Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„La 31 de ani, am insuficiență renală cronică”

Foto: Shutterstock

Am 31 de ani și am fost diagnosticat cu insu­ficiență renală cronică. Fac două ședințe de dia­liză pe săptămână, în așteptarea unui trans­plant. Vă rog să îmi recomandați tratamente natu­riste care mi-ar putea reda funcțio­nalitatea rini­chilor. Mă gândesc că poate face Dumnezeu o minune și nu mai trebuie să fac transplant renal. Vă mul­țumesc!

ALEX T.

„Ce pot face pentru a împiedica recidiva cancerului amigdalian?

Stimată redacție, acum patru ani am fost diag­nosticată cu carcinom spi­nocelular la amigdala stângă. Am făcut ședințe de cobaltoterapie și totul a fost bine, până acum o lună, când am început să simt nu durere, ci mai mult o „jenă” la amigdala dreaptă. Ce pot face pentru a împiedica reci­diva cancerului amigdalian? Îi rog pe specialiștii revistei și pe cititorii care s-au confruntat cu această afecțiune să mă ajute cu un tratament naturist. Cu mulțumiri,

DIANA S. – Brăila

„La un an după AVC, îmi amorțește toată partea stângă”

În urmă cu un an am suferit un ac­cident vascular ischemic de trunchi cerebral (pontin). Am avut paralizie pe partea dreaptă. În ur­ma tratamentelor și a recuperării, mi-am revenit destul de bine, do­vadă faptul că scriu destul de ușor această scrisoare. Problema mea acută este alta: mi-a apărut o amor­țeală pe toată partea stângă a corpului. Am repetat investigațiile (RMN la cap, la coloană, CT etc.). Toate sunt în limite normale. Vă rog să publicați scrisoarea și să mă ajutați cu un sfat, dacă s-a con­fruntat cineva cu o problemă ase­mănătoare, sau dacă specialiștii revistei ar putea să mă ajute. Vă mulțumesc!

F. V. -– Baia Mare

„Am fost infectat cu stafilococ auriu, Klebsiella și Proteus”

Am 78 de ani și în 2020, în urma unei operații de bazin, am fost infectat în spital cu stafilo­coc auriu, Klebsiella și Proteus mirabilis. Mi s-au administrat antibiotice luni de zile, am trecut prin aproximativ 20 de intervenții chi­rurgicale, dar fără rezultat. Infecția nu este anihi­lată și depind de un vacuum. Îi rog pe cititorii revistei să mă ajute cu sfaturi.

Felicitări d-lui Ion Longin Popescu pentru ru­brica „Sub lupă” și tuturor mem­brilor redacției.

D. B. – București

„Ajutați-mi tatăl să scape de chinurile provocate de adenomul de prostată!”

Chinurile pe care tatăl meu le are din cauza urinărilor dese, usturimilor, câteodată durerilor, și nopților nedormite m-au făcut să apelez la cititorii dumnea­voas­tră. Credeți că mă poate ajuta ci­neva să găsesc un tra­tament natural be­nefic pentru ade­nomul de prostată? Aștept cu nerăbdare un răspuns ajutător, ca să-i ușurez nopțile tatălui meu !

Vasilica A. – Pitești

(Pentru aceeași pro­blemă de să­nătate solicită ajutor și Lucian N. din Curtea de Argeș)

„Sufăr de rinichi polichistici”

Pentru că am suferit o colică renală, acum pa­tru ani am ajuns la Urgență. Atunci am fost diag­nosticată cu rinichi polichistici. Între timp, am urmat mai multe tratamente, însă nu sunt mulțu­mită de evoluția bolii. Am văzut câți oameni își găsesc vindecarea prin interme­diul spe­cialiștilor cu care colabo­rați și mi-am zis să încerc și eu. Poate îmi va reco­manda cineva un tratament care să dea rezulta­te. Vă mulțumesc.

MIOARA F. – București

„Fisura anală îmi dă dureri de nesuportat”

Dragi cititori, am nevoie ur­gent de un remediu pentru o fisură anală care îmi dă dureri de nesu­portat. În prezent, fac tratament cu un unguent, dar nu văd niciun re­zultat. Nu pot nici să merg, nici să mă așez, singura poziție în care nu simt durere este când stau în pat așezat în genunchi și cu fruntea pe pernă. Vă rog să-mi dați un răs­puns, să mă sfătuiți ce ar fi de fă­cut. Mulțumesc anticipat!

VASILE D.

„Nu reușesc să scap de peladă”

Vă scriu cu rugămintea să-mi re­comandați un tra­ta­ment pentru pe­la­dă. Menționez că pri­ma „poieniță” mi-a apărut când aveam 14 ani. Câțiva ani nu am avut pro­bleme, însă de la vâr­sta de 20 de ani îmi tot apare câte o zonă fără păr, cât o monedă de 50 de bani. Mă tratez cu Alopexy, îmi crește păr în locul res­pec­tiv, dar după puțin timp „poienița” apare în altă parte. Dați-mi vă rog un re­me­diu. Mul­țu­mesc!

DRAGOȘ B.

„Am dureri de genunchi. Argila ALGO ar putea da rezultate?”

Mă numesc Eugenia, am 73 de ani și sunt o fidelă cititoare a revistelor dvs. Am aflat din ele multe leacuri cu care mi-am rezolvat de-a lungul anilor mai multe probleme de sănătate. Cel mai mult m-a uimit miraculoasa argilă ALGO a d-lui ing. Mircea Bocan. Nu-mi lipsește din casă de când am descoperit-o. De un an, am probleme cu genunchii: am dureri, dar nu foarte mari, și pro­bleme de mobilitate. Cel mai greu îmi este să mă ridic de pe scaun. Argila ar putea fi benefică și în acest caz? Îl rog pe d-l Bocan să-mi dea un sfat. Vă mul­țu­mesc!

EUGENIA C. – Piatra-Neamț

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian