Intra aici pe site ul vechi "Formula AS"

„Sufăr de tulburare anxioasă paroxistică” (Răspuns pentru N. I., F. AS nr. 1108)

Foto: Shutterstock

Și eu m-am luptat cu astfel de probleme, numai că si­tu­ația mea a fost ceva mai complexă și mai dramatică. În plus, eram în pragul a tot felul de boli, din cauza imu­ni­tă­ții extrem de scăzute. Xanax-ul e foarte bun, dar e pre­fe­rabil să nu ți-l faci „prieten” permanent. Eu am folo­sit combinația foarte efici­entă a două metode:

* Sfântul Maslu în fiecare vineri, cu ținerea zilelor de post după religia ortodoxă (este o boală a disfuncțiilor energetice și se re­zol­vă în primul rând pe plan mental și spiritual).

* Tra­ta­ment naturist cu Aloe vera Gel, ceaiul din Aloe vera și Ly­cium Plus. Sunt produse pe care le găsiți pe internet. Rezultatele sunt ex­tra­­ordinare. După un tratament de numai 5 luni, am avut surpri­za plăcută să constat că mi-am rezol­vat nu numai problema de bază, dar am scăpat și de ce­le­lalte boli și beteșuguri (printre care claustrofobia). De atunci, nici măcar o răceală n-am mai avut. Nevroza an­xioasă a devenit doar o amin­tire urâtă. Din­tr-o dată constați că viața e frumoasă, te bucuri de fie­ca­re zi, de tot ceea ce te înconjoară, nu te mai temi de ni­mic, iar echilibrul, opti­mis­mul și pacea sufletească de­vin stările tale per­manen­te și firești. Încearcă și nu vei re­gre­ta. Îți trebuie doar per­­se­verență (trata­menul nu tre­buie întrerupt nici mă­car o zi, altfel trebuie luat de la ca­­păt) și, nu în ulti­mul rând, mare credință în Dum­ne­zeu. Sunt sigură că te vei însă­nătoși pe deplin, întrucât acest tratament îi vindecă chiar și pe cei cu tumori can­ce­roase.

MAGDA D.

„Fiica mea, la doar 16 ani, are tuberculoză” (Răspuns pentru ȘTEFANIA – jud. Dolj, F. AS nr. 1420)

Pentru maladiile pulmonare, con­sumați zilnic cel pu­țin 1 l de borș preparat în casă (din tărâțe de grâu), în care adăugați la preparare și 2-3 sfecle roșii date pe răză­toa­rea mare – este cel mai bun me­­dica­ment naturist, ca­pa­bil să refacă în­tre­gul țesut bolnav al plămânilor. Să nu vă lip­seas­că din casă mierea de albine po­li­floră, în care adăugați o ră­dă­cină de hrean rasă pe ră­ză­toa­rea mică – vă ajută să ex­pec­to­rați secrețiile acumulate în bron­hii. Con­­sumați slănină de porc afumată și multă ceapă. Nu ne­glijați borșul, în câteva luni veți fi vin­de­­cată de această boală care încă face ravagii. Vă do­resc multă sănătate!

MARIANA – jud. Alba

„Caut un leac pentru bronșită astmatiformă” (Răspuns pentru S. D. – București, F. AS nr. 1469)

Cazurile de bronșită astmati­for­mă sunt provo­cate de o infecție vi­rală, bacteriană sau de alergii. Bronhiile se infla­mează, iar cilii (perii mici), care căptușesc tractul respirator paralizează. Mucusul se acumulează și vă face să tușiți puternic, să pre­zentați dureri, disp­nee, respirație șuierătoare, trans­pirații, frisoane, oboseală sau febră. Bronșita ast­matiformă o căpă­tăm când lucrăm într-un mediu toxic. Ea este pro­vocată și de fumat sau când ne ex­punem timp în­delungat la praf.

* Pentru tratarea acestei boli faceți inhalații cu aburi. Fierbeți apă într-un vas, apoi adăugați câteva picături de ulei de Eucalipt, de Pin, de Mentă (alter­nativ). Acestea ajută la înmuierea mucusului din căile respiratorii blocate, având și unele pro­prietăți bacteriene. Consumați ceaiuri din urmă­toarele plante: Cimbru de grădină sau Cimbrișor de câmp, Lumânărică, Plămânărică, Nalbă mare, Roiniță, Echinacea. Fierbeți o cană de 250 ml apă și când clo­cotește adăugați o linguriță de plantă. Lăsați să se infuzeze 10 minute. Beți câte 3 căni pe zi. Con­sumați multă miere polifloră, în care adăugați pro­polis 30% și lămâie.

* Consumați multă vitamina C.

* Un tratament eficient în tratarea acestei boli este cura cu ouă de prepeliță. Aceasta durează 40 zile. Se iau în fiecare dimineață, câte șase ouă crude pe stomacul gol și nu se mănâncă nimic timp de 1-2 ore. Se face pauză 21 de zile și dacă e cazul, tra­tamentul se reia încă 40 zile. Ouăle trebuie scoase de seara de la frigider, ca să aibă temperatura ca­me­rei.

* Evitați băuturile alcoolice, cofeinizate, tutu­nul.

* Tratament balnear la stațiunea Băile Govora cel puțin trei ani la rând.

* Pentru uz extern: pregătiți o cataplasmă din 50 g făină de muștar negru și 100 g făină de in, se amestecă cu apă caldă (25-30ºC), până se formează o pastă moale care se așează între două bucăți de tifon și se pune pe locul dureros timp de 15 minute. Aceasta activează circulația și face să dispară du­rerile.

* Alt remediu: comprese pe piept cu ulei de Eucalipt, de Lavandă sau oțet de mere. Toate acestea acționează la nivelul bronhiilor. Vă doresc multă sănătate!

E. ZAMFIR – Drăgășani

„Am o aluniță care mi s-a inflamat” (Răspuns pentru C. L. – Bistrița, F. AS nr. 1477)

Ca să scapi de neplăcutele alunițe trebuie să ai răb­da­re. Eu îți dau două leacuri cu care am scăpat. Există o plantă care trăiește și în ghiveci, e din fa­milia cactușilor și se numește Aloe. Frunza e groasă și conține un suc cu care să te ungi de două-trei ori pe zi. Ustură puțin, dar în timp, alunițele dispar. Frunza trebuie să fie proaspătă (rupi câte o bucățică ori de câte ori ai nevoie). De ase­me­nea, poți folosi și Rostopască. Tulpina acestei plante con­ți­ne un suc galben cu care trec foarte repede alunițele. Îți urez mul­tă, multă sănătate!

CRISTINA – București

„Caut un tratament naturist pentru a mă vindeca de cancerul pulmonar” (Răspuns pentru ION T. – București, F. AS nr. 1537)

Sucul de sfeclă roșie face ade­vărate minuni. Și eu am fost bolna­vă de plămâni și am fost surprinsă de efec­tele sale miraculoase. Se beau între 250 ml și 500 ml pe zi (una sau două căni).

* A doua rețetă: într-un vas de sticlă sau porțelan se amestecă până devin o pastă ur­mă­toarele compo­nente: praf de Pelin (de la Plafar), fagure de miere cu miere polifloră, spirt (din cereale, de 87°). Se folo­sește o lingură de lemn sau plastic. Pasta obținută prin mixaj se pune într-un tifon și se formează un pansament care se aplică pe spate, în zona tumorii, și se leagă cu un pan­sament elastic. Peste pansament, pen­tru a prote­ja lenjeria de pat, se pune o folie de plastic. Com­presa se pune seara și se ia dimineața. Același con­ținut umezit se folosește timp de șase zile, după care se face altă pastă.

* Zilnic se mănâncă 5 pere, 20 de alune crude dimineața și 20 de alune seara. Vă urez sănătate!

RODICA D. – București

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ro_RORomanian