Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„M-am operat la un picior și rana nu se vindecă” (Răspuns pentru MARIUS, F. AS nr. 1383)

Foto: Shutterstock

Soțul meu, în urma unei operații de rinichi, a făcut o infecție și s-a produs o necroză. După doi ani de la intervenția chirurgicală, rana încă nu era închisă și începuse să miroasă a putred. Într-una din zile, am citit în ziarul „Formula AS” că ar exista un centru naturist în București, Cabinetul „Lacrima Naturii”, tel. 0744/87.01.94, la care apelează mulți bolnavi cu diferite boli grave. Am sunat și eu, și am întrebat dacă soțul meu poate fi ajutat. I s-a reco­mandat tratament extern și intern și credeți-mă că, după două săptămâni, rana a început să se vindece, iar după o lună necroza a cedat și rana s-a vindecat. Dacă eu nu citeam de acest cabinet, nu știu cât mai putea rezista soțul meu, cu o infecție așa de urâtă.

Vă mulțumesc că existați și dacă doriți infor­mații, puteți să îmi scrieți la adresa de e-mail: [email protected].

Cu drag,

ELISA

„Bunicul are adenocarcinom de prostată și recidive pulmonare” (Răspuns pentru GEORGIANA – Tulcea, F. AS nr. 1493)

Stimată redacție, vă rog să le transmiteți citito­rilor interesați tratamentul pe care îl urmează tatăl meu de vreo doi ani pentru prostată, pe lângă cel indicat de medic, cu rezultate care, efectiv, au uimit. Piesa de bază în acest tratament e vitamina B17 capsule, care curăță organismul de toate celu­lele modificate cancerigen. Se ia trei luni, fără întrerupere. Am aflat despre ea acum vreo patru ani, când în SUA au fost făcute nume­roase teste pentru a se permite utilizarea ei. Se pare că din rațiuni economice, s-a interzis vânzarea acestei vitamine, sub pretextul că ar dăuna, deși nu-i decât o vita­mină scoasă din sâm­burele de caisă. Face minuni. Tatăl meu o ia de vreo doi ani aproape continuu, împreună cu alte produse naturiste de susținere. Nu mai are nimic. Nici dureri, nici compli­cații, nici nu s-a operat. Tratamen­tul naturist de com­pletare este cu: Palmier pitic capsule, drojdie de bere capsule, tinctură de Ghimpe, tinctură de Pufuliță, Prostato Fort („Cosmopharm”) – toate conform prospectului. În plus, lăptișor de matcă, polen, păstură – câte o lin­guriță, dimineața, pe stomacul gol. Eu îi mulțumesc lui Dum­nezeu că n-am văzut articolele care apar pe internet, multe contra vitaminei B17, menite parcă să sperie oa­menii, că nu știu ce aș fi făcut dacă le citeam. Între timp, tratamentul s-a autorizat și în România, iar rezul­tatele sunt spectaculoase, în cazul tatălui meu, medicul a rămas stupefiat de modificarea în bine. Tratamentul fiecărei forme de cancer, pe lângă Vitamina B17, trebuie susținut de tratamente natu­riste pentru fiecare organ în parte, plus tratamentul medicului specialist. Pentru binele celor ce au nevoie, vă sugerez să publicați articole ample în „Formula AS”, ca să știe cei ce au nevoie că se pot vindeca.

Vă mulțumesc!

ELENA G.

(Răspuns valabil și pentru VIOREL P. – Ilfov, „După chimioterapie, îmi amorțesc tălpile și nu am echilibru”, F. AS nr. 1493, și MIRCEA F., „Am tumoră de glandă parotidă”, F. AS nr. 1493)

„Pot scăpa de chist renal fără operație?” (Răspuns pentru VASILE L., F. AS nr. 1512)

Dacă chistul renal ajunge la 7 cm, trebuie operat. Eu m-am vindecat cu tratamentul d-lui conferențiar dr. Braticevia Bogdan, de la spitalul Panduri – Urologie „Dr. Th. Burghele”, tel. 021/410.69.10. Chistul de pe rinichi mi-a scăzut. Sănătate!

ELENA

„Ajutați-mă cu un remediu natural pentru adenocarcinom de prostată” (Răspuns pentru DUMITRU I. – București, F. AS nr. 1520)

În urmă cu 3 ani, tatăl meu a fost diagnosticat tot cu adenocarcinom de prostată. Suferințe peste suferințe, mers permanent la medic, la analize, mul­tiple tratamente făcute dar în zadar, fără rezultate. Până când, tot în revista „Formula AS”, am văzut un articol despre produsele naturiste Celforce și Digestton, pe care le-am comandat la tel. 0747/17.01.22. Am obținut informații prețioase, modul de administrare și alte produse pe care tatăl meu le consumă în prezent. Este sănătos, a scăpat de dureri urinare frecvente, dureroase și cu sânge. Acum are poftă de mâncare, poate dormi liniștit noaptea, iar analizele sunt în parametri normali.

Vă recomand cu mare încredere aceste produse minunate care, cu răbdare, vă vor ajuta să scăpați de acest adenocarcinom de prostată.

ADINA V. – Ploiești

„Băiețelul meu are neurodermită” (Răspuns pentru LUMINIȚA S. – Drobeta Turnu-Severin, F. AS nr. 1527)

Luați cât mai repede și cu încre­dere legătura cu d-l farmacist Ion Bobaru, de la farmacia Faltis din Brăila. Are multe preparate și loțiuni făcute chiar de dânsul, din plante, inclusiv pentru dermatită atopică. Eu le-am folosit cu succes. Apelați cu în­credere! Telefonul farmaciei Faltis este 0239/61.59.31, 0749/04.26.61, sau e-mail: [email protected]

OANA N. – Deva

„Fisura anală îmi dă dureri de nesuportat” (Răspuns pentru VASILE D., F. AS nr. 1530)

Și mama mea s-a confruntat cu o astfel de problemă și s-a rezolvat cu Fluocinolon N, aplicat de două ori pe zi, după igiena locală. A în­cer­cat mai multe tratamente, dar ăsta a fost singurul care a func­țio­nat. Sănătate!

O. C.

„Nevasta mea umblă mai mult beată” (Răspuns pentru D. T. – jud. Gorj, F. AS nr. 1531)

Așa cum spunea Maria Treben, contra patimii beției se toarnă un litru de apă clocotită peste un pumn de Cim­bru, se aco­peră și se lasă două mi­nute în repaus. Ceaiul se pune în­tr-un termos și se ad­ministrează ce­lui în cauză câte o lingură, la fie­care sfert de oră. Ur­mează gre­țuri, vărsături, pur­­gație și urinări pu­ternice, va­luri de sudoare, o mare pof­tă de mâncare și senzație de se­te. În caz de recidive, care la înce­put sunt ine­vi­ta­bile, iar mai târziu tot mai rare, cura se repetă.

ALEXANDRA

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian