Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

ZODIAC – Săptămâna 19-25 august

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

În fine, avem parte de zile mai relaxate, cu toate că, ocazional, evenimente surprinzătoare ne întorc pe dos ritmul vieții cotidiene. Comunicarea este mar­cată de îmbinarea dintre luciditate și intensitate, ge­ne­rată de Marte în Fecioară și Pluton în Ca­pri­corn. Acest aspect ne ajută să ne facem ordine în ches­ti­unile financiare, oricât de complexe ar fi aces­tea, să aflăm secretele altora sau să cercetăm în pro­funzime anumite subiecte. Vineri și sâmbătă, intem­pes­tivul Mar­te încearcă să ne grăbească să acțio­năm, dar dacă rezistăm până duminică, câștigăm mai multă obiectivitate, căci el intră în Gemeni, zo­die de aer, obiectivă și detașată. Aici el se simte mai bine decât în Taur, unde, astrologic vorbind, a fost „în exil”. Influența sa se resimte sub forma unei apetențe crescute pentru mișcare. Avem mai multă eficiență în rezolvarea chestiunilor administrative. Ne lansăm cu șanse de reușită în dezbateri ce presu­pun inteli­gență și atenție distributivă. Sportivii bene­ficiază de reflexe excelente. Le spunem „La mulți ani!” Fe­cioa­relor, începând de marți, când Soa­rele intră în semnul lor. Uranus în Taur se pre­gătește să intre în mișcare retrogradă, ceea ce ar pu­tea aduce la suprafață niște probleme vizând prieteniile și banii.

Semnele cardinale:

BERBECII n-ar trebui să adreseze în weekend problemele financiare pe care le au cu prietenii. Așteptați până duminică, după care veți pune problema cu mai mult tact. Relațiile cu colaboratorii merg ca unse. Miercuri e preferabil să nu vă implicați în chestiuni bănești.

RACII ar trebui să fie atenți, la sfârșit de săptămână, cum se comportă cu bărbații tineri din cercul lor de prieteni. Dacă îi ofen­sați cumva, ei se pot transforma în dușmani as­cunși. Cu cei cu care vă intersectați în viața de zi cu zi vă înțelegeți, în schimb, tot mai bine.

BALANŢELE au motive să se bucure de intrarea lui Marte în Gemeni. Asta vă asi­gură vizibilitate, precum și acel prestigiu pe care îl oferă abilitățile intelectuale. E drept că unii tineri pot ajunge să vă invidieze.   

CAPRICORNILOR le vine mai ușor să își manifeste emoțiile. Asta vă poate atra­ge o poveste de iubire intensă ori trăiri spirituale. Călătoriile, mai ales cele cu iz cultural, vă pot deschide noi orizonturi.

Semnele fixe:

TAURII scapă de o presiune mare, când Marte le părăsește semnul și anume duminică. Dar până atunci vă poate veni greu să vă re­țineți niște porniri agresive. Femeile din familie sunt cele care vă pot calma. Un flirt se poate trans­forma într-o adevărată relație, de marți încolo.

LEII se simt bine, însoțiți de micul be­nefic Venus, deși vineri și sâmbătă pacea poate să vă fie tulburată de niște probleme profesionale. De duminică încolo, șefii devin mai rezonabili.   

SCORPIONII se înțeleg bine cu șefii, iar unii pot fi promovați. În sensul acesta puteți primi sfaturi excelente de la cei din anturaj. De luni, sunteți mai exigenți cu colaboratorii dvs. Aveți nevoie de răbdare cu jumătatea dvs., căci e cam sucită, mai ales joi.

VĂRSĂTORII se înțeleg mai bine cu partenerul de cuplu ori de afaceri, iar me­ritul este al acestora din urmă. Vineri și sâmbătă e bine să vă feriți de dispute cu bărbații din familie. Începând de duminică, burlacii se pot îndră­gosti pasional sau pot concepe un    copil.

Semnele mutabile:

GEMENII sunt stresați, sâmbătă și du­minică. De astă dată, nu e recomandabil să vă debarasați de tensiuni prin sport, căci există pe­ricol de accidente. Țineți-vă de asemenea departe de foc.

FECIOARELE sunt în formă, cu Mercur însoțit de marți și de Soare în semnul lor. Energia fizică e acompaniată de ascuțime mentală. La muncă deveniți mai ambițioși, dar lu­crați bine singuri, nu în echipă.    Fiți atenți la condus mai ales joi și nu vă expuneți public opiniile.

SĂGETĂTORII își doresc să acumuleze experiențe noi călătorind, citind ori mer­gând la spectacole interesante. Dar va fi greu de ales între aceste activități și oportunitățile ce vi se ivesc în carieră. Mai ales o propunere ce apa­re miercuri pare a fi de nerefuzat.

PEŞTII se simt bine fizic, unii reușeasc să slă­bească, alții să își amelioreze proble­mele legate de ficat și pancreas. Perechea devine mai vorbăreață și mai energică, de marți. Băr­bați din familie devin autoritari, de duminică. Mare atenție la volan, mai ales joi.                    

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian