungi sau studiilor. Deci nu plecați și nu vă chinuiți să vă concentrați. Frecventați în schimb cercurile pri­etenilor. Ei vă vor transmite o stare de bine și de echilibru mai ales de marți încolo.

SĂGETĂTORII sunt prinși și încântați de o relație amoroasă expansivă sau de ap­titudinile deosebite pe care le dovedesc odras­lele lor. Puteți avea dvs. înșivă o perioadă de cre­ativitate sporită. Vă înțelegeți atât de bine cu echi­pa de la serviciu, încât cineva începe să vă invidieze.

PEŞTII petrec momente relaxante în sâ­nul familiei, în special sâmbătă și dumi­ni­că nu vă puteți simți mai bine în altă parte. Cu toate acestea, în viața celor mai mulți din­tre dvs. se desfășoară și o poveste de dragoste care ar putea trece pe primul loc, de marți. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian