Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

Zodiac – Săptămâna 5-11 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Încetul cu încetul, efectul aspectelor turbulente și dure de la începutul lunii începe să se risipească. Mercur, proaspăt intrat în Fecioară, ne ajută să pu­nem lucrurile în perspectivă, să căutăm soluții prac­tice, de bun simț și să nu ne repezim la soluții hei­ru­piste, în special în privința chestiunilor de sănătate sau legate de situația la locul de muncă. Luni e o zi deosebit de dificilă, din acest punct de vedere. E cazul să respectăm cu strictețe regulile de protecție a muncii și să fim prudenți cu privire la orice ac­tivitate ce presupune mânuirea unor obiecte meta­lice tăioase. Pentru că suntem nervoși, e cazul să pre­­întâmpinăm situațiile de conflict, care pot dege­nera lesne. Riscul de accidente se referă mai ales la cir­culația arterială și oase. Soarele în Leu se ceartă cu Uranus în Taur, ceea ce poate avea de asemenea re­percusiuni asupra sănătății, îndeosebi asupra ce­lor cu probleme cardiace, ale coloanei ori vizând seg­­mentul gambă-gleznă. Uranus cel rebel se opune din străfunduri oricărei constrângeri venite din par­tea au­torității, ceea ce se poate lăsa cu demisii sau dări afa­ră. Și anumite relații de prietenie se pot sfârși brusc, dacă o persoană implicată trece printr-o criză de vanitate. Tandemul armonios Venus în Rac – Mar­te în Taur îndulcește însă întrucâtva manifes­tările ex­treme.

Semnele cardinale:

BERBECII nu trebuie să ia în calcul so­luții radicale, pentru a rezolva o chestiune bănească. Speculațiile pot fi dezastruoase, în special miercuri și joi. Discutați mai degrabă cu cei din familie, cu care puteți face treabă bună. Și cu colaboratorii comunicați eficient și la obiect.

RACII au de profitat în urma timpului petrecut cu prietenii. Nu vă supărați pe cei care vă spun adevăruri fără menajamente. Luați-le sfaturile în serios. Însă nu vă asociați în afaceri cu ei și nici nu încercați să transformați prietenia într-o legătură pasională ascunsă.

BALANŢELE sunt preocupate de carieră și investesc multă energie în această di­recție. Dacă doriți să faceți progrese, e nevoie să depășiți tentația unei aventuri fulgerătoare sau a unei speculații necugetate, ce v-ar putea afecta prestigiul. Nu încredințați altora secretele dvs.

CAPRICORNII sunt afectați de acțiunile copiilor lor, care-i pot pune la cheltuieli neașteptate, sau de persoana iubită, pusă de asemenea pe irosit banii. Partenerul de cuplu ori de afaceri vă poate veni în ajutor.

Semnele fixe:

TAURII sunt nemulțumiți de toate cele. Nu vă impacientați ușor, dar acum vă pierdeți brusc răbdarea. Vă calcă pe nervi și cei de-acasă, și șefii. Doar copiii ori ieșirile cu amicele reușesc să vă mai liniștească.

LEII au de-a face de multă vreme cu un partener de cuplu ori de afaceri distant și sever. Soarele în semnul dvs. nu vă mai permite să fiți puși la punct, iar ripostele dvs. devin tot mai dese. Și șefii vă calcă pe nervi, iar aici e cazul să vă gândiți dacă mai puteți lucra cu ei.

SCORPIONII au nevoie de imens de multă răbdare cu un partener, de cuplu ori de afaceri, care devine din ce în ce mai ne­rezonabil. Efectuați un examen de conștiință, iar dacă nu vă găsiți vreo vină, puneți punct.

VĂRSĂTORII sunt încărcați de ne­mul­țumiri vechi, dar pe care au tot în­cer­cat să le reprime. Dacă o țineți așa, ener­gia acumulată ar putea duce la accidente vizând oa­sele sau capul. Mai bine faceți efortul de-a vă ex­prima nemulțumirile, mai ales față de familie.

Semnele mutabile:

GEMENII au multe de întreprins îm­pre­ună cu familia, treabă prin casă ori cu puștimea. Chiar dacă e obositor, vă face bine. Fe­riți-vă însă de eforturi excesive, în special luni, căci vă puteți accidenta în zona picioarelor (gambe, glezne) ori a capului.

FECIOARELE se simt bine cu Mercur în semnul lor, comunicați cu naturalețe și vă puneți în valoare inteligența. Dacă sunteți la drum lung, fiți cât se poate de atenți cum șofați, luni, iar dacă vă supără un prieten, nu dați replici dure.

SĂGETĂTORII trec printr-un proces de ajustare a planurilor creative. Acesta poate fi enervant, inițial, dar e necesar. Discuțiile cu șefii pot fi edificatoare în privința viitorului dvs. pro­fesional.

PEŞTII au parte de un partener de cuplu ori de afaceri deosebit de comunicativ, care poate veni cu idei interesante. În toată pe­rioa­da aceasta e bine să fiți cât mai atenți la șofat. O po­veste de amor se dezvoltă frumos. TANA ROŞCA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian