Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 22-28 iulie

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Soarele intră vineri în semnul pe care-l guver­nează: cel al Leului. Deoarece această zodie are de-a face cu nevoia de vizibilitate, de mondenitate și de atenție, cel mai bine e să petrecem weekend-ul în lume, socializând. Petrecerile familiale se anunță de asemenea reușite, după cum ne promite Venus în Rac. Mercur în Leu ne ajută să fim crea­tivi în comu­nicare, pornind de la chestiunile prac­tice, cum ar fi tratative sau negocieri legate de do­meniul financiar sau să ne exprimăm ideile cu mân­drie. Riscul e să depășim cadrul modestiei firești și să nu acordăm suficientă atenție detaliilor. Luna nouă se petrece tot în Leu, în seara zilei de joi. Ea ne poate elibera de multe frici și insecurități, inspirându-ne curajul de a ne avânta în proiecte îndrăznețe. Aceeași Lună nouă ne afectează percepția căldurii, la care reac­ționăm mai intens ca de obicei. Persoanele predis­puse la alergii ar trebui să fie deosebit de atente la stimulii declanșatori, precum și la alimentație. Un alt efect al acestei lunații este intensificarea emo­țiilor în relațiile de iubire, putând stârni pasiu­ne, dar și gelozie. Din punct de vedere profesional, Luna nouă în Leu ne întărește încre­de­rea în forțele noas­tre, mai ales dacă ac­tivăm în vânzări sau în mar­keting. Poate apărea însă o ten­dință de aro­ganță. Imprevizibilul Uranus în conjuncție cu Nodul Nord, esența des­tinului, ne poate confrunta cu situații com­plet ne­așteptate, ce se pot materializa în viața noas­tră prin intermediul prietenilor.

Semnele cardinale:

BERBECII își dau drumul la creativitate. Cei care-și doresc un copil au toate șan­sele să conceapă o odraslă talentată. Cân­tăriți bine propunerile neașteptate de câștig venite din partea prietenilor.

RACII trăiesc în armonie cu micul bene­fic Venus în semnul lor. Unde mai puneți că planetele din Leu, precum și Luna nouă vă pot mări șansele de câștig. După Luna nouă din Leu, de joi, vă puteți lansa chiar într-un proiect mai amplu, provocator, dar fezabil.

BALANŢELE sunt în relații deosebit de bune cu șefii sau cu autoritățile. Aceștia vă apreciază și nu ezită să vă pună la dispo­ziție din resursele lor. Prietenii vă întăresc, cu vorba și cu fapta, încrederea în capacitățile dvs.

CAPRICORNII, mai ales cei născuți în cel de-al doilea decan, pot trezi sau dez­volta o pasiune față de cineva neobiș­nuit. Cuplurile stabile stau sub semnul lui Venus, de a cărei prezență beneficiază și asocierile.

Semnele fixe:

TAURII se confruntă cu destinul. Dat fiind că sunteți firi deosebit de conser­va­toare, s-ar putea ca până și evenimentele surprin­ză­toare pozitive să vă dea peste cap. Cei din anturaj vă pot ajuta să vă orientați.

LEII își transmit ideile cu exuberanță și aplomb, calități subliniate de intrarea Soarelui în semnul lor, vineri. Parcurgeți o etapă plină de avânt, dar fiți pregătiți să tăiați din coada vulpii, dacă va fi cazul. Fiți pregătiți să vă adaptați schimbărilor bruște de atitudine ale șefilor.

SCORPIONII care au ales să plece la drum lung, în vacanță, se simt cum nu se poate mai bine. Perechea dvs. ar putea tre­ce însă prin momente ciudate, eventual să aibă ati­tudini imprevizibile. Cei rămași pe metereze reușesc să rezolve creativ sarcinile încredințate de șefi.

VĂRSĂTORII sunt încă rezervați față de ceea ce le spune partenerul de cu­plu ori de afaceri. Ideile acestora vi se pot părea trase de păr. În privința sănătății, vă aflați sub ocrotirea lui Venus.

Semnele mutabile:

GEMENII au nevoie de discreție. De re­gulă citiți oamenii corect, dar în această con­junctură tendința dvs. este de a vă încre­dința secretele fix cui nu trebuie. Cei de la care e bine să primiți sfaturi sunt apropiații: rudele sau amicii.

FECIOARELE se pot angrena în acțiuni umanitare sau pot ajuta persoane aflate la ananghie. Există chiar pericolul de a exa­gera cu binele. E cazul să faceți un pas înapoi, dacă cei sprijiniți încep să aibă pretenții.

SĂGETĂTORII care au prea multe aș­tep­­­­tări din partea unui proiect creativ, a unui copil sau a unei povești romantice, în­cep să-și dea seama de anumite limitări. Dvs. per­sonal însă câștigați cu ușurință mai mult prestigiu.

PEŞTII care au demarat un proiect fi­nanciar nou către mijlocul lui mai încep să înțeleagă cât se pot întinde. Încetinirea poate fi tem­porară, cu condiția să nu forțați lucrurile acum.    Aveți gri­jă, joi, de coloană și inimă. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian